Μήνυμα στις 12/8/2012 στις 16:30 @Sex
Ξαναεκανα τετοιο θεμα αλλα 1ον δεν εγραψα ολα οσα εγιναν και 2ον δεν πηρα απαντησεις που με καληψαν...Συγνωμη αν σπαμαρω αλλα ελπιζς να με καταλαβαινεις.
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυος ή οχι;
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 19:58 @Sex
Το καναμε με την κοπελα μου στην θαλασσα χωρις προφυλακτικο(μπηκα 3 φορες μονο και μετα σταματησαμε.Εμενα ηταν πρωτη μου φορα).Μετα αυτη πηγε στην τουαλετα και σκουπιστηκε εσωτερικα και απο οτι μου ειπε βρηκε μονο διαφανη υγρα δικα της επειδη ειχε τελειωσει κι εγω βρηκα διαφανη υγρα πανω μου(οταν εκσπερματωνω βγαζω αρκετη ποσοτητα αρα θα εβρησκε πολλα υγρα μεσα της)Υπαρχει περιπτωση να τελειωσα χωρις να το καταλαβα λογω του νερου και να μην ειδε το σπερμα μεσα της;Επισης παιζει να εμεινε εγκυος(Δεν εχει σταθερο κυκλο και εχει περιοδο στις 20 του μηνος);Ευχαριστω εκ τον προτερον!
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυος ή οχι;
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 11:33 @Sex
Βασικα δεν το καναμε ακριβως...Διείσδυσα 3-4 φορες και μετα σταματησαμε και μετα αυτη πηγε τουαλετα και σκουπιστικε...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω αν τελείωσα μέσα της.
Μήνυμα στις 3/8/2012 στις 10:52 @Sex
Το ξερω φιλε μου οτι στο νερο εκσπερματωνεις δυσκολα και οτι θελει πολυ προσπαθεια για να σου σηκωθει...Ρωτησα μηπως υπαρχει καμια τετοια περιπτωση!Ευχαριστω παντως!
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματωση στην θαλασσα;
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 13:59 @Sex
Φοβερος:Εισαι σιγουρος φιλε μου;
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 12:17 @Sex
Γεια σε ολους.Υπαρχει η πιθανοτητα εκσπερματωσης μεσα στην θαλασσα χωρις να το καταλαβει ο ανδρας;Ευχαριστω εκ τον προτερον!
Μήνυμα στις 1/8/2012 στις 21:10 @Sex
Διάβασα πως το θαλασσινό νερο σκοτώνει τα σπερματογοννα(ή κάπως έτσι)ειναι αλήθεια;
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω αν τελείωσα μέσα της.
Μήνυμα στις 1/8/2012 στις 14:27 @Sex
Διάβασα πως το θαλασσινό νερο σκοτώνει τα σπερματογοννα(ή κάπως έτσι)ειναι αλήθεια;
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω αν τελείωσα μέσα της. |