Μήνυμα στις 29/12/2012 στις 22:11 @Θ. Κλημεντίνη
kalhspera kai χρονια πολλα....ειμαι 20.5 ελευθερη εδω και οκτω μηνες,χωρις καμια σοβαρη σχεση....ειχα μια σχεση πριν εναμιση χρονο,για πεντε μηνες,ειχα κανει πολλα σχεδια με αυτον τον ανθρωπο,περναγαμε τελεια ασχετα αν μου εκανε τον καλο κ απο πισω με ειχε κερατωσει με 2-3......ηταν ο πρωτος μου....ο τυπος ηταν ναρκισσος,χωρισαμε και τωρα κατα διαστηματα που τον πιανει το ευαισθητο του μου στελνει να βρεθθουμε που θλειε κτ να ρωτησει,η να δει τ κανω,η να πουμε τ νεα μας με ενα καφεδδακι(24 αυτος)...με πληγωσε πολυ η συμπεριφερα του...ειχαμε ν μιλησουμε τοσους μηνες κ τλκ προχθες μ εστειλε κ μ ειπε οσο ειμαι στον τοπο μ κ ειναι κ αυτος εδω(απο πατρα ειναι αλλα ειναι εποπ στην πολη μ)να βρεθουμε....εγω παρολο που προσπαθω να τ ξεπερασω παντα λυγιζω με ολους...μου δινονται ευκαιριες αλλα εγω τρεχω διαρκως πισω απο εκεινους που μου κανουν κακο....γτ συμβαινει αυτο?απο οσους ειχα κανενας δεν ηταν ωριμος,δεν ειχε καλο σκοπο....μονο σεξ(ασχετΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΛΟΙ)Κ ΤΕΛΟς...ΚΕΡΑΤΟ,ΜΑΖΙ Μ ΝΑ ΔΕΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥς Γ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΛΛΕς...ΕΙΜΑΙ ΣΕΜΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ....ΓΤ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΟΛΟΙ να εχουν σχεση να ειναι ευτυχισμενη κ εγω μονιμως μονοι και με πολυγαμιαδες??? Πήγαινε στο θέμα: γιατι μενουμε εκει που μας πληγωνουν?????
Μήνυμα στις 27/12/2012 στις 22:54 @Sex
το πηρα...το θεμα ειναι οτι σημερα ξαναηρθα περιοδο ποναω αλλα δε βγαζω αιμα :'( ανησυχω πολυ και φοβαμαι μην μεινω στειρα...δε βρισκω καποιο γιατρο να με κατατοπισει
Πήγαινε στο θέμα: Να παρω το χαπι;;;
Μήνυμα στις 25/12/2012 στις 19:43 @Sex
καλησπερα σε ολα τα μελη και χρονια πολλα,και του χρονου με υγεια!!!!θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση......ειμαι σε γενικες γραμμες λατρεισα του σεξ......δεν αλλαζω πολλου συντροφους αλλα ακομη κι αν δεν εχω συντροφο αυνανιζομαι πολυ συχνα...αυτο το θεωρειται εξαρτηση/σεξομανια?αναβω με το παραμικτο και δεν μπορω να κρατηθω...αρχισα προσφατα τη σεξουαλικη ζωη και ειμαι 20,5.....ποιοι αλλοι τροποι υπαρχουν για να αυνανιστει μια γυναικα,εκτοσ απο δαχτυλακι/τριψιμο κλειτοριδας(με αυτο τελειωνω),ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα και το νερο της μπανιερας(που δεν εχω καταλαβει ακομη πως μπορει να μετατραπει σε ερεθιστικο)???σας ευχαριστω εκ των προτερων...
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικειος αυνανισμος-σεξομανια?
Μήνυμα στις 23/12/2012 στις 23:45 @Sex
το χαπι το πηρα τελικα για τριτη φορα......ρωτησα 4 γυναικολογους....οι 2 γυναικες ηταν υπερ,οι 2 ανδρες κατα....τελικα το πηρα γιατι εκεινος ψιλοαδιαφορησε και δεν ηθελα να τρεχω και να μη φτανω...το θεμα ειναι οτι το πηρα 3η φορα(μετα απο 8 μηνες που ειχα παρει τα αλλα δυο)....υπαρχει περιπτωση να παθω καμια ζημια οπως νεφρα,στειρωση,αιμορραγια,αναπηρια κλπ?ανησυχω πολυ :'(
Πήγαινε στο θέμα: Να παρω το χαπι;;;
Μήνυμα στις 5/10/2012 στις 15:17 @Sex
συμφωνω σε ολα κι εγω και δυστυχως δεν ανηκω στις μουγκες,απεναντιας ομως με αυτον που ειχα εντονο οργασμο χωρις να μπορω να κρατηθω μου ζηταγε να μη μιλαω....:/ δυστυχως πλεον φοβαμαι χωρις προφυλαξεις με τοσα που κυκλοφορουν...ισως σε αυτο να θεωρειτε οτι εχω ταμπου η ειμαι ξενερωτη αλλα ειδικα με καποιον που θα εκανα μιας νυχτας δεν το δεχομαι χωρις προφυλαξεις...:/
Πήγαινε στο θέμα: Τρελα με το σεξ και ιδανικο σεξ
Μήνυμα στις 5/10/2012 στις 15:13 @Sex
δηλαδη βασιλιαδες νιωθουν οταν τους το κανεις εστω και αναγκαστικα,διχως να σου κανουν αυτοι?ετσι ειναι....δεν ζητας ανταλλαγη,κοινη ευχαριστηση ψαχνεις!
