Μήνυμα στις 27/10/2012 στις 15:56 @Διάφορα
παιδια οποιος εχει καναλι στο youtube παρακαλω να με κανει subscribe και απο κατω εδω να γραψει το ονομα του ωστε να τον κανω και εγω....χωρις πονηριες παρακαλω....ολοι ελατε να μαζευτουμε πολλοι...
Πήγαινε στο θέμα: ολοι οι youtubers εδωω
Μήνυμα στις 16/10/2012 στις 05:24 @Διασκέδαση
καποιος να με βοηθησει παρακαλω...
Πήγαινε στο θέμα: Αλμα του φελιξ
Μήνυμα στις 15/10/2012 στις 22:21 @Διασκέδαση
παιδια εγω τωρα που ειδα το βιντεο δηλαδη χθες το βραδυ τον ζηλευω τον τυπο και σκεφτομαι πως τα καταφερε και ολα αυτα και δεν περναει η μερα μου καθολου τον σκεφτομαι συνεχεια...τι να κανω για να το ξεπερασω;;μου εχει μπει η ιδεα δηλαδη να παω να το κανω...πως να το ξεπερασω σας παρακαλω πειτε μου...
Μήνυμα στις 15/10/2012 στις 21:22 @Διασκέδαση
και ρε παιδια εκει που ηταν πανω εβλεπε ολη τη γη;;και σε ποιο μερος προσγειωθηκε;;δηλαδη απο αλλου απογειωθηκε και αλλου προσγειωθηκε;
Μήνυμα στις 15/10/2012 στις 15:23 @Διασκέδαση
καλημεραααα οποιος ειδε το αλμα το φελιξ και γενικοτερα γνωριζει αρκετα για αυτο και για τη γη και για ολα εχω μερικες ερωτησεις... η καψουλα αυτη ανεβαινε με ηλιο;;αφου ανεβηκε πως την κατεβασανε μετα; και ο φελιχ δεν βγηκε εκτος γης; που ακριβως βρισκοταν και ποια μερη ειναι στη γη;αν εβγαινε απ εξω απο τη γη τι θα γινοτανε;επισης μπορουσε να παει λιγο ποιο περα αλλα να ηταν μεσα στη γη;ηταν δηλαδη στο ανωτερο σημειο της γης;; ξερω ξερω ειναι πολλες αλλα θελω να μαθωωω... οποιος ξερει και εχει ορεξη και θελει..περιμενω να μου λυσει τις αποριες...ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Αλμα του φελιξ
Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 13:25 @Sex
παιδια καλημεραα σας...ακουστε λιγο την ιστορια μου γιατι θελω βοηθεια επειγοντως....ειμαι 16 χρονων παω για β'λυκειου και απο την β'γυμνασιου εχω ερωτευτει μια κοπελα....στην β'γυμνασιου λοιπον γνωριστηκαμε αρχισαμε να μιλαμε και καποια μερα μου ερχεται μυνημα στο κινητο ''θες να τα φτιαξουμε'' εγω ο χαζοσ ειπα οτι δεν μπορω διοτι δεν σε ξερω ακομα καλα και τετοια αλλα μετα μου λεει τα ξαδερφια μου το εστειλαν το μυνημα συγνωμη....ελεος...τεσπα...μετα απο 1 χρονο αφου δεν εγινε τιποτα τα εφτιαξε με εναν αλλον....και αφου χωρισανε εγω αρχισα παλι να της μιλαω αλλα αυτη αρχισε να με γραφει....και τωρα ακομα ειμαι ερωτευμενος μαζι της..εδω και 3 χρονια προσπαθω αλλα αυτη τιποτα...τι προτεινετε να κανω για να ξαναγυρισει σε μενα....σας παρακαλω προτεινετε μου κατι για να μην με γραφει κ.τ.λ.....βοηθεια...
Πήγαινε στο θέμα: παλιος ερωτας
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 17:39 @Κλάψιμο
δεν ειμαι σε πολη...οποιος ξερει ας μου πει...
Πήγαινε στο θέμα: χαμενο κινητο |