φυμωση?? βοηθηστε
Μήνυμα #108222 από meksereisfilara στις 28 Αυγούστου 2012, 5:51μμ
![]() |
Γεια σας παιδια... Εχω ενα τεραστιο προβλημα... Οταν.ειναι.χλαραη και ξεκα***/την.κατεβαζω ευκολα αλλα οταν ειμαι καυ**** με πολυ δυσκολια και δν καταφερνω να κατεβασω ολη τν πετσα το περισσοτερο μεχρι τν μεση κ πεθαινω στν πονο... Εχω φυμωση?? Πρεπει να κανω εμβολια και τετοια π δν θελω?? Βοηθηστε με εχω αγχωθει πολυ... Υπαρχει λυση για να ειναι ολα οκ?? ( ειμαι 14) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108225 από helias94 στις 28 Αυγούστου 2012, 5:59μμ
γιατι να κανεις εμβολια?να πας σε γιατρο και εκεινος θα σου πει τι να κανεις.ειτε θα σου δωσει καποιες αλοιφες η μπορει να σου πει να κανεις περιτομη.μηπως οταν ησουν μικρος δεν ανοιγες συχνα το πετσακι.γιατι κι εγω και πολλοι φιλοι μου δεν το καταβαζαμε τακτικα και μετα δυσκολευομασταν να το ανοιξουμε.ομως σιγα σιγα τα καταφερα και δεν εχω προβλημα.κατεβαζε το οταν κανεις ντους και πλενε τη βαλανο πολυ καλα | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108232 από meksereisfilara στις 28 Αυγούστου 2012, 6:43μμ
![]() |
καταρχας θανξ π απαντησες... το θεμα ειναι οτι δν θελω να παω σε γιατρο γτ και ντρεπομαι να του δειχνω το πουλι μ αλλα μετα θα μ τα πριξον και οι γονεις μ..... η αληθεια ειναι οτι μικρος δν το πολυανοιγα... τωρα πλεον καθε φορα π κανω ντουζ το κατεβαζω και το πλενω αλλα αυτο το κανω τοσο καιρο και δν γινεται τιποτα... αν συνεχισω να το κανω θα αλλαξει κατι? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108238 από Geiaaaa στις 28 Αυγούστου 2012, 10:03μμ
![]() ![]() μηνύματα: 291 ![]() |
Εγω παντως προτεινω περιτομη....αν και εισαι μικρος και μπορει να σ κατεβει το πετσακι ,η περιτομη θα ηταν καλυτερη.....ισως ντρεπεσε να το πεις στουσ γονεις σ ...αλλα σκεψου οτι ειναι ενα θεμα υγιειασ και σοβαρο για την σεξουαλικη σ ζωη...... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #108297 από meksereisfilara στις 29 Αυγούστου 2012, 3:08μμ
![]() |
το ξερω... λεω να περιμεν ω λιγο καιρο και αν δν υπαρξει βελτιωση.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |