Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Oι ποινές προορισμό έχουν να εκφοβίζουν όσους δεν έχουν πρόθεση να παρανομήσουν.
Σάββατο, 19 Απριλίου

θελω να κανω σεξ αλλα φοβαμαι γτ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #117659 από kerameia στις 19 Φεβρουαρίου 2013, 5:14μμ

kerameia

Εικονίδιο
μέλος από: 1/5/2012
Λοιπον παιδια καλησπερα καταρχας ας μπουμε στο θεμα, μου αρεσει οτν ειμαι με μια κοπελια να ασχολουμαστε με ερωτικα πραγματα τα γνωστα προκαταρτικα πολυυ και το σεξ και θελω να την βαλω κατω και να της αλλαξω τα φωτα που λενε αλλα οταν θελει αυτη να το κανουμε εγω δισταζωω και αρχιζω να λεω μαλακιες για να μην γινει.. Τι φταιει ??
Και μηπως φταιει που το εχω κανει μια φορα μονο και στα γρηγορα και δεν εχω εμπηρια :-\??
Ολες οι απαντησεις δεκτες ευχαριστω :-\
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #117664 από nosnti στις 19 Φεβρουαρίου 2013, 7:19μμ

nosnti

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/11/2012

Αποδεκτή απάντηση

Μπορεί απλά να φοβάσαι για το αν θα τα καταφέρεις να το κάνεις καλά ή αν το κάνεις χάλια και γίνεις ρεζίλι. Αυτό μου έρχεται στο μυαλό μόνο. Αν το έκανες όπως λες μια φορά στα γρήγορα σε οίκο και αυτή θα είναι η πρώτη σου φορά με κοπέλα κανονικιά (όχι ότι οι άλλες δεν είναι κοπέλες απλά δεν την πληρώνεις) λογικό να φοβάσαι. Η γνώμη μου είναι ρίσκαρέ το και ξεπέρνα τον φόβο σου και θα δεις δεν είναι τίποτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #117789 από fernandotorres στις 21 Φεβρουαρίου 2013, 8:59μμ

fernandotorres

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/2/2013
ετσι ακριβως ,, θεμα αποφασης ειναιι.. δωσε δυναμη στον εαυτο σ και μπαις μεσαααα ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login