μεγεθος πεους
Μήνυμα #105225 από elenalda στις 15 Ιουλίου 2012, 3:12μμ
αγορακια ποσο την εχετε σε στυση και σε ηρεμια?εχει δει κανεις το πεος σας?φιλος.συγγρνης.γκομενα | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #105228 από panagiotis97 στις 15 Ιουλίου 2012, 4:33μμ
![]() |
Την έχω 17 και κάτι σε στύση,αλλά σε ηρεμία δεν ξέρω.Είχα ακούσει ότι δεν πρέπει να την μετράμε σε ηρεμία γιατί εξαρτάται από το κρύο κλπ...Τέλος πάντων,σε ηρεμία παίζει να μου είναι κοντά στα 10 εκατοστά.Ευτυχώς δεν έχει δει κανένας άλλος το πέος μου γιατί θα φρίκαρα...Είμαι 14. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #105229 από e-mail στις 15 Ιουλίου 2012, 4:47μμ
@panagiotis97 14 ετών έφηβος με 17cm πέος; Εγώ ξέρω ότι τα παιδάκια στην ηλικία σου κυμαίνονται στα 12 με 13cm. Αναρωτήθηκες ποτέ ότι η ανάπτυξη σου θα υπάρχει μέχρι τα 20; Τέλος ή κάντε σωστή μέτρηση ή επίτέλους σταματήστε τα ψέματα διότι δεν είμαστε ηλίθια άτομα... περάσαμε κ εμείς από αυτή την ηλικία. @elenalda Εσύ λες να μην έχουν δει κοπέλες και φίλοι το πέος ενος ατόμου; Αν εξαιρέσεις τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ θα καταλάβεις πως αυτό που ρωτάς είναι ΑΣΤΕΙΟ μιας και οι περισσότεροι βρίσκονται σε σεξουαλική επαφή. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #105287 από panagiotis97 στις 16 Ιουλίου 2012, 1:24πμ
![]() |
Ναι έχω παραξενευτεί γιατί είναι τόσο μεγάλη σε σχέση με άλλα άτομα της ηλικίας μου(απ' ότι έχω ακούσει από φίλους)και το μόνο συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι έχω αναπτυχθεί πολύ γρήγορα και ότι δεν θα μου μεγαλώσει πολύ ακόμα.Είναι σίγουρα τόσο γιατί έχω κάνει πολλές μετρήσεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |