Μήνυμα στις 17/12/2012 στις 22:40 @Διασκέδαση
πολυ γαματο φιλε!!
Πήγαινε στο θέμα: καινουριο τραγουδι-βιντεο κλιπ δικο μου
Μήνυμα στις 17/12/2012 στις 22:35 @Διασκέδαση
παιδια ψαχνω μια ταινια με εναν τυπο που ειναι μπατσος και προσπαθει να βοηθησει μια τυπισα ( νομιζω σαντρα μπουλοκ) να οδηγησει ενα λεοφοριο με περισσοτερα απο 80 χιλιομετρα την ωρα αλλιως θα σκασει μια βομβα που ειναι κατω απο το λεοφοριο.. ξερετε πως την λενε? και μηπως ξερετε που μπορω να την κατεβασω να την δω? ( με υποτιτλους αν γινοταν) ΕΥΧΑΙΡΣΤΩ ΠΟΛΥ Πήγαινε στο θέμα: ΤΑΙΝΙΑ
Μήνυμα στις 4/10/2012 στις 21:32 @Sex
οκ ευχαριστω αυτο θα κανω :) απλα φοβαμαι μην με κοροιδευει ολο το σχολειο :p ευχαριστω πολυ για την συμβουλη παντος!! Πήγαινε στο θέμα: σχεση με μικρη-φασωμα
Μήνυμα στις 4/10/2012 στις 20:58 @Sex
παιδια παω 3η γυμνασιου και μεχρι τωρα ειμουν αυτο που λεμε forever alone δεν ειμαι και ιδιαιτερα ομορφος ομως με γουσταρει μια απο την πρωτη.. να κανω κατι? παιζουν ρολο αυτα τα 2 χρονια? και επισης πως ακριβως ειναι το φασωμα γτ νομιζω θα το χρειαστω πειτε μ γτ ειμαι λιγο αχριστος σε αυτα :PP Πήγαινε στο θέμα: σχεση με μικρη-φασωμα
Μήνυμα στις 10/9/2012 στις 00:50 @Ftou.gr admin
το θεμα.ειναι πρεπει να.ξεκοψω απο.φιλους?? Κ.το λινκ http://www.ftou.gr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=6&TopicID=12741 ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια Πήγαινε στο θέμα: admin
Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 21:47 @Ftou.gr admin
Παιδια θελω να διαγραψω ενα θεμα π εχω γραψει ειναι σοβαρο πως να τ κανω?? Η διαγραψτε μ το προφιλ να.μν υπαρχρι πθα το θεμα πλζ αντμιν βοηθα ...
Πήγαινε στο θέμα: admin
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 19:35 @Θ. Κλημεντίνη
τοτε προσπαθησε να δεις αν της αρεσεις και ενδιαφερεται πες της να βγειτε πχ να πατε για καφε για καμια ταινια και οταν σ μιλαει προσπαθησε να καταλαβεις αν της αρεσεις... η μαθε καμια φιλη της και προσπαθησε να την κανεις να σε εμπιστευτει και μετα θα εχεις και περισσοτερα πλεονεκτηματα... τωρα για την αδερφη προσπαθησε να την ξεκολησεις λιγο απο την αδερφη της οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω.. ( αφου ειναι διδυμες γτ δν τα φτιαχνεις με την αδερφη? πλακα κανω :p κανε αυτο π σ ειπα νομζω θα εχεις αποτελεσμα) Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολη προσεγγιση
Μήνυμα στις 8/9/2012 στις 01:13 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω λεω να.πεις σε.μια φιλη της π.ειναι.κ φιλη σ να σε βοηθησει θα εχει μεγαλη επιροη στην.γνωμη της απεναντι σ
Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολη προσεγγιση |