Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 04:29 @Διασκέδαση
Ποσείδι πήγα πέρυσι και θα πάω και φέτος! ΑΨΟΓΑ πάνε σου λέω ανεπιφύλαχτα
Πήγαινε στο θέμα: Διακοπές Χαλκιδική
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 04:28 @Κλάψιμο
Είναι δυνατόν να λες σε έναν έφηβο 'Αν πιστεύεις ότι η λύση είναι η αυτοκτονία τότε τι να σου πω...' Που είναι οι ανθρωπιά σου;; ΔΕΝ πάμε καλά! Πήγαινε στο θέμα: Αυτοκτονία
Μήνυμα στις 22/5/2012 στις 17:24 @Μηχανήματα
Έχω ένα κινητό sti5i sony ericsson το συνδέω στον υπολογιστή και μου το αναγνωρίζει σαν φωτογραφική μηχανή, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μεταφέρω αρχεία και φωτογραφίες. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?
Πήγαινε στο θέμα: Κινητό
Μήνυμα στις 20/5/2012 στις 17:31 @Sex
Είμαι 17 χρονών. Εννοείτε η Προσωπικότητα, μια κοπέλα λογική και ευχάριστη. Όποιος πει να έχει προσόντα ή να κάνει καλό σεξ ή δεν ξέρει ή είναι παιδάκι.
Πήγαινε στο θέμα: Προσωπικοτητα VS Προσωντα
Μήνυμα στις 14/5/2012 στις 19:25 @Sex
Δηλαδή το λάθος μου ήταν ότι δεν της έβαλα δάχτυλο; Βασικά αυτή μου είπε να μην της βάλω γιατί γαργαλευόταν :P ..
Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό sex
Μήνυμα στις 14/5/2012 στις 13:56 @Κλάψιμο
Το μόνου φίλε που κάνω καθημερινά είναι να κάθομαι στο pc και να ακούω μουσική.. ώωωρες ατέλειωτες! και να πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο :P.. Απλά θέλω να βρω κάτι που να με κάνει αν νιώσω σημαντικός
Πήγαινε στο θέμα: Δυστυχισμένος
Μήνυμα στις 14/5/2012 στις 13:53 @Κλάψιμο
Μακάρι να μπορούσα να πατήσω σε όλους αποδεχτεί!! Το θέμα είναι πως δεν έχω κάποια ασχολία το κυριότερο, έμεινα στην τάξη και δεν μπορώ να βρω δουλειά τίποτα!!! Ακόμα και για καθαριστής θέλει προϋπηρεσία μη χέσω!!!!!! είναι και που έχω μια κλήση προς την ομοφυλία αλλά αυτό είναι το λιγότερο. απλά δεν μπορώ να βλέπω να περνάνε μέρες που δεν έχω να κάνω τίποτα, άσκοπες μέρες
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοκτονία
Μήνυμα στις 14/5/2012 στις 13:50 @Sex
Για να μην τα πολυλογώ προχθές με την κοπέλα μου προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καινούριο. Προσπαθήσαμε για πρωκτικό, αλλά ενώ έβρισκα την πίσω τρύπα της.. δεν μπορούσα να το βάλω όλο!!! Έβγαινε συνέχεια, προσπαθούσαμε για 10 λεπτά και τίποτα.. εγώ είμαι 17, η κοπέλα 22 και τελευταία φορά από ότι μου είπε έκανε πρωκτικό στα 20.. Ο πούτσος μου είναι 16-17 cm και από την βάση ως το κεφαλάκι χοντρός.. και δεν είναι εντελώς ευθύς, κάνει μια κλίση.. δοκιμάζαμε να το κάνουμε σε Ιεραποστολική στάση.. Σε 2 ημέρες θα την ξαναδώ (έχουμε απόσταση). Τι να κάνω;;; Πες τε μου οτιδήποτε.. κάποια άλλη στάση που μπορεί να μπει πιο εύκολα ή κάτι; (Λιπαντικό-προφυλακτικό εννοείτε πως είχα βάλει)
Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικό sex
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 23:37 @Κλάψιμο
Ωραίο βίντεο.. Δεν ξέρω... είναι πόλεμος η εφηβεία.. μέσα στη σιχαμένη πόλη!
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοκτονία |