Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κυνικός είναι αυτός που ξέρει την τιμή όλων των πραγμάτων αλλά δεν ξέρει τη αξία κανενός.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

χαπι της επομενης ημερας

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #104341 από constantinaa στις 05 Ιουλίου 2012, 8:59πμ

constantinaa

μέλος από: 27/10/2011
Τι παρενεργειες εχει το χαπι της επομενης ημερας εκτος απο το ενδεχομενο ζαλαδας ή ναυτιας που λεει στο κουτι?
Η επομενη περιοδος ερχεται κανονικα ή καθυστερει?
Και καθε ποσο μια κοπελα ''επιτρεπετε'' να το περνει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104343 από chris90 στις 05 Ιουλίου 2012, 9:14πμ

chris90

Εικονίδιο
μέλος από: 1/9/2011
το χαπι της επομενης μερας κανει ανω κατω τον κυκλο μιας γυναικας οποτε υπαρχει πιθανοτητα να αργισει ή και ακομη να ερθει πιο γρηγορα. Το χαπι της επομενης μερας επιτρεπετε να το παρει μια γυναικα 1-2 φορες τον χρονο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104344 από AnimePunkGirl στις 05 Ιουλίου 2012, 9:54πμ

AnimePunkGirl

μέλος από: 24/6/2011
Η διαταραχή του κύκλου δεν είναι απαραίτητα παρενέργεια σε όλες τις γυναίκες... Ξέρω κοπέλα που το πήρε και της ήρθε κανονικά περίοδος.. Εγώ έκανα σεξ 2 μέρες αφού μου τελείωσε η περίοδος χωρίς προφυλάξεις, πήρα το χάπι μετά από 2 μέρες και μου ξαναήρθε περίοδος μετά από 8 μέρες Παρενέργειες που μπορεί να παρουσιάσει είναι ναυτία, εμετός, ζαλάδα, πόνος στο στήθος, ίλιγγος και πόνος στο χώρο της κάτω κοιλίας. Το χάπι δεν πρέπει να το πάρεις 2 ή και περισσότερες φορές στον ίδιο εμμηνορροϊκό κύκλο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντικαθιστά τις αντισυλληπτικές μεθόδους.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login