Φίμωση?
Μήνυμα #104044 από akis99 στις 29 Ιουνίου 2012, 3:36μμ
Καλησπέρα παιδιά! Το θέμα μου είναι το εξής: Καταρχάς ειμαι 16ετών και το θέμα μου είναι ότι δεν αποκαλύπτετε η βάλανος. Όταν το 'εργαλείο' είναι φυσιολογικά, την αποκαλύπτω. Όταν είναι σε εν μέρει στύση πάλι την αποκαλύπτω αν και το πετσάκι επιστρέφει προς τα πάνω. Σε σούπερ γκάυλα μπορώ να αποκαλύψω περίπου το μισό. Το θέμα μου είναι ότι θύμαμαι όταν αυνανιζόμουν 12-13ετών, η βάλανος αποκαλυπτώταν μια χαρά. Νομίζω ότι εξαιτίας κακής υγειηνής έχω αυτό το πρόβλημα, γιατί δεν έπλενα ΠΟΤΕ την βάλανο τόσα χρόνια. Μια η καταστασή μου μοιάζει πιο 'ήπια' από όρισμένες άλλες, μήπως μπορώ πέραν της περιτομής να κάνω κάτι άλλο για να γίνει καλά? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104048 από Vasilis13 στις 29 Ιουνίου 2012, 3:56μμ
![]() ![]() μηνύματα: 305 ![]() |
μονο εγχειρηση φιλε μου...και εγω εχω φιμωση αλλα σε μεγαλο βαθμο αν και δεν με ενοχλει στο σεξ θα κανω καποια στιγμη εγχειρηση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104052 από Rodius στις 29 Ιουνίου 2012, 4:26μμ
Μην ακούς τα περί φίμωσης και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα κάποτε αλλά το ξεπέρασα. Προσπάθησε με κάποιου είδους λιπαντικό, όπως baby oil, λάδι κλπ. να αποκαλύψεις την βάλανο. Αν το κάνεις για κάποιες βδομάδες, με τον καιρό, η βάλανος θα αποκαλύπτεται πλήρως. Ελπίζω να βοήθησα :) | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |