Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι άλλοι είναι πιο πετυχημένοι από σένα.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Απορία σχετικά με την εφηβεία

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #104041 από piou-the black στις 29 Ιουνίου 2012, 3:04μμ

piou-the black

Εικονίδιο
μέλος από: 29/6/2012
Γεια σας,ειμαι 14 χρονων.Έχω κάποιες απορίες και θα χαρώ πολύ αν μου τις λύσετε.
1ον εδώ και 1 χρόνο έχω μέσα στο πετσάκι του πέους και 1-2 στο κεφαλάκαι τις μαργαριστοειδής βλατίδες.Τώρα ειναι της εφηβείας???Πως μπορεί να αντιμετοπιστει???Μια κοπέλα μπορει να ξενερλωσει με αυτο????
2ον πώς μπορώ να δείξω σε μια κοπέλα ότι ενδιαφέρομαι???Τι κοπλιμέντο μπορώ να της πω???
3ον την εχω 13 εκ. και πάχος 4.Μεχρι τα 20-21 πόσο θα φτάσει???
4ον το κεφαλάκι το πέους εχει μεγαλώσει στο μισό.Και όποτε ακουμπάω τη βάλανο πονάει λίγο.Γιατί γίνεται αυτο???Ευχαριστώ!!!¨)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #104065 από Vasilis13 στις 29 Ιουνίου 2012, 6:46μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
1o:δεν εχω τις καταλληλες γνωσεις ψαξε στο ιντερνετ η αλλιως να σε βοηθησει καποιος αλλος
2ο:εδω παιζονται πολλα πραγματα...σιγουρος τροπος δεν υπαρχει παρα να της το πεις...τωρα αν την κοιτας συνεχεια και αν προσπαθεις να της μιλας οσο πιο πολυ γινεται και μιλας συνεχεια για την εμφανιση της μαλλον θα το καταλαβει γρηγορα :)
3ο:Μην σε ενοχλει το πεος σου...μεχρι τα 21 εχεις πολυ ακομη τωρα δεν μπορω να μοιριζω τα νυχια μου για να δω ποσο θα παει xD
4ο:Mην ανυσηχεις σε ολους συμβαινει
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login