βοηθεια ειμαι πρωταρα στα φιλια
Μήνυμα #120479 από 3enia στις 24 Μαΐου 2013, 4:37μμ
μέλος από: 19/1/2013 μηνύματα: 8 0 |
λοιπον ,εχω ενα προβληματακι ειμαι 15 και μαρεσει ενα παιδι το οποιο με εχει χουφτωσει και πιστευω οτι κατι θα μπορουσε να γινει ...γι αυτο θα θελα καποιοσ να μου πει πωσ να φιλαω !! και πωσ να καταλαβω αν θα θελει και αυτος ?(και αν μετιανιωσει ? ) μπορει να πει κανεισ οτι ειναι το πρωτο μου φιλι γι αυτο φοβαμε μην ρεζιλευτω :/ επισης ουτε αυτοσ ειναι εμπειρος οποτε ειναι ακομη πιο δυσκολο , ασε που εχω και πολυ χαμηλη αυτοπεποιθεση βοηθεια παρακαλω και γρηγορα !! (ποτε δεν ειχα σχεση και δεν αρεσα σε πολλους ....παρα το γεγονος οτι με θεωρω αρκετα ομορφουλα.. .....? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120480 από 3enia στις 24 Μαΐου 2013, 4:38μμ
πειραζει αν κανω εγω την πρωτη κινηση ?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120494 από paranoikos στις 25 Μαΐου 2013, 1:27μμ
μέλος από: 6/8/2012 μηνύματα: 206 0 |
Φιλη ξενια.. καταρχας χαλαρωσε!! το φιλι δεν ειναι ουτε εξετασεις ουτε τιποτα!! αφου ουτε και αυτος οπως λες δεν ειναι και πολυ εμπειρος αν τελικα αποφασισετε κατι μπορειτε να πειτε εκεινη την ωρα οτι ξερεις τι.. δεν εχω και μεγαλη εμπειρια.. και να μαθετε σιγα σιγα!!! μπορεις να κανεις την πρωτη κινηση!! παρτον και πες του ελα να σου πω λιγο... κοιτα τον λιγο και πες του.. ξερεις.. νομιζω πως μου αρεσει!! αμα δεις οτι αντιδρασει θετικα δωστου ενα φιλακια πεταχτο.. αλλα οχι με βιασυνη λες και σας κυηνηγαει κανεις!! πλησιασε αργα φιλα τον για 1-2 δευτερολεπτα και μετα τραβηξου σιγα σιγα.. αμα τελικα προχωρησει το πραγμα και θελετε γλωσοφιλο εινια αλλη ιστορια οι συμβουλες μου ειναι : καθαρο στομα , να προσεξεις να αναπνεεις απο την μυτη οταν φιλιεστε, να μην βαλεις την γλωσσα σου πολυ μεσα στο στομα του γιατι θα τον πνιξεις , και να του γλυφεις τα χειλια απο μεσα γιατι θα τον τρελανει!! γενικα προσπαθηστε να παιζεται με τις γλωσσες σας.. τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους... παω στοιχημα οτι εκεινη την ωρα δεν θα θυμασαι τιποτα απο αυτα οποτε κοιταξε να τα κατανοησεις!! επισης υπαρχουν βιντεακια στο youtube που βοηθουν! για παραδειγμα βαλε how to french kiss και θα δεις !! απο εκει εμαθα εγω και καμια απο τις 4 δεν ειχε παραπονο ποτε και ολες λενε δεν χορταινω τα φιλαι σ και τετοια ( χωεις να θελω να ψωνιστω ετσι!! αντικειμενικα τα λεω) !! να περασεις καλα να το απολαυσεις και χωρις αγχος.. τωρα αν θελετε να προχωρησετε ακομα παραπανω ειναι μια αλλη ιστορια ...καλη τυχη!! και οποια παραπανω διευκρινηση θες μου λες!! αμα σε καλυψα κανε αποδεκτη απαντηση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120559 από 3enia στις 28 Μαΐου 2013, 11:10πμ
ευχαριστω πολυ αυτα τα βιντεακια τα χω δει και γω πριν λιγες μερες και βοηθησαν και αυτα ... αμα ομωσ δεν του αρεσω ?πως θα ξερω εγω αν θελει η οχι .και αν μετα δεν μου μιλαει ?ασε που δεν τον βλεπω και συχνα ..μια βδομαδα εχω να τον δω .. ...... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #120562 από paranoikos στις 28 Μαΐου 2013, 5:11μμ
μέλος από: 6/8/2012 μηνύματα: 206 0 |
εεε αμα κανεις οτι πλησιαζεις ρε κοπελα μου και το IQ του εινια μεγαλυτερο απο αυτο του κατσικιου θα σε φιλησει!! η αμα δεις οτι αντιδραει θετικα σε υπονουμενα και μασας τσιχλα πχ πες του θες να δοκιμασεις και τετοια.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |