Μήνυμα στις 5/7/2012 στις 09:54 @Sex
Η διαταραχή του κύκλου δεν είναι απαραίτητα παρενέργεια σε όλες τις γυναίκες... Ξέρω κοπέλα που το πήρε και της ήρθε κανονικά περίοδος.. Εγώ έκανα σεξ 2 μέρες αφού μου τελείωσε η περίοδος χωρίς προφυλάξεις, πήρα το χάπι μετά από 2 μέρες και μου ξαναήρθε περίοδος μετά από 8 μέρες Παρενέργειες που μπορεί να παρουσιάσει είναι ναυτία, εμετός, ζαλάδα, πόνος στο στήθος, ίλιγγος και πόνος στο χώρο της κάτω κοιλίας. Το χάπι δεν πρέπει να το πάρεις 2 ή και περισσότερες φορές στον ίδιο εμμηνορροϊκό κύκλο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντικαθιστά τις αντισυλληπτικές μεθόδους.
Πήγαινε στο θέμα: χαπι της επομενης ημερας
Μήνυμα στις 5/7/2012 στις 00:49 @Sex
Ευχαριστω :) Περιμένω απαντήσεις και στα υπόλοιπα παρακαλώ.. :)
Πήγαινε στο θέμα: γυναικειος οργασμος
Μήνυμα στις 4/7/2012 στις 11:10 @Sex
Παιδιά έχω κάποιες απορίες σχετικά με το θέμα.. Αρχικά, ο οργασμός είναι το ίδιο με το να "τελειώνει" μια κοπέλα? Η δεύτερη απορία μου είναι προς τα αγόρια.. Σας αρέσει η κοπέλα σας να τελειώνει περισσότερες από μια φορές κατά την διάρκεια του σεξ? Όταν τελειώνει θέλετε να σας το λέει? Και τέλος για τα κορίτσια.. Εσείς το καταλαβαίνετε όταν τελειώνετε? Και αν ναι, πόσες φορές τελειώνετε συνήθως? Πήγαινε στο θέμα: γυναικειος οργασμος
Μήνυμα στις 9/2/2012 στις 15:09 @Flame
Εγω πολυ παλια οταν πηγαινα μπαλετο(:Ρ) ειχα ονειρευτει οτι στ επομενο μαθημα θα παω και θα ειναι ολες οι αλλες αρρωστες κ δεν θα γινει τελικα το μαθημα. Και εγινε:Ρ Αλλη φορα ειχα δει οτι κολλησα ανεμοβλογια και το πρωι π ξυπνησα ειχα βγαλει σπυρακια ανεμοβλογιας!:S (Ηταν απαισιοο..:/ ) Τωρα πως λεγεται.. ουτε εγω ξερω.. (:
Πήγαινε στο θέμα: Παραξενα πραγματα:ιδια πραγματα
Μήνυμα στις 7/2/2012 στις 23:53 @Sex
Καλα καναν κ με βρισαν ε? Γιατι? Εκανα κατι κακο? Δεν το επελεξα εγω αυτο π ειμαι. Ουτε Ξυπνησα ενα πρωι και ειπα αα βαρεθηκα να κανω σχεσεις με αγορια ας κανω και με κοριτσια.. Αλλα δεν μπορω να κανω κ αλλιως! Αλλα δεν σ κατηγορω Μιχαλη. Οι περισσοτεροι σ αυτη τη κοινωνια ειμαστε μαλακες π συμφωνουμε με τις παπαριες που μας μαθαινουν οι στενομυαλοι γονεις μας και διαφοροι αλλοι (της "εκκλησιας" κλπ..) και μας αναγκαζουν να ακολουθουμε συγκεκριμενα ψεφτο-ιδεωδη και μας λενε οτι αυτα τα πραγματα ειναι ανηθικα την στιγμη π δν κοιταν αν οι ιδιοι ειναι ηθικοι. Δεν φταις εσυ, οι γονεις σ π σ εκαναν στενομυαλο σαν τα μουτρα τους.
