σεξ της μιας νυχτας και γνωμες
Μήνυμα #110696 από ponos psuxhs στις 02 Οκτωβρίου 2012, 7:07μμ
μέλος από: 31/8/2012 μηνύματα: 20 0 |
καλησπερα παιδια....χθες βρεθηκα πρωτη φορα με εναν αγνωστο 12 χρονια περιπου μεγαλυτερο μου,ειναι απο τα μα=ερη μου,γνωριστηκαμε στο φεισμπουκ και βρεθηκαμε......μιλησαμε,φανηκε πολυ καλο παιδι,οπως τα εφερε το πραγμα καταληξαμε μαζι στο αυτοκινητο του και επειτα καναμε σεξ......πρωτη συναντηση και αμεσως σεξ....παρολο που ημουν πολυ συγκρατημενη και συνεχως αρνιομουν με λιγισε....διανυω πολλα προβληματα και κακα ψεματα μου αρεσει πολυ το σεξ και δεν μπορω ευκολα να το αποφυγω(δεν παω ομως με καθε τυχαιο)...απο χθες δεν ξαναμιλησαμε...λετε οτι του εδωσα την εντυπωση της ευκολης?ειναι στα 32 αυτος....πιστευετε οτι τωρα περασε η μπογια μου,και αν ειχε σκοπο να κανουμε κατι μελλοντικα θα ξενερωσε επειδη του εκατσα και θα σκεφτεαι οτι παω ευκολα με ολους?η πιθανως να ξενερωσε επειιδη του ελεγα μην προχωρας πολυ γιατι θα σε ξενερωσω?(με την εννοια οτι ντρεεπομουν για τη σταση,το σωμα μου,το στοματικο που δεν κανω σ κανεναν ενω ολοι το ζητανε)μου ζητησε στοματικο και μου πιεζε λιγο το κεφαλι αλλα δεν μπορουσα να του κανω,δεν μου εβγαινε,πηγε να προχωρησει και του ζητησα προφυλακτικο για να γινει....δεν ξενερωσε με ολα αυτα?να του στειλω μνμ πχ εισαι ενταξει απο χθες?εχεις κτ μαζι μ?με παρεξηγησες?ποια η γνωμη σας?εχετε περασει κτ παρομοιο?ευχαριστω εκ των προτερων... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110703 από aswtos στις 02 Οκτωβρίου 2012, 8:38μμ
μέλος από: 2/9/2011 μηνύματα: 428 0 |
συγνωμη που θα στο πω αλλα μαλλον σαν σεξ της μιας νυχτας σε αντιμετωπισε και σε βλεπει πλεον. γενικα απο την πρωτη στιγμη που κανονισατε εκει το ειχε το μυαλο του διαφορετικα δεν θα καταληγατε και να το κανετε. αυτο ηθελε και αυτο του εδωσες. και για να ειμαι απολυτα ειλικρινης πιστευω πως τον ξενερωσες κιολας γιατι απο τη μια του εκανες τη δυσκολη και απο την αλλη το κανατε. οπως και να το κανουμε δεν ειναι και οτι καλυτερο αυτο... αν κρατουσες μια αποσταση στο πρωτο ραντεβου ή αντιθετα δεν ησουν μα και μου αλλη την ωρα αλλα το εκανες μαζι του για να το απολαυσεις εσυ και να τον κανεις και αυτον να περασει καλα μπορει και να εδινε μια συνεχεια αλλα για σχεση σεξουαλικου περιεχομενου κυριως. τωρα το εκανε μαζι σου αλλα δεν πρεπει να περασε και αξεχαστα. δεν ξερω τι ειναι καλυτερο να κανεις. εξαρταται απο το τι θες. αν σου αρεσε και θες να ξανακανεις σεξ με αυτο το ατομο αλλα ξεροντας πως δυσκολα θα δεθητε περισσοτερο και θα προχωρησετε σε μια σχεση δεν χανεις τιποτα να του στειλεις λεγοντας του πως σου αρεσε απλα δεν ενιωθες αρχικα τοσο ανετα γιατι σου ηρθε ξαφνικο και τετοια. με αυτο τον τροπο μπορει να επιδιωξει να γινει κατι. αν δεν σε τρελανε το σεξ μαζι του και θεωρεις πως σε υποτιμησε και ηταν πιεστικο το οτι πηγε να σε αναγκασει να κανεις σεξ μαζι του γραψ' τον κανονικα σαν να το αντιμετωπισες και εσυ σαν σεξ της μιας βραδιας που δεν σε τρελανε κιολας. ετσι απο εγωισμο μπορει και να επικοινωνησει. εσυ θα αποφασισεις τι θες. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110724 από johnybgood στις 03 Οκτωβρίου 2012, 1:07πμ
μέλος από: 15/9/2012 μηνύματα: 8 0 |
