Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ακόμα κι αν μάθεις ποτέ σωστά ελληνικά, με ποιο θα τα μιλάς;
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ξύρισμα πουτσ@ς

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121540 από VaggNM στις 04 Ιουλίου 2013, 11:55πμ

VaggNM

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2013
Γειάς σας παιδιά!
Λοιπόν, θέλω να μάθω αν ξυρίζεστε εκεί κάτω και αν ναι πως?
Κατα καιρούς έχω ακούσει ότι κάποιο το θεωρούν αδερφίστικο, κάποιο normal, κάποιο ουδέτερο, κάποιοι λένε οτι δεν θέλουν... εσείς τι νομίζετε?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #121549 από panagiotis97 στις 04 Ιουλίου 2013, 12:49μμ

panagiotis97

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2012

Αποδεκτή απάντηση

Εγώ πιστεύω ότι ειναι καλό και το κάνω κιόλας. Εχει πολλά ωφέλη. Καταρχάς η περιοχή είναι πιο καθαρή πράγμα που αρέσει στις γυναίκες. Ακόμα οι λιγότερες τρίχες βοηθούν τις γυναίκες να κάνουν καλύτερα πίπα. Επίσης το πέος φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο. Αν θες να ξυρίζεις την περιοχή είναι εύκολο. Απλά παίρνεις ένα κοινό ξυραφάκι. Αφού ειναι η πρώτη σου φορά μην τις ξυρίζεις κόντρα. Αλλιώς θα βγάλεις κοκκινίλες και σπυριά. Αν δε θες πολλά προβλήματα πριν ξυριστεις μπορείς να κόψεις τις μακριές τρίχες με ένα ψαλιδάκι. Αυτό μπορείς να το κάνεις και χωρίς να ξυριστείς μετά, ειδικά αν έχεις ευαίσθητο δέρμα. Πρέπει πάντα να ειναι βρεγμένες οι τρίχες. Να το κανεις όταν κανεις ντουζ. Μετά το ξύρισμα να χρησιμοποιείς οινόπνευμα/ κολώνια/ after shave για να αποφύγεις ερεθισμούς. Καλή τύχη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login