Πήγαινε στο θέμα: ομοφυλοφιλες
Μήνυμα στις 6/2/2012 στις 16:16 @Διασκέδαση
Ξερετε καμια ταινια τυπου Gabriel?? Την ειδα προσφατα και μ αρεσε :P Επισης μηπως ξερετε που μπορω ν βρω το κομματι που παιζει στην αρχη? Ευχαριστωω;) Πήγαινε στο θέμα: Gabriel
Μήνυμα στις 2/2/2012 στις 22:57 @Sex
Σε νιωθω απολυτα... Κ εγω στην ιδια κατασταση βρισκομουν... Οι περισσοτερες απ αυτες π πλησιαζα το εβλεπαν σαν πλακα κ κατι φιλια π επεφταν ηταν επειδη καναμε παρεα και τν σχεση π ειχαμε τν βλεπαν σαν "κολλητιλικι".. Μεχρι π βρηκα καποια π δν ειναι ετσι.. Ειμαστε σχεδον 3 μηνες μαζι κ περναμε πολυ ωραια. Εγω ειμαι 16 κ αυτη 15. Ειναι δυσκολο να βρεις καποια π να το νιωθει πραγματικα αυτο π κανει. Οι περισσοτερες το κανουν για την μοστρα. Εσυ πρεπει να ξεκαθαριζεις απ την αρχη πως αισθανεσαι και οτι δν ειναι πλακα. Οσο για τα ρατσιστικα σχολια, μν ανησυχεις περναει γρηγορα. Εγω μαλωσα με ολη την παρεα μου για να μπορω να ειμαι με την κοπελα μ. το τι βρισιμο κ δουλεμα φαγαμε και οι 2 δεν το φανταζεσαι.. Μεχρι που το συνηθησαν και ειμαστε παλι μια χαρα. Απλα ειμαστε λιγο διακρητικες μπροστα στους υπολοιπους;) Και να ξες, το να το κρατας μεσα σου ειναι χειροτερο. Απλα πρεπει να ξερεις σε ποια ατομα μπορεις να ανοιγεσαι. Κανε υπομονη και θα βρεις καποια που να νιωθει οπως εσυ:)
Πήγαινε στο θέμα: ομοφυλοφιλες
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 22:00 @Διασκέδαση
Davidvilla ο κωστοπουλος που ειναι? Πηγαμε μακροπουλο στο φιξ πριν λιγες μερες κ μια π δν ειμαι κ πολυ του μπουζουκιου λεω να μν το παρακανω... Τελικά αποφασιστηκε. Βρηκαμε παρτι με τζαμπα εισοδο σε μπαρακι εδω κοντα με 3 ευρω το ποτο κ 1 η μπυρα.;) Κ μετα συνεχιζουμε σε σπιτι;) κομπλε. Σηπτικο Βοδι καλη διασκεδαση κ καλο "τυχαιο" χουφτωμα ;) Καλη Χρονια σε ολους!! Πήγαινε στο θέμα: Πρωτοχρονια
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 18:04 @Διασκέδαση
Χαχα οντως! Τωρα αλλοι λενε για κανενα σχετικα ησυχο μερος στ κεντρο (θεσσαλονικη) αλλοι για κρασαδικο, αλλοι να βρουμε κανενα αδειο σπιτι... Μεχρι κ να την βγαλουμε σε κανα παρκο με ρετσινες εχουμε πει κ τελικα δν μπορουμε να καταληξουμε πουθενα...
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτοχρονια
Μήνυμα στις 31/12/2011 στις 17:42 @Διασκέδαση
Τι θα κάνετε σήμερα τ βράδυ? Σίγουρα σπίτι μ την οικογένεια μέχρι τς 12:30 - 1:00.. Κ μετά με την παρέα? Οι ώρες περνάνε κ εμείς ακόμα ψάχνουμε.. Σε κλαμπ δν πολυψηνόμαστε γτ θα γίνεται της πουτάνας (μετά συγχωρήσεως) Πείτε κ εσείς καμιά ιδέα..
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτοχρονια |