Μήνυμα στις 12/10/2016 στις 20:48 @Sex
φιλε με τον σκληροατροφικο λειχηνα θελω να σε ρωτησω αν ειχες θεμα με ιγμοριτιδα ή γενικα θεμα με το αναπνευστικο ή αν ειχες παρει ποτε zinadol(αντιβιοτικο) ?
Πήγαινε στο θέμα: Δωρεαν περιτομη (Δημοσιο νοσοκομειο) ???
Μήνυμα στις 4/4/2016 στις 15:37 @Sex
Γεια σας παιδιά τα έφτιαξα με μια κοπέλα και έχω αγχωθεί λίγο για το μέγεθος μου ! Μου είναι μήκος : 15~16 cm Και περίμετρο 13 cm εμένα γενικά μου φαίνεται αρκετά μικρό μπορεί να φταει και το ότι είμαι ψηλός Τι λέτε ?
Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 9/1/2016 στις 18:46 @Sex
Γεια σας παιδια ! θα το παρω απο την αρχη ! τον μαρτιο 2015 επαθα ιγμοριτιδα και γενικα αρρωστησα πηρα αντιβίωση και μετα απο καποιο καιρο αρχισα να εχω προβλημα στην αλλαγη του πολυ κρυου με την ζεστη και εβγαζα στον κορμο κοκκινιλες και επισης εβγαλα ενα σημαδι στην βαλανο ! δεν ξερω σιγουρα αν με πειραξαν τα χαπια της αντιβιωσης ! τελος παντων ! πηγα σε γιατρο και για τα δυο για της κοκκινιλες εκανα εξετασεις δεν μου βρηκαν τιποτα για το σημαδι στη βαλανο πηγα σε εναν γνωστο μας δερματολογο και μου ειπε ειναι κατι σαν σκληροπαθεια δεν καταλβα πολλα μου ειπε δεν μπορω να σου δωσω κατι για να φυγει ουτε να το αποτρεψω και μου ειπε αν χειροτερεψει υπαρχει και λειζερ και επισης ειπε δεν ειναι κατι σοβαρο ! ομως αυτο το σημαδι αλλαζε και μεγαλωνε και μετα απο καποιο καιρο πηγε και απο την αριστερι πλευρα αλλα πιο μικρο. πηγα στη συνεχεια και σε αλλον δερματολογο και μου εδωσε κορτεκοστεροιδη αλοιφη και μιλησε για σκληροατροφικο λειχηνα ! εκανα θεραπεια 2 μηνες το αποτελεσμα οπως καταλαβαινετε ηταν να μην γινει απολυτος τιποτα ο τυπος μας πηρε 50 ευρω την πρωτη φορα και μετα λεει αλλα 50 ! μιλησα με τον πατερα μου και αφου η θεραπεια δεν ειχε ουτε 1% αποτελεσμα αποφασισαμε να μην ξαναπαμε !τωρα εστειλα σε ενα ομοιοπαθητικο μπατονετα για βιοψια και τα αποτελεσματα δεν ηρθαν ακομα ! ξερει κανεις τιποτα περι του θεματος ! ειναι σοβαρος ο σκληροατροφικος λειχηνας ? εχει σχεση με προκαρκινικες καταστασεις ? Δεν εχω ολοκληρωση ακομα οποτε δεν υπαρχει θεμα σεξουαλικου νοσηματος ! ευχαριστω εκ των προτερων ! Πήγαινε στο θέμα: παθηση βαλανου
Μήνυμα στις 6/8/2015 στις 15:00 @Sex
Γεια σας παιδιά πριν από δύο χρόνια έκανα εγχείρηση Υδροκήλης (πλαστική αποκατάσταση υδροκηλης στον έναν ορχη.) Μπορώ να πω ότι το μεγεθος του μειώθηκε όμως σχετικά με τον άλλο ορχη υπάρχει ακόμα μια διαφορά που φαίνεται με το μάτι ! Επίσης ο γιατρος που είχε πει ότι θα γίνει αναστροφή της μεμβράνης που περιβάλει τον ορχη και θα ραφτει πίσω από αυτόν ! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πίσω από τον μεταχειρισμένο ορχη υπάρχει Μια ασ το πω μάζα που τον σπρώχνει προς τα μπροστά και έτσι φαίνεται μεγαλύτερος ! Δεν ξέρω αΝ είναι η μεμβρανη που ραφτηκε ούτε αν είναι τίποτα άλλο ! Αν ξέρει κανείς κάτι πάνω στο θέμα η ακόμα καλύτερα αν υπάρχει κάποιος που έκανε την επέμβαση ας μου απαντήσει !
