Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 13:07 @Ftou.gr admin
Γεια σας! Πριν λίγες μέρες έγινα μέλος στο forum αυτό. Σήμερα όταν πήγα να απαντήσω σε κάτι που μου έγραψαν μου έγραφε ότι τα δωρεάν μηνύματα μου τελείωσαν. Το πρόβλημα μου είναι ότι εγώ δεν μπορώ να δώσω τα χρήματα μέσω internet καθώς δεν έχω πιστωτική και δεν μπορώ να ζητήσω των γονιών μου επειδή θα πουν ότι αυτά είναι βλακείες και όλα τα παρελκόμενα... Μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον ή να τα στείλω κάπου? 'Η αν γίνεται να επικοινωνήσω με κάποιον απο εσάς να δώσει αυτός τα χρήματα και να του τα στείλω ύστερα στην διεύθυνση... Υ.Γ. τις απαντήσεις σας μπορώ να τις δω αλλά (προφανώς) δεν μπορώ να απαντήσω... Σας ευχαριστώ πολυ! Πήγαινε στο θέμα: Μου τέλειωσαν τα δωρεάν μηνύματα
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 12:33 @Sex
οκοκ....σας ευχαριστώ πολυ και τους 2...
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακία με προφυλακτικό
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 12:24 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Μαλακία με προφυλακτικό
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 12:20 @Sex
Γεια σας παιδιά! Όπως λέω και στον τίτλο ποια είναι η αγαπημένη σας σταση στο σεξ? Και ποια σας έχει μείνει αξέχαστη και γιατί? Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένη στάση?
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 12:14 @Sex
φοβάμαι ρε μην μου πουν οτι ειμαι μικρος ή το οτιδήποτε...και εγω εικει τι 8α τους απαντησω? Πήγαινε στο θέμα: Μαλακία με προφυλακτικό
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 11:55 @Sex
Γειάς σας παιδιά! Λοιπόν, θέλω να μάθω αν ξυρίζεστε εκεί κάτω και αν ναι πως? Κατα καιρούς έχω ακούσει ότι κάποιο το θεωρούν αδερφίστικο, κάποιο normal, κάποιο ουδέτερο, κάποιοι λένε οτι δεν θέλουν... εσείς τι νομίζετε? Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα πουτσ@ς
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 11:25 @Sex
http://www.durex.com/gr-GR/Products/Condoms/Pages/CondomHomepage.aspx σε αυτην την ιστοσελιδα τον durex έχει πάρα πολλά και σίγουρα διαφέρουν μεταξύ τους. Εσύ χρησιμοποιείς κάποια απο αυτά? Μεγαλύτερο αδελφό έχω αλλά δεν συζητάμε καθόλου τέτοια θέματα μαζί άρα δεν μπορώ να του πω κάτι τέτοιο (είναι προφανές νομίζω...). Αφού όμως λες ότι δεν μου λένε τίποτα θα πάω εγώ... Πήγαινε στο θέμα: Μαλακία με προφυλακτικό
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 11:17 @Sex
τι εννοείς απο πάνω απο το πέος μου? Δίπλα/ παράλληλα δεν πρέπει?
Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να μετρησεις το πεος σου με α
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 00:39 @Sex
Γειά σας παιδιά! Πως μπορείς να μετρήσεις το πέος σου με ακρίβεια? Επειδή νομίζω πως διαφέρει το αποτέλεσμα μεζούρας - χάρακα. Πήγαινε στο θέμα: Πως μπορεις να μετρησεις το πεος σου με α |