Μπέρδεμα
Σελ. 1
Μήνυμα #95736 από XameniKameni στις 04 Μαρτίου 2012, 4:50μμ
μέλος από: 4/3/2012 μηνύματα: 25 0 |
Τον Οκτώμβρη γνώρισα μια κοπέλα με την οποία μιλούσαμε φιλικά. Με το καιρό κατάλαβα πως είναι λεσβία στην αρχή μου φάνηκε περίεργο αλλά μετά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πριν λίγο καιρό κατάλαβα πως μου αρέσει δεν ξέρω πως, τι και γιατί αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ρε παιδιά μου αρέσουν τα αγόρια είχα στο παρελθόν σχέσεις αλλά δεν έχω φάει ποτέ τέτοιο κόλημα! Μήπως όλο αυτό το σκηνικό με το πως νιώθω να είναι λόγο της εφηβείας και με το καιρό θα βρω τον δρόμο μου? Μήπως όμως τελικά αποδειχτεί πως αυτό που νιώθω είναι αληθινό και μέχρι τότε να την έχω χάσει? Νομίζω πως της αρέσω αλλά ξέρει πως είμαι στρέιτ! Μήπως είμαι μπάι? Mήπως απλώς την συμπαθώ αρκετά? Τί είμαι και τί να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95742 από gravedigger στις 04 Μαρτίου 2012, 5:45μμ
μέλος από: 15/2/2012 μηνύματα: 190 0 |
μην αγχωνεσαι μια φαση ειναι.θα περασει. ειναι απλα ενας ενθουσιασμος. μαλλον επειδη περνας πολλες ωρες μαζι της,κολλησες. α και βρες κανα αγορακι,πειραματισου και αν δε σου αρεσει τοτε το συζηταμε.Φιλικα!:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95748 από zouzounaki@ στις 04 Μαρτίου 2012, 8:27μμ
μέλος από: 4/3/2012 μηνύματα: 4 0 |
Ρε συ δν γινεται ετσι στ ξαφνικα ν γινεις λεσβια..... Ειχες πολλες σχεσεις μ αγορια??? αν ναι τοτε ειναι λιγο ακυρο ν εισαι λεσβια ξαφνικα... Τ πιο πιθανο ειναι οτ λειτουργει τ υποσυνειδητο σ.... Μάλλον δλδ η εφηβεια κ οι ορμόνες σ σ κανουν ν νιωθεις ετσι αλλα στν πραγματικοτητα ειναι μια ψευδαισθηση π σ συμβαινει ισως επδ θελεις ν πειραματιστεις.... Σ τ λεω γτ εχω τελειωσει ψυχολογία κ τρ κανω τν πρακτική μ σ τετοιου ειδους θέματα..... Φιλικα.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #95762 από Καθικόμυαλος στις 05 Μαρτίου 2012, 12:39μμ
μέλος από: 27/1/2012 μηνύματα: 94 0 |
@XameniKameni κ εγώ ατιμετωπίζω πρόβλημα πάνω στο σεξουαλικό προσανατολισμό και ειλικρινά έχω φρικάρει εντελώς. Κ εμένα με έχει κουράσει όλο αυτό... Δε νομίζω να είσαι λεσβία άλλα ούτε και μπαι. Μάλλον έχεις επιρεαστεί από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι λεσβία κ σου έχει γίνει εμμονή. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου προτείνω ή και τι να σου πω να κάνεις γιατί πιστεύω πως βρίσκομαι σε χειρότερη θέση. Ελπίζω να βγάλεις ένα συμπέρασμα και να μάθεις σύντομα τι πραγματικά σου συμβαίνει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96161 από XameniKameni στις 15 Μαρτίου 2012, 7:56μμ
συγγνώμη που αργώ να γράψω αλλά δν μπαίνω συχνά στον υπολογιστή. προσπάθησα να τα ξεχάσω όλα και να πιστέψω πως ειναι απλώς της ηλικίας αλλά στο τέλος φρίκαρα. Με τν κοπέλα δν κάνουμε πλ παρέα, παλιά μιλούσαμε αρκετά αλλά τώρα όχι τόσο. Σχέσεις με αγόρια είχα συνολικά 3 χωρις να ολοκληρώσουμε, έχω μείνει αρκετό καιρό μόνη γιατί δν νιώθω για κάποιον κάτι το τόσο δυνατό για να κάνω σχέση. Οκ υπάρχουν ωραία αγόρια αλλά ως εκεί. Πρόσφατα διάβασα ένα κείμενο από μια ιστοσελίδα και έλεγε "όταν γεννηθήκαμε δε ξέραμε ότι ήμασταν στρειτ απλώς μας κάνουν να πιστεύουμε ειναι δεδομένο να είσαι στρεητ και ότι από τη στιγμή που δε νιώθει 100% έλξη μόνο απτό αντίθετο φύλο ίσως να μην είναι στρεητ". Αυτές οι φράσεις ,δν τις έλεγε έτσι ακριβώς αλλά αυτή ήταν η ουσία, με έβαλαν σε σκέψεις. Μάλλον τελικά δν είμαι στρεητ, αλλά μπαι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96165 από Καθικόμυαλος στις 15 Μαρτίου 2012, 9:25μμ
