Μήνυμα στις 7/7/2012 στις 14:17 @Sex
Γεια σας παιδιά του φτου!!! Επειδή είμαι άπειρος σε αυτό το θέμα και δεν έχω ξαναφιλήσει μπορείτε να μου πείτε πω φιλάμε???Έχω και μια απορία όμως!Τα χείλη μου ολόκληρα πρέπει να ακουμπάνε πάνω στα δικά της στην αρχή και μετά φιλάω το άνω χείλος???Σαν το ρουφηχτό στην αρχή???Και επίσης μπορείτε να μου πείτε διάφορα κοπλιμέντα και λόγια για να πλησιάσω μια κοπέλα???Εσείς τι λέτε??? Ευχαριστώ από καρδίας!!!!!!!!!:):):)
Πήγαινε στο θέμα: Φιλί
Μήνυμα στις 30/6/2012 στις 13:06 @Sex
Σε τι ηλικία κάνατε πρώτη φορά γλυφομούνι???
Πήγαινε στο θέμα: Γλυφομούνι
Μήνυμα στις 29/6/2012 στις 15:04 @Sex
Γεια σας,ειμαι 14 χρονων.Έχω κάποιες απορίες και θα χαρώ πολύ αν μου τις λύσετε. 1ον εδώ και 1 χρόνο έχω μέσα στο πετσάκι του πέους και 1-2 στο κεφαλάκαι τις μαργαριστοειδής βλατίδες.Τώρα ειναι της εφηβείας???Πως μπορεί να αντιμετοπιστει???Μια κοπέλα μπορει να ξενερλωσει με αυτο???? 2ον πώς μπορώ να δείξω σε μια κοπέλα ότι ενδιαφέρομαι???Τι κοπλιμέντο μπορώ να της πω??? 3ον την εχω 13 εκ. και πάχος 4.Μεχρι τα 20-21 πόσο θα φτάσει??? 4ον το κεφαλάκι το πέους εχει μεγαλώσει στο μισό.Και όποτε ακουμπάω τη βάλανο πονάει λίγο.Γιατί γίνεται αυτο???Ευχαριστώ!!!¨) Πήγαινε στο θέμα: Απορία σχετικά με την εφηβεία |