Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Να αποφεύγεις τις παράξενες γυναίκες και τις προσωρινές μεταβλητές.
Σάββατο, 19 Απριλίου

δάχτυλο και παρθενικός υμένας

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #109199 από whatever στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 10:25μμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
γειά σας... λοιπόν ειμαι με κάποιον εδω και αρκετό καιρο και μου έχει βαλει δαχτυλο μερικές φορές, αλλά πρόσφατα που μου έβαλε πόνεσα αρκετά και έβγαλα και αρκετό αἰμα και όταν μου ξαναέβαλε παλι εβγαλα λίγο αίμα, όμωσ τις επόμενες φορές τίποτα, αυτο σημαίνει ότι έσπασε ο παρθενικός υμένα????
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #109202 από aswtos στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 10:38μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011

Αποδεκτή απάντηση

μπορει και να σου εσπασε αλλα μπορει και απλα να σε πληγωσε με το νυχι του καθως σου εβαζε δακτυλο. ειναι λιγο δυσκολο να σπασει ο παρθενικος υμενας μονο με ενα δακτυλο αλλα δεν ειναι βεβαια και απιθανο. ειδικα απο τη στιγμη που λες πως το αιμα ηταν αρκετο και υπηρχε και πονος το βρισκω πιθανο. αν δεν σου εβαλε και απλα ενα δακτυλο αλλα περισσοτερα και ηταν και λιγο αποτομος στις κινησεις του οι πιθανοτητες αυξανονται. μπορει να μην εσπασε και τελειως αλλα μονο σε καποιο σημειο του. δεν νομιζω πως μπορει να σου δωσει κανεις καποια απαντηση με σιγουρια παντως ειναι αρκετα πιθανο και να σου εσπασε. αυτο πλεον θα το μαθεις μονο οταν ερθει η στιγμη που θα κανεις για πρωτη φορα σεξ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109206 από whatever στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 11:00μμ

whatever

Εικονίδιο
βασικά δεν έβαλε μόνο ένα δαχτυλο γι αυτο σκέφτηκα οτίμπορει να έσπασε... όταν λεσ να έσπασε μόνο σε κάποιο σημείο του, τι εννοείς??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109207 από aswtos στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 11:07μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
κοιτα ο παρθενικος υμενας μπορει να καλυπτει την εισοδο του κολπου αλλα δεν τον κλεινει απολυτα. εχει οπές απο οπου περνα και το αιμα της περιοδου. ετσι μπορει να μην υπηρξε ολικη ριξη του παρθενικου υμενα απο την εισοδο του δακτυλου αλλα να εσπασε ενα κομματι του. παντως απο τη στιγμη που σου εβαλε και πανω απο ενα δακτυλα μαλλον κατι τετοιο θα εγινε. δεν πρεπει να ειναι τραυματισμος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109209 από whatever στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 11:14μμ

whatever

Εικονίδιο
οκ φίλε ευχαριστώ πολυ... με κάλυψες απόλυτα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login