Μήνυμα στις 11/6/2012 στις 07:21 @Sex
Ευχαριστω πολυ παιδια ! :)
Πήγαινε στο θέμα: Πονάει η πρώτη φόρα ;
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 23:03 @Sex
Εχεις δικιο ! Χαρικα πολυ που μιλησαμε ! Ηθελα σε καποιον να τα πω. :D
Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο σε παρθενα.
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 22:26 @Sex
Θελει να μιλαμε συνεχεια ερχετε συνεχεια να με δει με τα κτελ. Κανει 4 ωρες και μετα αφου με βλεπει μετα φευγει για το σπιτι. Μου ειπε στις αρχές ότι αν θέλω να προχωρήσουμε εγώ θα κάνω την 1 κίνηση γιατί δεν θέλει να με πιέσει ούτε να με πληγώσει.
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 22:22 @Sex
Χαχαχα ! Εχεις δικιο πως το βλεπεις με αγαπαει ?
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 21:57 @Sex
εχω πει στη μαμα μου οτι αισθανομαι πολλα γι αυτον και δεν το δεχετε Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο σε παρθενα.
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 21:55 @Sex
μιλαμε ολη την ημερα και οποτε λεω οτι πρεπει να κλεισω στεναχωριεται μετα αφου κλεισαμε τους 8 μηνες ο μπαμπας μου μας ειπε οτι δεν παμε καλα οικονομικα και οτι πρεπει να φυγουμε σε κατι γνωστους μας στο λονδινο και εκει ηταν που για 3 μηνες δεν κοιμομουν δεν ετρωγα τπτ τωρα ειμαι πιο ερωτευμανη απο πτε μαζι του και θα κανω τα παντα γι αυτον Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο σε παρθενα.
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 21:52 @Sex
μετα πηγα το χειμωνα πισω και επειδη μενουμε μακρυα ερχετε και με βλεπει
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 21:36 @Sex
Όλα ήταν τελεία μέχρι να έρθει το καλοκαίρι. ξανά πηγα χωριό και εκεί ο ένας είναι πιο κουτσομπολης από τον άλλον έτσι αναγκαστικα να πω στη καλά ότι είμαστε ξανά μαζί αλλά όχι στο μπαμπά μου. μετά αφού πέρασε ο πρώτος μήνας άρχισαν να φτάνουν στα αυτιά του παππού μου ότι να η εγγονή σου είναι με αυτόν και αλλά παραφουσκομενα και
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 21:33 @Sex
Γνωριστικαμε όταν ήμουν 13 και αυτός 15. γνωριστηκαμε στο χωριό μας έχουμε εκεί εξοχικό. μετά από 1 μήνα μου είπε ότι ήθελε να ήμασταν μαζί και ήταν η πρώτη φορά που ένα παιδί με έκανε να νιώσω σίγουρη και του είπα ναι. μετά εγώ εφυγα και πηγα στο άλλο εξοχικό της μαμάς μου και ήρθε να με δει πολλές φορές. μετά από μεγάλη επιροη της μαμάς μου ότι είσαι μικρή και χώρισε τον . άρχισα να το σκέφτομαι. μετά αφού δεν του απαντούσα στα τηλ για 1 εβδομάδα ήρθε να με δει για να καταλάβει τι γίνεται. και εκείνη την ημέρα ήρθε και του είπα να χωρίσουμε και δεν πρόλαβε λαό να με δει μόνο πέρασε από μποστα μου. Το παραδεχομαι ημουν η πιο μαλ***σμενη κοπελα του κοσμου ! Μετα με επαιρνε τηλ και μου έλεγε γιατί μου φέρθηκες έτσι εγώ σ'αγαπάω και τα ξανά βρήκαμε. Μετά ξανά χωρίσαμε και μετά από 1 χρόνο τα ξανά βρήκαμε και είμαστε πιο καλά από πότε μετά αφού πήγαμε στο χωριό μου για το πάσχα αποφασίσαμε να είμαστε μαζί μετά......
Πήγαινε στο θέμα: Δαχτυλο σε παρθενα. |