Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
ΜΗ ΦΤΥΝΕΤΕ!!! Μπορεί να σας χρειαστεί.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

παλιος ερωτας

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #108085 από Tempelakos στις 26 Αυγούστου 2012, 1:25μμ

Tempelakos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/5/2012
παιδια καλημεραα σας...ακουστε λιγο την ιστορια μου γιατι θελω βοηθεια επειγοντως....ειμαι 16 χρονων παω για β'λυκειου και απο την β'γυμνασιου εχω ερωτευτει μια κοπελα....στην β'γυμνασιου λοιπον γνωριστηκαμε αρχισαμε να μιλαμε και καποια μερα μου ερχεται μυνημα στο κινητο ''θες να τα φτιαξουμε'' εγω ο χαζοσ ειπα οτι δεν μπορω διοτι δεν σε ξερω ακομα καλα και τετοια αλλα μετα μου λεει τα ξαδερφια μου το εστειλαν το μυνημα συγνωμη....ελεος...τεσπα...μετα απο 1 χρονο αφου δεν εγινε τιποτα τα εφτιαξε με εναν αλλον....και αφου χωρισανε εγω αρχισα παλι να της μιλαω αλλα αυτη αρχισε να με γραφει....και τωρα ακομα ειμαι ερωτευμενος μαζι της..εδω και 3 χρονια προσπαθω αλλα αυτη τιποτα...τι προτεινετε να κανω για να ξαναγυρισει σε μενα....σας παρακαλω προτεινετε μου κατι για να μην με γραφει κ.τ.λ.....βοηθεια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108090 από ptheolo στις 26 Αυγούστου 2012, 3:14μμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011
Προφανώς αυτό με τα ξαδέρφια ήταν ψέμα για να μην μείνει στο ξεκάρφωτο. Μπορείς να αδιαφορήσεις και να μην της δίνεις σημασία, αν μετά έρθει και σου μιλήσει έχει καλώς, αλλιώς πήγαινε πες της θέλω να τα φτιάξουμε και αν πει όχι, δεν πειράζει, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108149 από Tempelakos στις 27 Αυγούστου 2012, 6:55μμ

Tempelakos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/5/2012
αλλος;
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login