Μήνυμα στις 16/7/2012 στις 13:35 @Θ. Κλημεντίνη
μαλλον εισαι ενας απο τους πολους κομπλεξικους που εφαγαν ακυρο λογω του πολυ μικρου μεγεθους τους
Πήγαινε στο θέμα: μικροτσουτσουνος
Μήνυμα στις 16/7/2012 στις 13:02 @Θ. Κλημεντίνη
απο που το συμπερανες αυτο?
Μήνυμα στις 16/7/2012 στις 12:50 @Θ. Κλημεντίνη
τον ξαποστειλα το πρωι.του ειπα οτι θελω εναν ανδρα διπλα μου και οτι αν παρει δυο τρεις ποντους το ξανασυζηταμε.οταν του ειπα οτι την τελευται φορα μυριζε το πουλι του κοντεψε να βουρκωσει
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 23:58 @Θ. Κλημεντίνη
δεν καταλαβαινω γιατι με προσβαλετε.οσο για τα αγορια που μου ειπαν να βρω ζυγκολο φανταζομαι οτι δεν τον εχουν ουτε 12cm...
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 23:19 @Θ. Κλημεντίνη
δεν ειναι οτι δεν το αγαπω αλλα το μεγεθος μετραει και ζηλευω που οι φιλες μου τα εχουν με παιδια που την εχουν 18 και 19cm.ο δικος μου ειναι 18 χρονων λετε μεχρι τα 20 να παρει κανα δυο ποντους?
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 23:15 @Sex
εμενα μου αρεσει να ειμαι απο πανω φοβαμαι ομως γιατι ακουσα οτι μπορει να στραμπουληξει το αγορι το πουλι του ισχυει αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένες στάσεις κοριτσιών
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 23:13 @Sex
εμενα μου αρεσει να ειμαι απο πανω φοβαμαι ομως γιατι ακουσα οτι μπορει να στραμπουληξει το αγορι το πουλι του ισχυει αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημένες στάσεις κοριτσιών
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 22:38 @Sex
μετα θα θες να τον παρεις.χαλαρωσε.αν θες καντ το απλα το θεωρω οτι δεν ειναι ωραιο για εναν αντρα να του βαζουν δαχτυλο.προτινε της να σου παρει πιπα και θα νιωσετε υπεροχα και οι δυο
Πήγαινε στο θέμα: δάχτυλο
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 22:06 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι ομως σε μικρη πολη και σιγουρα θα μαθευτει και μετα θα το μαθει το αγορι μου και θα πληγωθει.αξιζει να χαλασω μια σχεση αγαπης για να φαω τα 20cm.απο την αλλη ολη μου τη ζωη θα ειμαι με το γαριδακι?
Πήγαινε στο θέμα: μικροτσουτσουνος |