Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 18:30 @Διασκέδαση
θελω να κανω μονη μου τρυπα στο αυτι και εχω την εξης απορια : νευπα στα αυτια εχουμε παντου η μονο στην πανω μερια δηλαδη στο πλαινο μερος και πανω ; και για να κανω την τρυπα μονη πρεπει να βαλω ενα παγακι στο σημειο ωστε να μην νιωθω τον πονο και μετα με μια χοντρη βελονα την οποιο εχω βρεξει με οινοπνευμα να κανω την τρυπα . σωστα ; Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στο αυτι
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 18:14 @Sex
αν θες την γνωμη μου ο παρθενικος υμενας σπαει αν κανεις ιππασία απλως το λεω παρολο που δεν εχει καμοια σχεση με την ερωτηση σου Πήγαινε στο θέμα: virgin or not?
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 18:06 @Sex
και εμενα ετσι ειναι (ειμαι 15 )ομωσ εμενα δεν με τσουζει ουτε με ποναει και παντα ετσι μου ειναι ...μηπως εγω εχω προβλημα ; Πήγαινε στο θέμα: ειναι προβλημα?
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 17:57 @Sex
εμενα δεν νομιζω να με πειραζε αλλα το αν θα τις ξυρισεις η οχι ειναι δικη σου γνωμη πρεπει να κανεις μια ερωτηση στον εαυτο σου : νιωθω αβολα αν εχω τριχες η οχι ; Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες έκει κάτω
Μήνυμα στις 28/5/2013 στις 11:10 @Sex
ευχαριστω πολυ αυτα τα βιντεακια τα χω δει και γω πριν λιγες μερες και βοηθησαν και αυτα ... αμα ομωσ δεν του αρεσω ?πως θα ξερω εγω αν θελει η οχι .και αν μετα δεν μου μιλαει ?ασε που δεν τον βλεπω και συχνα ..μια βδομαδα εχω να τον δω .. ...... Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια ειμαι πρωταρα στα φιλια
Μήνυμα στις 24/5/2013 στις 16:38 @Sex
πειραζει αν κανω εγω την πρωτη κινηση ??
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια ειμαι πρωταρα στα φιλια
Μήνυμα στις 24/5/2013 στις 16:37 @Sex
λοιπον ,εχω ενα προβληματακι ειμαι 15 και μαρεσει ενα παιδι το οποιο με εχει χουφτωσει και πιστευω οτι κατι θα μπορουσε να γινει ...γι αυτο θα θελα καποιοσ να μου πει πωσ να φιλαω !! και πωσ να καταλαβω αν θα θελει και αυτος ?(και αν μετιανιωσει ? ) μπορει να πει κανεισ οτι ειναι το πρωτο μου φιλι γι αυτο φοβαμε μην ρεζιλευτω :/ επισης ουτε αυτοσ ειναι εμπειρος οποτε ειναι ακομη πιο δυσκολο , ασε που εχω και πολυ χαμηλη αυτοπεποιθεση βοηθεια παρακαλω και γρηγορα !! (ποτε δεν ειχα σχεση και δεν αρεσα σε πολλους ....παρα το γεγονος οτι με θεωρω αρκετα ομορφουλα.. .....? Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια ειμαι πρωταρα στα φιλια |