Πήγαινε στο θέμα: γιατι τοσο θεμα με το στοματικο?
Μήνυμα στις 5/10/2012 στις 12:18 @Sex
ετσι ειναι παιδια...κι εγω εχω τρελα να με γλυφουν εκει κατω αλλα μονο να μου ζητανε ξερουν...καντο και μη γινεσαι κακια κλπ...αλλες φορες κολλαω να πω,θα μου κανεις για να σ κανω γιατι μοιαζει σαν ανταλλαγη και δεν θελω να ξενεωρωσω καποιον,αλλα απο την αλλη θελω κ εγω να ικανοποιηθω.....δεν μπορω να καταλαβω τη μανια με το στομα,απο τη στιγμη που εφοσον γινεται τελειως και ολοκληρωνουν και οι δυο πλαι θα επρεπε να εισαι ικανοποιημενος,μονο πολλοι προτιμουν μονο στοματικο.....και νευριαζω οταν λεω οτι δε θελω,επιμενουν,και μου σκουντανε με το ζορι το κεφαλι προς τα κατω......του το κανεις,παιρνει αυτα που θελει και φευγει....δεν του το κανεις ξενερωνει και δεν ξαναερχεται μαζι σου....
Πήγαινε στο θέμα: γιατι τοσο θεμα με το στοματικο?
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 21:38 @Sex
gray επεξηγησε το :) Πήγαινε στο θέμα: γιατι τοσο θεμα με το στοματικο?
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 19:13 @Κλάψιμο
Καλησπερα και παλι...ειχα ξεχασει τον κωδικο...εαν με φιλοξενησει καποιος στην περιοχη θα τον βρουν και θα εχει μπελαδες εαν μπλεξει στο στομα τους,αλλα εαν συνεχιστει αυτο θα το επιχειρησω...το θεμα ειναι οτι τα οικονομικα δεν φτανουν να νοικιασω μονη...οποτε παλι θα αναγκαστω να γυρισω σ εκεινους,σκεπτομενοι αυτο δεν θα δωσουν καν σημασια ποσο θα λειψω αφου παλι σ λενε με μας θα ρθει...ΤΕΙ τελειωνω,ευτυχως σε αλλη πολη,αλλα συχνα ανγκαζομαι να γυριζω στο νησι...''(βέβαια εκεί μέσα όπως τα λες δεν πρόκειται να πάρεις το πτυχίο σου ποτέ'' μου το εξηγεις λιγο πιο απλα τι εννοουσες? ''να προσπαθήσεις από κει κάτι''οπως τι να προσπαθησω? με τον αδερφο μου εχουν καλυτερεσ σχεσεις....ειναι εξυπνο παιδι,παραβλεπει δεν τους απαντα....για μενα εχει ξεχειλισει το ποτηρι,αφου ειμαι η μεγαλυτερη και πρεπει να τ ακουω ολα εγω... ''Μένεις στα λόγια και οι γονείς σου δεν σε πιστεύουν/παίρνουν στα σοβαρά'' τι αλλο θα μπορουσα να κανω?απο που συμπαιρενεις αυτο?(με την καλη εννοια)ειμαι διαρκως καχυποπτγη γιατι προσπαθω να γινω στα ματια τους οπως θελουν,ωστε χανω τον εαυτο μου,προσεχω μην με κουτσομπολεψουν,μην τους ντροπιασω κλπ...αλλα ολα τα κανω κρυφα και εμ μεγαλυτερο κινδυνο...οι συγγενεις γραμμενους μας εχουν...και στα ματια του κοσμου κανουν τους καλους,θα με καλοπιανουν να γυρισω και τα τυπικα,θα με περναει για τρελη το πληθος φωναζοντας και κλαιγοντας,και μολις καταφερουν το σκοπο τους παλι θα μου κανουν τα ιδια...εξαλλου μια λενε δε θα ξαναπω αυτο(η μαμα μ δηλαδη)και μετα παλι στ μουτρα τ τρωω.κ αν πω τπτ ''εισαι παιδι,δεν ξερεις,ειμαι γονιος,ανησυχω και εχω παντα δικιο'' Πήγαινε στο θέμα: οικογενειακα προβληματα
Μήνυμα στις 3/10/2012 στις 18:08 @Sex
ποιο θεωρειται τελειο σεξ?τι πρεπει να περιλεμβανει?θελω γνωμες και απο τα δυο φιλα...σας αρεσει το αγριο?προωπικα εχω κολλημα με το σεξ,εαν καθυστερησω να κανω ειμαι μεσα στα νευρα,δεν παω με καθε σχεση ουτε καθε τυχαιο αλλα τρωω κολλημα με καποιους που φτανω σε τρελο οργασμο....ξερω οτι δινω ασχημη ενβτυπωση ομως δεν μπορω να κρατηθω...τι γνωμη εχετε για τετοιου ειδους κοπελες?τις βαριεστε ευκολα?
Πήγαινε στο θέμα: Τρελα με το σεξ και ιδανικο σεξ |