Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ψυγγιές: Οι φωνές του περιπτερά να κλείσεις το ψυγείο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Γυναικεια εκσπερματωση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #111763 από vak410 στις 28 Οκτωβρίου 2012, 2:17πμ

vak410

Εικονίδιο
μέλος από: 17/6/2012
Θα τα πω μπαμ μπαμ..
Φασωνομουν με την κοπελα μου.. Και πηγα προς την περιοχη της.. Ετριψα το σημειο 2-3 λεπτα.. Και μετα αισθανθηκα κατι υγρο.. Την ρωτησα αν τελειωσε.. Και μου λεει ναι.. Να πω πως η δουλεια αυτη εγινε πανω απο τα ρουχα..
Εγω νομιζα πως οι γυναικες δεν το κανετε και πολυ συχνα.. Πως γινεται να συνεβει μεσα σε τοσο λιγα λεπτα;;;.. θα το κανει συνεχεια αυτο το πραγμα; ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!! :):)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111768 από 'mikrh prigkipi στις 28 Οκτωβρίου 2012, 10:33πμ

'mikrh prigkipi

Εικονίδιο
μέλος από: 11/9/2012
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά το πιο πιθανό είναι να ήταν κολπικά υγρά αυτά(να ερεθίστηκε πολύ δηλαδή) .....για να χύσει χρειάζεται κ κολπική διείσδυση απ'όσο γνωρίζω καθώς πρόκειται για ερεθισμό του σημείου G και φυσικά, δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται....
όταν φτάσεις μια γυναίκα να χύσει, πίστεψε με όλο της το κορμί κάνει πάρτι;) χρειάζεται λίγη ώρα(και πολύ προσπάθεια).....ψάξε instructions for woman squirting σε κάποια ιστοσελίδα με πορνό βίντεο και ρίξε μια ματιά....
δεν λέω οτι η κοπέλα σου είπε ψέματα, απλά μπορεί να το αντιλαμβάνεται αλλιώς και όχι όπως είναι, σε πολλές συμβαίνει;)

ελπίζω να σε κάλυψα vak....
πολύ καλημέρα σου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login