του πεφτει την ωρα του σεξ
Μήνυμα #111526 από stellalag στις 22 Οκτωβρίου 2012, 12:35πμ
μέλος από: 22/10/2012 μηνύματα: 5 0 |
καλησπερα παιδια ! λοιπον ,,, εχουμε θεμα ,,, τον τελευταιο καιρο με το αγορι μου βρισκομαστε για σεξ ελαχιστη ωρα κ προσπαθουμε αυτη την ωρα να κανουμε οσα περισσοτερα μπορουμε,την πρωτη φορα ολα καλα !την δευτερη ομως την ωρα του σεξ του πεφτει,, ειμαστε 1,5 χρονο μαζι κ πρωτη φορα συμβαινει! προσπαθω να τον ηρεμησω και να του διωξω το αγχος αλλα ματαια ! εχω κανει τα παντα,,, δεν ξερω τ μπορει να βοηθησει,,, δεν ξερω επισης μηπως φταιει και η αφαιρεση χαλινου που εκανε τις τελευταιες μερες(βεβαια ο γιατρος ειπε οτι θα βοηθουσε τη στυση και οχι το αντιθετο) ,,, καθε συμβουλη δεκτη ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111566 από petalouditsa στις 22 Οκτωβρίου 2012, 7:04μμ
μέλος από: 15/10/2012 μηνύματα: 106 0 |
προφανως τον πιεζει ο χρονος!!!!εμεις οι γυναικες αναβουμε ευκολα κ ανετα σε δευτερολεπτα παμε δευτερο τριτο τεταρτο γυρω...ο αντρας αναλογα και με τα προσοντα του θελει τον καταλληλο χρονο.....ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με εσενα....δοκιμαζα τα παντα αλλα τπτ....αποφασισαμε να το ρυθμιζουμε εχοντας λιγο περισσοτερο χρονο,ωρες που μπορουμε και οι δυο....κανοντας πολλα προκαταρκτικα και οχι αμεσως στο ψητο...βελτιωθηκε αμεσα η στυση του και μεναμε και οι δυο ικανοποιημενοι...με τον καιρο συμβαινουν αυτα...θα σε συμβουλευα να κανεις το ιδιο!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |