Μήνυμα στις 5/7/2013 στις 09:46 @Διάφορα
Αναλόγως τί?
Πήγαινε στο θέμα: Πως να φύγει το σπυράκι σε 1 μέρα??
Μήνυμα στις 3/7/2013 στις 06:26 @Διάφορα
Υπάρχει κάποια αλιφή ή κάτι απο το φαρμακείο ωστέ να το βάζω σε ενα σπιράκι και την επόμενη μέρα να έχει φύγει? :(
Πήγαινε στο θέμα: Πως να φύγει το σπυράκι σε 1 μέρα??
Μήνυμα στις 22/6/2013 στις 02:09 @Μηχανήματα
Μπορείς να βάλει το CD σε άλλον υπολογιστή και μέσω κάποιου προγράμματος ISO να δημιουργήσεις το CD σε εικονικό, υστερα αντιγραφη σε καποιο στικακι η εξωτερικό σκληρο και μετα στο λαπτοπ που δεν έχει CD και κατεβάζεις και σε αυτό ένα πρόγραμμα ISO και απλά το κάνεις mount και είναι σαν να έχεις το CD μέσα:)
Πήγαινε στο θέμα: Καλό το game αλλά..
Μήνυμα στις 22/6/2013 στις 02:07 @Μηχανήματα
Μέσω System Restore γίνεται επίσης εάν πάθει το οτιδήποτε ο υπολογιστής σου:) Επαναφορά Συστήματος στα Ελληνικά και απλά γυρνάει τον υπολογιστή σου πριν την εγκατάσταση ενός προγράμματος που έβαλες στον υπολογιστή και δεν διαγράφει κανένα απολύτως αρχείο εκτός απο το πρόγραμμα. Πήγαινε στο θέμα: Ιός
Μήνυμα στις 22/6/2013 στις 02:04 @Διάφορα
Ενοείτε ξυρισμένο σε αυτή την ηληκία ρε συ απλά εαν δεν θες να βγει πολύ την επόμενη φορα παρτο με ξυριστιή μηχανή η κλασσικά με ξυραφακι και καλη επιτυχία για 1η φορα;)
Πήγαινε στο θέμα: Μουστακι
Μήνυμα στις 11/6/2013 στις 08:49 @Sex
Καμιά βοήθεια??:(
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στύσης κατά το σεξ!
Μήνυμα στις 10/6/2013 στις 03:22 @Sex
Μπαα δεν με βοηθαει αυτό:/
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στύσης κατά το σεξ!
Μήνυμα στις 9/6/2013 στις 08:11 @Sex
Τις προάλες που πήγα να κάνω σεξ με μία φίλη μου κατα το φάσωμα στην αρχή δεν μου είχε σηκωθεί.. Στην συνέχεια μου πήρε πιπα τις εβαλα δαχτυλα..και μεχρι τοτε δεν μου ειχε σηκωθει πληρως! Οταν μου περνε πιπα εφτανε μεχρι την μεση της στυσης και δεν ηταν αρκετα μεγαλο ωστε να φορεσω προφηλαξη και να το κανουμε! Εχισα επίσης πολύ γρήγορα σε 3 λεπτα οταν μου περνε πιπα! Ανεβηκε πανω μου γυμνη και τριφτηκε αλλα και πάλι τίποτα! Καναμε ολα τα προκατακτικα αλλα παντα καυλωνα μεχρι την μεση! Τελείωσα ΚΑΙ 2η φορά με στύση στην μεση.. Επισης στα προκακατακτικα εχειχαμε κάνει τα πάντα αλλα και πάλι τα ίδια! Επισης είχε κορμαρα η κοπέλα...Γιατί μου έγινε αυτό? Την πιο πολύ ώρα μου ήταν ας πούμε στο 1/3 της στύσης..γιατί δεν καυλωνα? Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στύσης κατά το σεξ!
Μήνυμα στις 4/6/2013 στις 02:52 @Sex
Καμιά άλλη βοήθεια σας παρακαλώ πολύ συντομα???:/
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ με φίλη 1η φορα!
Μήνυμα στις 3/6/2013 στις 01:39 @Sex
Προκειτε να κάνω σεξ με μία φίλη μου απλά για τις κ@υλες μας! Θα είναι 1η μου φορά εμένα ενώ εκείνη έχει ξανακάνει στο παρελθόν! Είμαι 16 και εκείνη το ίδιο! Τι θα πρέπει να προσέξω και να κάνω? 1.Να έχω την κάtω περιοχή ξυρισμένη με ξυραφάκι ή ξυριστική επειδή με το ξυραφάκι μπορει να βγάλω σπυράκια. 2. Πως να ξεκινήσω? 3. Να έχω τραβήξει μαλακία πιο πριν ωστέ να κρατήσει περισσότερη ώρα? 4. Εάν θα έχω τραβήξει μαλακία πιο πριν δεν θα βγάλω τόσο σπέρμα, θα την πειράξει? 5. Γενικά πείτε μου τι να κάνω ωστε να είναι τελειο;) Πήγαινε στο θέμα: Σεξ με φίλη 1η φορα! |