Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο δάσκαλος να ρίχνει ξύλο και βρισίδια στους μαθητές. Όχι οι μαθητές στο δάσκαλο όπως σήμερα
Τετάρτη, 16 Απριλίου

ΧΥΣΙΑ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #104712 από παο13 στις 09 Ιουλίου 2012, 7:06μμ

παο13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2012
Καλησπέρα σε όλους , έχω μια απορία είμαι 20 χρονών και έχω ανρρωτηθεί αν είναι φυσιολογικό ένας straight άντρας να πιεί τα δικά του χύσια.Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ξέρω φίλους που το έχουν κάνει και τους άρεσαν.Αν μπορείτε πείτε μου καμιά συμβουλή
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #104713 από panagiotis97 στις 09 Ιουλίου 2012, 7:16μμ

panagiotis97

Εικονίδιο
μέλος από: 27/3/2012

Αποδεκτή απάντηση

Ίσως ακούγεται περίεργο,αλλά δεν είναι.Ένας straight άντρας δεν έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σπέρμα,και ίσως από περιέργεια δοκιμάσει τα ίδια του τα χύσια.Δεν είναι κακό,απλά κάντο μόνο αν είσαι περίεργος να δοκιμάσεις τη γεύση τους.Αν δεν θέλεις μην το κάνεις...Και όποιος το κάνει βέβαια δεν σημαίνει πως είναι gay...Κάποιοι ευλύγιστοι κάνουν ακόμα και στοματικό στον εαυτό τους,οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε τι είναι φυσιολογικό και τι δεν είναι...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104714 από παο13 στις 09 Ιουλίου 2012, 7:21μμ

παο13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2012
Είναι περισσότερο όμως φυσιολογικό να δοκίμασει σπέρμα απο την γυναίκα με την οποία κάνουν την σεξουαλική επαφή
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login