Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Ο Νώε που έβαλε και τους τερμίτες στην κιβωτό.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

βοηθεια..

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121399 από Alexandra7 στις 29 Ιουνίου 2013, 3:07μμ

Alexandra7

Εικονίδιο
μέλος από: 21/1/2013
Γεια σας,θελω να μου λυσετε καποιες αποριες
Ειμαι με ενα αγορι εδω και ενα χρονο και τον τελευταιο καιρο αρχισαμε τα προκαταρκτικα...και οι 2 δεν ειχαμε προηγουμενες σεχεσεις τοσο προχορημενες .
Το θεμα ειναι το πεος του
το κεφαλι του ειναι πολυ ευαισθητο
και καθε φορα που παω να του παρω πιπα λεει πως τον ποναει και δεν μ'αφηνει.Επιπλεον το κεφαλι
του δεν ειναι εξω οταν εχει στυση.μικρος μου ειπε οτι ειχε βγαλει ενα σπιρακιε εκει οταν ειχε παθει ανεμοβλογια και ειχς κολησει το κεφαλακι μεσα επειδη φοβοταν και δεν αφηνε τον γιατρο να το πηραξει...Τι ακριβως εχει? μηπως χρειαζετε γιατρο? ακουσα οτι με την ερωτικη επαφη θα περασει και δεν θα ποναει ισχυει? παρακαλω απαντηστε μου το συντομοτερο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121401 από Alexandra7 στις 29 Ιουνίου 2013, 3:15μμ

Alexandra7

Εικονίδιο
μέλος από: 21/1/2013
μπορει να μ απαντησει καποιος?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121406 από paranoikos στις 29 Ιουνίου 2013, 5:06μμ

paranoikos

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012
χαχαχα καλο και αυτο ,, να θες εσυ πιπα και να μην θελει αυτος! ακουσε να δεις.. για να στο αρνηται μαλλον δεν τον εχεις αναψει και πολυ.. και δεν εχει τιποτα.. ουτε σπυρακια και μαλακιες , απλα φοβαται να κατεβασει το πετσακι γιατι θα πονεσει!! πηγαινε εσυ αριχσε χαδια κτλ.. και τραβα του μια μαλακια.. σιγα σιγα και τραβα το πετσακι ολο και πιο κταω και σε μαι στιγμη φολα τον ακι εκεινη την ωρα τραβα το κατω με ''δυναμη'' για να του κατεβει! αυτος θα νιωσει ενα τσουξιμο , αλλα επειδη θα σε φιλαει δεν θα πει τπτ! μολιες τελιωσετε τα χαδια , κτλ θα παει στο μπανιο για να δει αν ιεναι ακομα στην θεση του και μετα θα γυρησει... ελπιζω χαρουμενος
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121415 από thista στις 29 Ιουνίου 2013, 11:19μμ

thista

μέλος από: 27/6/2013
Το παλικαρι μάλλον δεν αυνανιζεται με τον κανονικο τροπο..
Λογικα θα πεζει με το πετσακι του.
Το αρσενικο την πρωτη φορά που παει για πιπα τον ποναει το κεφαλακι γιατι ειναι ευαισθητο ακομα.
πεστου να αφησει το πονο, συνηθεια ειναι η πρωτη δευτερη φορά μετά θα στο βάζει μονος του.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login