Συμφωνώ με τα παραπάνω. Η συμπεριφορά του δείχνει οτι δεν ήθελε κάτι άλλο εκτός από σεξ της μιας νύχτας και σίγουρα το κατάλαβε οτι το ήθελες και εσύ γι αυτό επέμεινε. Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να είσαι πιο συνειδητοποιημένη. Αν κάποιος σου αρέσει προχώρα μαζί του και μην το σκέφτεσαι ή κάνεις τη δύσκολη. Αν ο άλλος σε δει χαλαρή και λίγο αδιάφορη τότε μπορεί να κολλήσει. Αν θες στείλε μνμ, αλλά όχι αυτά που σκέφτεσαι όπως "έχεις κάτι?με παρεξήγησες?"...εκεί θα ξενερώσει.Στείλε κάτι πιο τυπικό να δεις την αντίδραση του. Πάντως μην ελπίζεις σε κάτι πιο σοβαρό. Όπως λες και στον τίτλο ήταν ένα σεξ της μιας νύχτας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110726 από ponos psuxhs στις 03 Οκτωβρίου 2012, 1:49πμ
johnybgood δεν ειχα καν στο μυαλο μου οτι θα πηγαινε εκει....εξαλλου τοσα χρονια διαφορας,κουρασμενος,καναμε αστεια αλλα χωρις να περιμενω οτι θα γινει ετσι...και σε καμια περιπτωση δεν το επεδιωξα....πηγαινε να με φιλησει και σχεδον γυρισα να τον αποφυγω αλλα προλαβε....φιλι στο φιλι εφτασε εκει....και φυσικα οταν απλωνε τα χερια του ελεγα οτι δεν μπορω κ απομακρυνομουν.....αρχισε τα γιατι κλπ αλλα κ παλι διακοπηκε για δευτερολεπτα...μετα που συνεχιζε αναψα,δεν μπορουσα,αλλα ειχα στ μυαλο μου οτι θα με περναγε για πουτανακι,παρολο που ουτε το στυλ μου ειναι ετσι ουτε ο χαρακτηρας μου...κλειστη και ντροπαλη και σ καμια περιπτωση δεν το κανω για τα ματια του κοσμου.....μου αρεσε αυτος,ειχαμε μια ελξη εστω κ προσωρινη,απλα δεν εχω μαθει στα μιας νυχτας,ομως εκει εγινε.....δεν νομιζω οτι το μετανιωσα εφοσον το ευχαριστηθηκα και ας μην καναμε πολλα(ουτε στασεις,ουτε στοματικο και μονο ενα γυρω)...απλα δεν ηθελα να δωσω ασχημη εντυπωση,απο την αλλη αναψα και δεν αντεξα.....ολες τις κοπελες τετοιου ειδους δεν τις παρεξηγειτε???πιστευα οτι και απο την ηλικια μας απλα θα προεκυπτε μια γνωριμια....32 ειναι,θα ειχε χορτασει σεξ....του εστειλα,αλλα δεν αναφερθηκε στο χθεσινο,αδιαφορησε μετα απο λιγο κ τον εγραψα......μου χρειαζεται το σεξ αλλα δεν θελω μιας νυχτας....δεν βρισκω ομως και μια σχεση αξιας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110727 από ponos psuxhs στις 03 Οκτωβρίου 2012, 1:58πμ
ασωτε γιατι πιστευεις οτι τον ξενερωσα?δεν εκανα τη δυσκολη,προσπαθουσα πολυ να κρατηθω...αν κ αλλοι λενε οτι τους αρεσουν τα ζορικα.... ''δεν ειναι και οτι καλυτερο αυτο...''ποιο?να κανεις δηθεν τη δυσκολη και να καθεσαι μετα?γιατι δεν προσποιηθηκα... κρατησα οση αποσταση μπορεσα,αλλα με τοσο παιχνιδι με αναψε στο τελος,εφοσον ειχα και καιρο....και δεν γκρινιαζα επιτηδες,προσπαθουσα να το ξεκοψω,σταματησε λιγο κ μετα με καταφερε...και φυσικα το εκανα και επειδη αναψα και το ηθελα και για να περασουμε και οι δυο καλα...αρα αφου τελειωσε μαζι μου και ειχε οργασμο και ενταση γιατι να ξενερωσε?''δεν πρεπει να περασε και αξεχαστα'' τι αλλο θα επρεπε δηλαδη να κανω???θελω να κρατησουμε επαφη γενικως αλλα οχι μονο να μ μιλαει οταν θελει σεξ...δεν θελω να πεσω τοσο χαμηλα,να παρακαλαω για μια νυχτα.. ''με αυτο τον τροπο μπορει να επιδιωξει να γινει κατι.'' εννοεις να γινει κατι πιο μονιμο η μονο για σεξ διαρκειας?ετι εννοεις απο εγωισμο μπορτει να επικοινωνισει?η αληθεια ειναι το ζορισε λιγο εκει με το στοματικο,ισως επειδη δεν του εκανα να συμπεριφερεται ετσι κ ν μην αναφερεται στ χθεσινα(να προσπαθει δλδ να μ δειξει οτι δεν μετρησε καν)δεν ξερω,δεν μπορω να κοιμηθω...και γιατι παντα να τ κανεις μ καποιον κ μετα ν κολλας :( αλλες γνωμες? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |