Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Τα λεφτά είναι σαν το σεξ. Δε σκέφτεσαι τίποτα άλλο αν δεν έχεις και σκέφτεσαι όλα τ' άλλα αν έχεις.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ανησυχία εγκυμοσύνης

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #107503 από lidakii123 στις 18 Αυγούστου 2012, 6:11μμ

lidakii123

μέλος από: 18/8/2012
γεια σας ! εδώ και καιρό κάνουμε σεχ πολύ συχνά με το αγόρι μου χωρίς προφυλάξεις και όταν ήθελε να τελειώσει τραβιοτανε ! δεν ήξερα πόσο επικίνδυνο είναι μέχρι που διάβασα ότι υπάρχουν και πιθανότητες εγκυμοσύνης ώμος πιστεύω είναι πολύ καλύτερα χωρίς προφυλακτικό και γιαυτον και για μένα, εσείς τι προτείνετε? να συνεχίσουμε χωρίς η με προφυλάξεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107507 από arismaj7 στις 18 Αυγούστου 2012, 6:18μμ

arismaj7

Εικονίδιο
είναι πολύ ριψοκίνδυνο.... δυστυχώς πρέπει να σου προτείνω να χρησιμοποιείτε προφυλακτικα.. όσο πιο ωραίο κι αν είναι χωρίς αυτα... αν και διαβασα πως ετοιμαζεται να βγει στην αγορα αντισυλληπτικό χαπι για τον αντρα... θα είναι τέλειο αν λειτουργεί και ισχύει όντως!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107508 από Vasilis13 στις 18 Αυγούστου 2012, 6:23μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
για να βγει αυτο το χαπι θα περασει χρονια δοκιμων...ασε που αμφιβαλλω αν οι εταιριες προφυλακτικων δεν θα του "κοψουν" την φορα.

Στο θεμα μας...1 σπερματοζωαριο αρκη για να σε αφησει εγκυο και τα προσπερματικα υγρα που βγαινουν απο το αγορι σου και μπαινουν μεσα σου μπορουν πραγματικα αρκετα ευκολα να σε αφησουν...συμβουλη μου??προφυλακτικο απο την επομενη φορα.Τελικα εδω στην Ελλαδα στα σκατοσχολεια μας τιποτα δεν μας μαθαινουν...μας εβαλλαν κατι μαθηματα "PROJECT" και δεν βαζουν σεξουαλικη αγωγη με αποτελεσμα να εχουμε τετοιες αποριες...Γ*^ω την παιδια σας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107515 από arismaj7 στις 18 Αυγούστου 2012, 6:40μμ

arismaj7

Εικονίδιο
έχω ακούσει και για κάποια σπρευ που ψεκαζει το μοριο του ο ανδρας και δε σε αφηνει εγκυο αλλα δεν γνωριζω αν δημιουργει προβληματα στειροτητας μακροπροθεσμα....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login