Πήγαινε στο θέμα: εγχείρηση Υδροκήλης
Μήνυμα στις 25/3/2015 στις 17:11 @Sex
Γεια σας Ειμαι 16 προς 17 θελω να κανω δυο ερωτησεις α/ Το πέος μου έχει μήκος 15-16 εκατοστά και περιφέρεια 14 εκ. Είναι ικανοποιητικό ? (Θέλω απαντήσεις από κορίτσια κυρίως ! ) β/ (Για αγόρια) Μετά την Μ@@Λ@κια σας εχει τυχει να τσουζει ο χαλινός-ουρύθρα οταν κατουρατε ? Πήγαινε στο θέμα: Πέος
Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 00:34 @Διασκέδαση
παιδια πως να πισω τους γονεις μου να κανω τρυπα στο αυτι...πηγα να του ςκαλοπιασω ανα παρω το λοουερ να κανω αλλα τιποτα! μπορειται ναμου πειτε τιποτα?
Πήγαινε στο θέμα: τρυπα στο αυτι
Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 00:33 @Διάφορα
γεια σας παιδια σε τρια χρονια θα δωσω πανελλαδικες και δεν εχω σκεφτει ακομι τι να ακολοθθησω στο μυαλο μου εχω τρεια πραματα αρχικα επειδη παιζω κιθαρα σκεφτηκα να ακολουθησω μουσικων σπουδω αλλα στην συνεχεια σκεφτηκα να το εχω σαν χομπι αλλα να απρω το διπλωμα ωστε να μπορω να διδαξω στην συνεχεια σκεφτομουνα τεφαα που μου αρεσει και παρα πολυ αλλα αυρο που κυριαρχει απο τοτε που ημουν μικρος ειναι να γινω εγκληματολογος απλα θελω να ακουσω τις γνωμες σας!
Πήγαινε στο θέμα: πανελλαδικες
Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 00:30 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας παιδια μια κοπελα στο χωριο μου αρεσει παρα πολυ και θελω να την ριξω αλλα θα πει τρτη λυκειου αλλα αμα την δει κανεις θα την επρασει για πρωτη ειναι πολυ ομορφη αλλα λιγο κοντουλα και κμικροκαμομενη αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει τα καλοι τις...θα ηθελα να μου πριτινεται τροπους για να τν ριξω φετος το καλοκαιρι που θα παω!
Πήγαινε στο θέμα: κοπελα στο χωριο
Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 00:22 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:το ιδιο προβλημα εχω και εγω απαντηστε....Πήγαινε στο θέμα: Σιδερακια
Μήνυμα στις 1/4/2013 στις 18:57 @Sex
Προτων μην γραφεις γκρικλισ και δευτερον εισαι φυσιολογικος για την ηλικια σου εγω που στην ηλικια σου την ειχα 10-11 εκατοστα τωρα μετα απο περιπου 15 μηνες την εχω 14 οποτε φιλε δεν ειπαρχει λόγος να ανχωνεσαι! αυτα! Και πιστευω συνεχίζει να μεγαλώνει τωρα!
Πήγαινε στο θέμα: fysiologiko |