Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
H άγνοια είναι σαν το σάπιο δόντι. Την καταλαβαίνεις όταν ο άλλος ανοίξει το στόμα του.
Παρασκευή, 4 Απριλίου

Θελω λιγη βοηθεια με το αγορι μου !

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #98528 από anonimhh xx στις 19 Απριλίου 2012, 9:42μμ

anonimhh xx

μέλος από: 19/4/2012
Ειμαι 15 χρονων και αυτος ειναι σχεδον 16 και προχωραει η σχεση μας, και το καταλαμβαινω οταν ερεθιζεται και πολλες φορές μπορει να μου το λεει απο μηνυμα.. ομως θελω να κανω κατι που να τον ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ.. ομως τι;;;; και θελω να βρω τροπο να αγγιξω με τροπο την ευαισθητη περιοχη του εστω και εξω από τα ρουχα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98537 από Aitherovamwn στις 19 Απριλίου 2012, 11:08μμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010
μπορεις να του παρεις πιπα και να του κατσεις!αυτα ειναι τα πιο βασικα..τωρα τι αλλο θα του αρεσει αυτο πρεπει να το βρεις απο μονη σου η να ρωτησεις τον ιδιο..!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98567 από Blue Eyes στις 20 Απριλίου 2012, 1:28μμ

Blue Eyes

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 21/2/2012
Να δοκιμασεις να καθεσαι πανω του κ να τριβεσαι!Οπως ειστε με τα ρουχα!Θα τρελαθει!!:-) Και μετα οπως θα φιλιεστε,ασε το χερι σου σιγα σιγα να μπει μεσα απ'το παντελονι!Απαλες κινησεις,οχι αγαρμπα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #98569 από kalakalatom@@to στις 20 Απριλίου 2012, 2:14μμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
αυτο που θα σου πω μου το ειχε κανει παλια η κοπελα μου και ειχε πιασει .Θα φορας ενα σουπερ καυτο σορτσακι μινι και μια κολιτι μπλούζα - φανελακη ετσι ωστε να εισαι σεξυ και θα σκειβεις υποτιθετε να πιανεις τιποτα ξερεις τι ενοω ετσι για να τον αναψης και μετα θα κατσεις πανω του και υποτιθετε για να βολευτεις θα πιανεις την περιοχη ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login