Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο Michael Jackson σύμβολο του σεξ
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ξυρισμα ηβικης περιοχης

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #111538 από Braziliana στις 22 Οκτωβρίου 2012, 2:30μμ

Braziliana

Εικονίδιο
μέλος από: 22/10/2012
Καλησπέρα σας.Με λένε Ειρήνη και έιμαι 14 χρονών.Είμαι καινούρια στο Φτου.Θα ήθελα να σας πω ότι εχθές ξύρισα με μικρό ξυραφάκι την ηβική περιοχή και σήμερα έχω μεγάλη φαγούρα...Σας παρακαλώ πείτε μου τι συμβαίνει;Δεν ήταν σωστό να το κάνω με ξυραφάκι?
Ευχαριστώ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111558 από aswtos στις 22 Οκτωβρίου 2012, 4:29μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
δεν εκανες κατι λαθος απλα εχεις φαγουρα επειδη το εκανες πρωτη φορα. τις επομενες φορες δεν θα νιωθεις ετσι. μια χαρα το κανεις με το ξυραφακι. και ανωδυνο ειναι και μια χαρα για αρχη. τα αποτελεσματα μπορει να μην κρατουν πολυ αλλα ειναι καλα απο αισθητικης αποψης. απλα την επομενη φορα μπορεις να απλωσεις και λιγο ενυδατικη κρεμα αφου ξυριστεις αλλα χωρις υπερβολες και οχι πολυ κοντα στην εισοδο του αιδοιου γιατι μπορει να σου προκαλεσει κανεναν ερεθισμο.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #111559 από 'mikrh prigkipi στις 22 Οκτωβρίου 2012, 4:31μμ

'mikrh prigkipi

Εικονίδιο
μέλος από: 11/9/2012

Αποδεκτή απάντηση

τις πρώτες φορές λογικό είναι και γω το είχα!;)
μην ανχόνεσαι:)
τις πρώτες 5-10 φορές βάζε λίγη κρέμα σώματος(ακούγεται περίεργο αλλα μην ψαρώνεις!) για να είναι μαλακό το δέρμα και να μην σου γυρίσουν οι τρίχες προς τα μέσα(πίστεψε με δεν το θες!) και μετά καλό είναι να βάζεις μια φορά το μήνα κάπου, για να κρατάς μαλακό το δέρμα!;)
απλά τις πρώτες φορές μην ανχόνεσαι να το κάνεις τέλεια(καλύτερα είναι να μν προσπαθείς να ξυριστείς βαθειά γιατί δεν ξέρεις ακόμα και μπορεί να κάνεις καμιά βλακεία κ να κοπείς ή να γυρίσεις τις τρίχες προς τα μέσα)
Σιγά σιγά θα το κάνεις με μεγαλύτερη ευκολία, μην ανχόνεσαι;) και γω τις πρώτες φορές έκανα 20 λεπτά να ξυριστώ εκεί και δεν το έκανα και καλά, τώρα ούτε 10 λεπτά δεν κάνω κ είναι πολύ καλύτερα;) θα μάθεις με τον καιρό:*
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111565 από Braziliana στις 22 Οκτωβρίου 2012, 5:14μμ

Braziliana

Εικονίδιο
μέλος από: 22/10/2012
Οκ!Μου έφυγε ένα βάρος ευχαριστώ πολύ!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login