Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μόνο ένα πράγμα είναι χειρότερο από το να σε κουτσομπολεύουν: Το να μη σε κουτσομπολεύουν.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Εγκυος ή οχι;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #107013 από Steve96 στις 10 Αυγούστου 2012, 7:58μμ

Steve96

μέλος από: 1/8/2012
Το καναμε με την κοπελα μου στην θαλασσα χωρις προφυλακτικο(μπηκα 3 φορες μονο και μετα σταματησαμε.Εμενα ηταν πρωτη μου φορα).Μετα αυτη πηγε στην τουαλετα και σκουπιστηκε εσωτερικα και απο οτι μου ειπε βρηκε μονο διαφανη υγρα δικα της επειδη ειχε τελειωσει κι εγω βρηκα διαφανη υγρα πανω μου(οταν εκσπερματωνω βγαζω αρκετη ποσοτητα αρα θα εβρησκε πολλα υγρα μεσα της)Υπαρχει περιπτωση να τελειωσα χωρις να το καταλαβα λογω του νερου και να μην ειδε το σπερμα μεσα της;Επισης παιζει να εμεινε εγκυος(Δεν εχει σταθερο κυκλο και εχει περιοδο στις 20 του μηνος);Ευχαριστω εκ τον προτερον!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107079 από Steve96 στις 12 Αυγούστου 2012, 12:31μμ

Steve96

Παιδια;Απαντησεις κανεις;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107081 από Noir Désir στις 12 Αυγούστου 2012, 1:43μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Δεν έχεις ξανακάνει ίδιο θέμα;
Τεσπα, κάθε φορά που κάνεις σεξ χωρίς προφυλάξεις υπάρχει περίπτωση να μείνει έγκυος η κοπέλα, ακόμα κ αν δεν τελείωσεις μέσα της. Και τα προσπερματικά υγρά μπορεί να περιέχουν σπερματοζωάρια, αν και οι πιθανότητες να μείνει κάποια έγκυος από προσπερματικά είναι πολύ λίγες (αλλά πάντως υπάρχουν). Επίσης, μπορεί το θαλασσινό νερό να χει σπερματοκτόνο δράση, όμως εννοείται ότι υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης από σεξ στη θάλασσα. Τέλος πάντων, αν δεν τελείωσες μέσα της, προσωπικά πιστεύω ότι οι πιθανότητες να'χει γίνει καμμιά στραβή είναι πολύ ελάχιστες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107111 από Steve96 στις 12 Αυγούστου 2012, 4:30μμ

Steve96

Ξαναεκανα τετοιο θεμα αλλα 1ον δεν εγραψα ολα οσα εγιναν και 2ον δεν πηρα απαντησεις που με καληψαν...Συγνωμη αν σπαμαρω αλλα ελπιζς να με καταλαβαινεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107179 από SuperWoman στις 13 Αυγούστου 2012, 4:36μμ

SuperWoman

Εικονίδιο
μέλος από: 17/7/2012
Καλησπερα! Καταρχας ειναι επικυνδινο να κανεις σεξ εμσα στη θαλλασα γτ μπορει να παγιδευτει αερας και να πρεπει να κανεις χειρουργειο να βγεις απο εμσα της. Δευτερον εφοσον ηταν η πρωτη σ φορα και λογικα θα σου αρεσε τοσο πολυ μπορει να τελειωσες χωρις να το καταλαβες! οπως ειπε και ο noir Desir μπορει η κοπελα να μεινει εγκυος ειτε τελειωσεις μεσα της ειτε οχι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107183 από helias94 στις 13 Αυγούστου 2012, 4:40μμ

helias94

μέλος από: 27/7/2012
ρε παιδια γιατι το κανετε χωρις προφυλακτικο?και μετα τρεχετε.βαλτε το και εχετε ησυχο το κεφαλι σας.και το πανω και το κατω
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login