Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όλοι έχουν φωτογραφική μνήμη αλλά μερικοί δεν έχουν φιλμ.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δαχτυλο σε παρθενα.

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #102617 από magie gien στις 07 Ιουνίου 2012, 7:20μμ

magie gien

Εικονίδιο
μέλος από: 6/6/2012
Γεια σας !! :D Ηθελα να σας ρωτησω κτ. Επειδη εγω και το αγορι μου αρχιζουμε και κανουμε ολο και περισσοτερα.. και αρχιζουμε να πειραματιζομαστε λιγακι. Δλδ συζηταμε για πολλα πραγματα και κανουμε επίσης πολλα... λεει ο ενας στον αλλον τι του αρεσει και τι τον αναβει περισσοτερο και ετσι ειμαστε σε παρα πολυ καλο δρομο στα προκαταρκτικα(δλδ τα εχουμε κανει ολα απο προκαταρκτικα εκτος απο δαχτυλο)... τωρα σκεφτομαστε αν και στην αρχη και οι 2 δεν θελαμε , να μου βαλει :/ Δεν εχουμε ολοκληρωσει και φοβαμαι.. Μηπως θα μπορουσατε να μου εξηγησετε ολα οσα εχουν σχεση περι δαχτυλου και παρθενικου υμενα ; αν σπασει ; αν πονεσω ; πρεπει να μπει ολο το δαχτυλο ; (δεν νομιζω με τη μια) και αν οχι μεχρι που πρεπει,να σταματησει να μου το βαζει ; Αν μπορεσετε να μου απαντησετε ; :) σας ευχαριστω !!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #102624 από Blue Eyes στις 07 Ιουνίου 2012, 7:54μμ

Blue Eyes

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 21/2/2012

Αποδεκτή απάντηση

Γιατι δεν δοκιμαζετε για αρχη,να κανετε ταυτοχρονο στοματικο ο ενας στον αλλον;Που ειναι κ ωραιο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102626 από magie gien στις 07 Ιουνίου 2012, 8:32μμ

magie gien

Εικονίδιο
:) θα το δοκιμάσω... ευχαριστώ πολύ ! αν και για δάχτυλο είναι λίγο κάπως. εγώ δεν το πολύ θέλω ούτε και αυτός γι αυτό τόσο καιρο δεν το έχουμε κάνει. δεν είναι και απαραίτητο . έτσι δεν είναι ;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102627 από Vasilis13 στις 07 Ιουνίου 2012, 8:36μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
τιποτα δεν ειναι απαραιτητο...και οχι πολυ δυσκολα θα σε ξεπαρθενιασει με δαχτυλο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102629 από magie gien στις 07 Ιουνίου 2012, 8:42μμ

magie gien

Εικονίδιο
Ναι ομως το θεμα ειναι οτι κανενας απο τους 2 μας να γινει ετσι. Οποτε καλοι οι πυραματισμοι αλλα κτ αλλο :) ειμαστε 1χρονο και 3 μεινες μαζι και αρχισαμε τα προκαταρκτικα μετα τους 8 μηνες. Τον εχω λιγο στο περιμενε αλλα τον αγαπω πολυ. Πειτε μου και αλλα πραγματα για το δαχτυλο. Ποναει ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102630 από Vasilis13 στις 07 Ιουνίου 2012, 8:45μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
Αυτο το πραγμα με τα κοριτσια κατανταει κουραστικο...χαχαχαχα...ρε συ αν πονουσε και δεν ηταν ωραιο θα το εκανε καμια???ξεκολα και πανε να περασεις καλα και εσυ και ο φιλος σου...ποσο χρονων εισαι εσυ και ποσο ο φιλος σου??συνηθως τα πιο πολλα αγορια εχουμε μεγαλη υπομονη μην ανησυχεις ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102634 από magie gien στις 07 Ιουνίου 2012, 9:01μμ

magie gien

Εικονίδιο
Αυτος ειναι 17 στα 18 και εγω μολις μπηκα στα 16 δλδ 15 και κατι :p
να σου πω ομως εχεις δικιο ! Αλλα μη με κοροϊδεψεισ. Ειναι το πρωτο μου αγο. Βασικα ολοι οσοι ηθελαν να κανω κτ μαζι τους θελαν κατευθειαν σεξ και δεν ειχαν καλο χαρακτηρα και εγω ελεγα σε ολους οχι και επιτελους βρικα καποιον που πραγματικα με νοιαζετε.. αλλα το πιο σπαστικο οταν ειμαι μαζι του ειναι που μπορει και με αναβει ευκολα και οταν μιλαμε σοβαρα καποιες φορε δεν μπορω να συγκεντροθω. :(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102635 από magie gien στις 07 Ιουνίου 2012, 9:02μμ

magie gien

Εικονίδιο
Αγορι*******
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102636 από Vasilis13 στις 07 Ιουνίου 2012, 9:07μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
Λοιπον εγω ειμαι 1η Λυκειου και πρεπει να σου πω οτι ΠΡΕΠΕΙ να τον εχεις στο περιμενε οσο δεν νιωθεις ετοιμη...πολλες φορες εχουμε ακουσει κοριτσια που δεν ηταν ετοιμες να κανουν σεξ με αποτελεσμα στο τελος να μην τους αρεσε η πρωτη τους φορα και να ευχονταν να μην το εχουν κανει...μην εχεις τυψεις και αν σε πιεσει και δεν νιωθεις ετοιμη ξεκοψε του το...αν του πεις οτι τον αγαπας πολυ και θελεις να ειναι αυτος ο πρωτος σου θα περιμενει οσο χρειαστει χωρις να σε πιεζει αλλα μαλλον θα λιωνει στα πατωματα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102637 από magie gien στις 07 Ιουνίου 2012, 9:17μμ

magie gien

Εικονίδιο
Εγω ξερω οτι ειμαι μικρη αλλα θελω να σου πω οτι νιωθω ετοιμη να ολοκληρωσω μαζι του. Βλεπω οτι με αγαπα. Μπορει και να ειναι η ιδεα μου γτ αν ερωτευτεις τα βλεπεις ολα αλλιως. Να σου πω την ιστορια μας να μου πεις την γνωμη σου ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login