κοπελα μαζι μου
Μήνυμα #96715 από metropolitis στις 24 Μαρτίου 2012, 9:51πμ
μέλος από: 24/3/2012 μηνύματα: 4 0 |
Για σας ειμαι ο δημητρης απο αθηνα 15.5 χρονων σαν χαρακτηρας ειμαι ντροπαλος αλλα με πολυ πλακα στο σχολειο γουσταρω μια κοπελα παρα πολυ και τα λεμε 4 μερες βεβαια την ηξερα απο παλια αλλα δεν ειχα και ενδιαφερον τα λεμε και στο φασεβοοκ λιγακι και κανουμε πλακα αλλα το προβλημα ειναι πως να τα φτειαξω μαζι της γιατι την γουσταρω παρα πολυ και δεν ξερω μιας και ειναι η πρωτη μου σχεση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96717 από kosotos στις 24 Μαρτίου 2012, 11:34πμ
μέλος από: 22/3/2012 μηνύματα: 9 0 |
Ορμά αλλά να της το φέρεις με τρόπο όχι ξεκάρφωτα από τι φαίνετε μπορεί να σε γουστάρει και αυτί . |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96718 από metropolitis στις 24 Μαρτίου 2012, 11:43πμ
μπορει αλλα πως να την το πω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96728 από metropolitis στις 24 Μαρτίου 2012, 1:48μμ
μπορει κανει να απαντησει πως να της το πω ? τι να κανω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96756 από John15 στις 24 Μαρτίου 2012, 10:05μμ
μέλος από: 14/3/2012 μηνύματα: 58 0 |
Φίλε μου πάνε και πες της ''Είσαι η πρώτη κοπέλα που νιώθω κάτι παραπάνω από φιλικά αισθήματα, εσύ δεν έχω καταλάβει αν νιώθεις το ίδιο και για μένα'' .. Το μελό αρέσει πολύ στα κορίτσια;) 'Άσε την να απαντήσει, θα ντραπεί πολύ να είσαι σίγουρος!! και θα κυλήσει από μόνη της η συζήτηση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96758 από gravedigger στις 24 Μαρτίου 2012, 10:08μμ
μέλος από: 15/2/2012 μηνύματα: 190 0 |
προσεξε γιατι δεν αρεσει σε ολες το μελο. μερικες ξενερωνουν. το παιδι πιστευω πρεπει να βρει το κουμπι της! θαρρος και αυτοπεποιθηση! καλη τυχη! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96791 από metropolitis στις 25 Μαρτίου 2012, 4:22μμ
ευχαριστω παιδια θα δω πως θα το κανω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #96897 από Torpedo στις 27 Μαρτίου 2012, 3:17μμ
μέλος από: 26/3/2012 μηνύματα: 42 0 |
Αποδεκτή απάντησηΦίλε όταν πας να μιλήσεις σε κάποια που σου αρέσει, όσο κι αν σου αρέσει μην το δείξεις από την αρχή σε μεγάλο βαθμό γιατί οι περισσότερες κοπέλες ξενερώνουν απίστευτα όταν ακούν ερωτικές εξομολογήσεις και άλλα τέτοια συναισθηματικά από πολύ νωρίς (ίσως και οποτεδήποτε)...Επίσης δε χρειάζεται άγχος...μίλα της όπως θα μιλούσες σε ένα φιλαράκι σου που το ξέρεις εδώ και καιρό εντελώς casual και κανόνισε να βγείτε Αν θες να το κάνεις πιο εύκολο κανόνισε να βγείτε 4 άτομα (το καλύτερο με φίλο και φίλη σου που είναι ήδη ζευγάρι) πες της να έρθει και αυτή και μετά δώσε το σύνθημα να φύγουν οι φίλοι σου Το βασικό που πρέπει να συμβεί είναι κάποια φάση να βρεθείτε μόνοι σας...εσύ πρέπει να είσαι ήρεμος, ευχάριστος, άνετος (μην πιεις αλκοόλ καλύτερα άντε μια μπύρα το πολύ) και αν είσαι εσύ εντάξει θα είναι κι αυτή. Το γαμάτο της όλης υπόθεσης είναι πως δε χρειάζεται να της πεις τίποτα συγκεκριμένο (σε γουστάρω εδώ και καιρό πχ...και λοιπά) Στην κοπέλα δείχνεις να καταλάβει πως της αρέσεις με το να της χαμογελάς και να την κοιτάς στα μάτια...αν δεις ότι ανταποκρίνεται και κάνει περίπου τα ίδια τότε πρέπει την κατάλληλη στιγμή (θα καταλάβεις) όταν μείνετε μόνοι σας να τη φιλήσεις...δεν είναι δύσκολο...πήγαινε τουαλέτα να φτιάξεις το μαλλί σου και να δεις αν έχεις μαρούλι κολλημένο στα δόντια, πλύνε τα χέρια σου και γυρνώντας κάτσε πιο κοντά της...αν βλέπεις ότι σε κοιτάει και χαμογελάει ή κοιτάει κάτω κοίτα τη στα μάτια και κατέβασε το βλέμμα σου σιγά σιγά στα χείλια της, όλο αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει σαν μαγνήτης οπότε προσέξτε τα κεφάλια σας... Με άλλα λόγια δε χρειάζεται καν να της πεις ότι τη γουστάρεις, εκτός κι αν είσαι μανούλα στο μπούρου-μπούρου οπότε απλά κοίτα να μην το παρακάνεις και της τα πρήξεις πριν τη φιλήσεις...επίσης δεν χρειάζεται να την κεράσεις, να της δώσεις λουλούδια ή οτιδήποτε άλλο...ενα απλό κοπλιμέντο για κάτι καλό που έχει και σου έχει κάνει εντύπωση (φρόντισε να μην έχει να κάνει με το σώμα της) είναι αρκετό για αρχή Αν γίνει οτιδήποτε και βλέπεις ότι στραβώνει το θέμα και δεν πάει εκεί που θες να ξέρεις πως δεν έγινε και τίποτα, μην βλέπεις τα πράγματα σαν αγώνα δρόμου που πρέπει να κάνεις κάτι για να κερδίσεις και άσε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσιολογικά...μια χαρά θα τα πας Αν δεν πετύχεις αυτό που θες θα είσαι τουλάχιστον ικανοποιημένος με τον εαυτό σου που προσπάθησες και αν δεν κατάλαβε πόσο γαμάτος είσαι δικό της λάθος Επίσης πρόσεχε να είσαι καθαρός και να μη βάλεις πολύ άρωμα...ένα φσιτ φτάνει καλή σου όρεξη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |