Μήνυμα στις 30/10/2012 στις 23:49 @Θ. Κλημεντίνη
αρχικα θελω να μου πειτε ,, ειναι εφικτο ; νομιζετε οτι μπορει να γινει ; εφυγα απο τ αθηνα εδω και ενα μηνα λογο δουλειας ,,, ειμαστε μαζι εναμισι χρονο ,,, ψαχνω δουλεια για να γυρισω αλλα οπως καταλαβενετε τπτ ! αυτος δουλευει 16 με 17 ωρες την ημερα ,,, δεν θελει να χωρισουμε μεχρι να γινει κατι ,,, δεν ξερω ποσο μπορει να κρατησει μια σχεση σ οποια ο καθενας να ζει τη ζωη ου μακρια απο τον αλλον ,,, χρειαζομαι κ αλλες γνωμες !!! Πήγαινε στο θέμα: σχεση εξ αποστασεως
Μήνυμα στις 30/10/2012 στις 23:44 @Sex
χρονο στα προκαταρτικα λοιπον ,,, ωραια ,,, θα το δοκιμασω και θα σας πω !
Πήγαινε στο θέμα: του πεφτει την ωρα του σεξ
Μήνυμα στις 30/10/2012 στις 23:34 @Μηχανήματα
θελω να γραψω 90 τραγουδια σε cd-r ,,, τα τραγουδια ειναι σε μορφη mp3 και ειναι 450 mb ο δισκος ειναι 700 mb αλλα δεν χωρανε επειδη υπερβαινουν το χρονο ! χρησιμοποιω το nero 12,, μπορει κανεις να βοηθησει γιατι δεν εχω ιδεα;;;;;; ευχαριστω ! Πήγαινε στο θέμα: εγγραφη τραγουδων mp3 σε cd
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 01:31 @Sex
Μπορείς να πας σε έναν ουρολογο η σε έναν δερματολόγο και να στο κόψει ! Η επέμβαση λέγεται αφαίρεση χαλινου!πλέον γίνεται με λέιζερ κ είναι σχεδόν ανώδυνη! Πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη λύση !
Πήγαινε στο θέμα: Μου σκίστηκε το πετσάκι ...
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 00:35 @Sex
καλησπερα παιδια ! λοιπον ,,, εχουμε θεμα ,,, τον τελευταιο καιρο με το αγορι μου βρισκομαστε για σεξ ελαχιστη ωρα κ προσπαθουμε αυτη την ωρα να κανουμε οσα περισσοτερα μπορουμε,την πρωτη φορα ολα καλα !την δευτερη ομως την ωρα του σεξ του πεφτει,, ειμαστε 1,5 χρονο μαζι κ πρωτη φορα συμβαινει! προσπαθω να τον ηρεμησω και να του διωξω το αγχος αλλα ματαια ! εχω κανει τα παντα,,, δεν ξερω τ μπορει να βοηθησει,,, δεν ξερω επισης μηπως φταιει και η αφαιρεση χαλινου που εκανε τις τελευταιες μερες(βεβαια ο γιατρος ειπε οτι θα βοηθουσε τη στυση και οχι το αντιθετο) ,,, καθε συμβουλη δεκτη !
Πήγαινε στο θέμα: του πεφτει την ωρα του σεξ |