Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν τό 'κανα εγώ! Κανείς δε με είδε να το κάνω! Δεν μπορούν ν' αποδείξουν τίποτα! (Bart Simpson)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ειμαι ντροπαλη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #119237 από aglina στις 31 Μαρτίου 2013, 5:47μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
Γεια σας!
Ειμαι ντροπαλη κ θελω να το ξεπερασω αλλα δεν ξερω πως! Καθε φορα που ντρεπομαι κατακοκκινιζω στο προσωπο, ποναει η κοιλια μου, κανω αμηχανες κινισεις κ οταν μηλαω κατευενει κ φωνη μου. Φαινετε παρα πολυ κ δεν ξερω πως να το ξεπερασω. Για αυτο το λογο δεν πολυ μηλαω πολλα ατομα ή ερχονται αγορια κ μου λεενε οτι θελουν να κανουν κατι μαζι μου αλλα εγω τους το ξεκοβω κ μετα που ηρεμω το μετανιωνω.
πχ: Χθες ειχα παει σε ενα παρτυ. Το παρτυ το εκανε ενα αγορι που το εχω ξαναδει 4-5 φορες αλλα δεν νιοθω ανετα μαζι του. Στο παρτυ ουτε μηλαγα, ουτε χορευα ολη την ωρα την περασσα σε ενα καναπε. κοταν μια κοπελα ρωτησε γιατι δεν χωρευω αυτο πεταχτηκε κ ειπε οτι οπως παντα ντεπρομαι κ κατι αλλα που δεν ακουσα. κ μετα που εφηγα μου ειπε οτι πρεπει να μην ειμαι τοσο ντροπαλη.

ή πολλες φορες ακουγονται σχολια οπως αν εχω δυσλεξια κ γενικα τετοια σχολια.
τι θα κανω για να το σταματησω?
προφίλάλλα...˵quote˶
5
Μήνυμα #119240 από Gewrgios στις 31 Μαρτίου 2013, 6:01μμ

Gewrgios

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2013

Αποδεκτή απάντηση

Αρχικά να πω πως και εγω ειμαι περιπου σαν και εσενα ντρεπομαι παρα πολυ οταν ειμια με κοριτσια και οτνα μου λεν να κανω κατι δεν θελω...σε καταλαβαινω και εγω ετσι ειμαι...ακου αυτα που εκανα και εγω αρχικα θα πρεπει να διωξεις ολες τις αρνητικες σκεψεις που εχεις στο μυαλο σου και να σκεφτεις μονο τα θετικα...επισης αυτο με την φωνη που ειναι και τερμα σπαστικο το παθενα και εγώ εκει που μιλας κανονικα σου φευγουν κατι ψηλες ή χαμηλες...(με νευριαζε ;ρ)τελος παντων αυτο το μονο που μπορεις να κανεις εινια να εισαι συγκεντρωμενη οταν μιλας ωστε να μην σου φευγουν οι τονοι...επισης μετα αγοορια επιδη δεν ξερω και την ηλικια σου γινε λιγο ποιο ελευθεροι εμας τα αγορια μας αρεσει να μας μιλαν οποτε αν θες την γνωμη μου μιλα( μην το παραταβιξεις ομως γιατι ειανι το αλλο ακρο ;ρ)τωρα γιατι θεματα να μιλας διάφορα αν εχετε κατι κοινο μιλα γι αυτο π.χ καποιο χομπικ.τ.λ...Οτι αφορα τον χορο τωρα μπορεις σπιτι σου να δεις στο youtube ή οπου αλλου θες πως να χορευεις σε παρτι και τετοια τσιφτετελια κ.τ.λ και καντα προβα και οταν θα ειναι η ωρα να χορεψεις θα σου βγουν αυθορμητα...Πιστευω νασε βοηθησα ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119245 από aglina στις 31 Μαρτίου 2013, 10:31μμ

aglina

Εικονίδιο
Σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες!
Αυτο με τα αγορια δεν κολωνω με ολα. Με καποια νιοθω ανετα να μηλαω μαζι τους κ ας τα εχω δει 1-2 φορες με καποια αλλα ομως αν κ πιστευω οτι ειναι απο τους καλυτερους χαρακτιρες κ θελω να κανω παρεα μαζι τους κολαω. Συνιθως οταν το αγορι δεν με νιαζει πως θα με χαρακτιρισει η οτι μου κανει κατι για πλακα δεν εχω προβλημα. Για τις "σχεσεις" θελω να κανω αλλα οταν ερχονται κατι με πιανει. Για τον χωρο¨ σπιτι χωρευω ανετα σε παρτυ που δεν τρεπομαι κανενα παλι χωρευω ανετα ή σε παρτυ που δεν ξερω κανενα παλι το ιδιο οταν ομως ειμαι σε χωρο που καποιων ντρεπομαι εστω κ εναν κολαω. Αυτο με την φωνη καταφερες να το διοξεις? ααα κ ειμαι 15.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119246 από Gewrgios στις 31 Μαρτίου 2013, 10:49μμ

Gewrgios

Εικονίδιο
καταρχιν αμα ειναι ενας ασ πουμε που ντρεπεσαι σε εναν χωρο δεν πρεπει να ντρεπεσαι ισα ισα δειξτου ακριβως το αντιθετο...επισης σχετικα με τα ατομα που σε νοιαζει τι γνωμη θα εχουν για σενα ουτε εδω πρεπει να ντρεπεσαι...αυτο το καταλαβα λιγο αργα βασικα με μια κοπελα στο χωριο μου που μου αρεσε πολυ αλλα ειχε αγορι και μολις την εβλεπα ασ το μυαλο μου κολαγε και κοκινιζα=ιθικο διδαγμα...δεν πρεπει να ντρεπομαστε τα εκανα χειροτερα οποτε διωξε ολο το ανχος οταν μιλας με καποιον που σε ενδιαφερει και να εισαι ο εαυτο σου.Εμ ναι αυτο με την φωνη σιγα σιγα το εδιωξα...αμα θες πιστευω θα σε βοηθησει δοκιμαζε την φωνη σου στο σπιτι σε τι τονους φτανει αν καταβενει αποτομα και τετοια εγω μαζι με κατι τεοια που εκανα σπιτι και με την συγκεντρωση που σου ειπα τα καταφερα....α και ειαμι 14,5 αυτα ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119252 από aglina στις 01 Απριλίου 2013, 12:19πμ

aglina

Εικονίδιο
οκ σε ευχιστω πλ.
Σε αυτο με τα αγορια που οσα αγορια ενδιαφερονται για μενα (ερωτικα κ φιλικα) που κολαω τοσο μηπως μπορει να με εχει επιρεασει ενα περιστατικο δηλαδη:
πριν 3 καλοκαιρια τα ειχα φτιαξει με ενα αγορι που για αρκετο καιρο ακουγοταν οτι του αρεσω. Οταν τα χαλασιμε μου ειπε οτι ολα ηταν ενα στιχημα. Εγω τοτε ειχα νευριασει παρα πολυ γιατι δεν ηξερα αν ηταν αληθεια ή οχι απο τοτε αρχησα να κολωνω με αυτους που ενδιαφερονται. Μπορει να παιζι ρολο ή εγω το παρατιρησα τοτε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119258 από Gewrgios στις 01 Απριλίου 2013, 2:58μμ

Gewrgios

Εικονίδιο
πιστευω πως ναι ολο αυτο σε εχει επιρεασει αν και εγω πιστευω πως αυτο με το στοιχημα δεν υσχιει...απο την στιγμη που τα ειχατε και για αρκετο καιρο δεν παιζει με τιποτα να ηταν ενα στοιχημα ηταν ενας λογος γιατι εμεις δυσκοολα παμε μπροστα στην κοπελα και ξηγιομαστε...αμα ηταν θα εβγαινε μια μερα μαζι σου και μετα θα σου ελεγε γεια(αμα ηταν στοιχημα)...τελος παντων...Αυτο που εχεις να κανεις ειναι να το προσπαθησεις να το ξεχασεις και να προχωρησεις παρακατω...α και να ξερεις αν ενα αγορι ασχολειται μαζι σου και θελει να κανει κατι θα το καταλαβεις και εσυ γιατι εγω τωρα τα εχω με μια κοπελα και το κανω μονο και μονο επιδη τις αρεσω πολυ και φοβαμαι μην την πληγωσω και δεν πολυ ασχολουμαι να σου πω την αληθεια πολλες φορες ξεχναω οτι εχω κοπελα(ξερω ειανι μαλακια)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119272 από aglina στις 01 Απριλίου 2013, 7:55μμ

aglina

Εικονίδιο
κανενασ αλλος?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119351 από iwannaki στις 03 Απριλίου 2013, 6:46μμ

iwannaki

μέλος από: 3/4/2013
απλα νιόσε καλα με τον εαυτο σου αμμα δεν τα κάνεις τώρα πότε θα τα κάνεις?? ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119354 από aglina στις 03 Απριλίου 2013, 7:09μμ

aglina

Εικονίδιο
δεν μπορω οταν ειναι μπροστα καποια ατομα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login