Κ εμένα στην αρχή με προβλημάτισε πολύ αυτή η φράση μιας και την διάβασα κ εγώ στο ιντερνετ, όπως και πολλες άλλες επίσης! Έβγαλα όμως την άκρη και κατάλαβα πως δεν είμαι ούτε γκέι άλλα ούτε και μπάι! Κάθησα σκέφτηκα και κατάλαβα τι είναι αυτό το οποίο θέλω από τη ζωή μου. Δυστυχώς επιρεαζόμαστε από διάφορους παράγοντες στη ζωή μας... Πότε δεν ήθελα να κάνω κάτι με κάποιον και ούτε μου πέρασε από το μυαλό, όλα τα έκανα υπερ ανάλυση! Το μυαλό παίζει μαζί μας και πραγματικά αυτό που φοβόμαστε το βρίσκουμε μπροστά μας συνέχεια, κάθε στιγμή. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96171 από XameniKameni στις 15 Μαρτίου 2012, 9:50μμ
δν είναι ότι φοβάμαι αν είμαι λεσβία ή μπάι, απλώς είναι το θέμα τι να κάνω! αν είμαι και το πω και αλλού θα χάσω πολλά αλλά ίσως είμαι μαζί της, αν είμαι και το κρατήσω μέσα μου θα χάσω κάποια που ίσως σημαίνει πολλά για μένα και θα με πονάει πολύ καιρό, αν δν είμαι δν υπάρχει πρόβλημα! απλώς αν είμαι δν με νοιάζει πόσα θα χάσω αρκεί μέσα σε αυτά τα τόσα να μην είναι και εκείνη. αυτό που με προβληματίζει είναι το ότι κι ας είχα 3 σχέσεις με αγόρια στο παρελθόν για τα οποία ένιωσα αρκετά δν φτάνουν ούτε στο λίγο αυτό που νιώθω τώρα! παλιά "ερωτευόμουν" και ήθελα να τους πω ένα σ'αγαπώ τώρα θέλω να το δείξω, όχι να το πω. έχω αλλάξει πολύ από τότε που άρχησα να σκέφτομαι πως ίσως μου αρέσει. αν κάναμε παρέα όπως παλιότερα θα το είχα συζητήσει μαζί της, ότι δηλαδή με προβληματίζει αυτό το θέμα. αλλά τώρα εξαιτίας του χαμένου ελεύθερου χρόνου έχουμε χαθεί! πάντως το Πάσχα σίγουρα θα βρεθούμε. λέτε να είναι απλά ένα παιχνίδι του μυαλού μου ή ίσως να μαρέσει στα αλήθεια? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96174 από M1k3y στις 15 Μαρτίου 2012, 10:54μμ
μέλος από: 29/12/2010 μηνύματα: 846 0 |
Πω ρε όταν βλέπω κολλημένους ανθρώπους, λυπάμαι και εκνευρίζομαι ταυτόχρονα. Ξεκολλάτε από τα ηλίθια ταμπού της κοινωνίας, ανοίξτε το μυαλό σας και αποδεχτείτε τον εαυτό σας! Το αν είσαι straight, bi ή lesbian: α) το ξέρεις μόνο εσύ β) δε θα σ' το υπαγορεύσει κανένας (ούτε εμείς σε αυτό το φόρουμ) γ) δεν έχει καμιά σημασία Ο καθένας μπορεί να είναι το καθένα από αυτά (ή και όλα μαζί) ταυτόχρονα, ειδικά στην εφηβεία! Επίσης, σου επισημαίνω ότι η διαφορά ανάμεσα στον έρωτα και στη φιλία είναι μικρή. Γι' αυτούς τους λόγους, δε θα σου πω "τι να κάνεις", αλλά θα σου προτείνω το εξής τετριμμένο: Αν σου αρέσει σαν άνθρωπος και γουστάρεις να κάνεις κάτι μαζί της, κάν' το. Αν πάλι όχι, μη το κάνεις. ΥΓ. Και μην κάθεσαι και σκέφτεσαι με τις ώρες "το θέλω ή δε το θέλω" γιατί στο τέλος θα σκάσεις χωρίς πάρεις τη σωστή απόφαση. Σκέψου αποφασιστικά και συγκεκριμένα, χωρίς φόβο και πάθος. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96200 από XameniKameni στις 16 Μαρτίου 2012, 3:04μμ
από ότι έχω καταλάβει μου αρέσει αλλά αυτό που με απασχολεί είναι αν είναι καλύτερο να της το πω και έτσι να με κράξουν οι άσχετοι ή να μην της πω τίποτα και να πέριμενω λίγο ακόμα, αλλά αν περιμένω μπορεί να την χάσω. εκεί κολλάω. και αν τελικά τα φτιάξουμε στους γονείς μου πως το λέω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #96203 από Καθικόμυαλος στις 16 Μαρτίου 2012, 3:29μμ
Απ'ότι κατάλαβα σου αρέσει αυτό που νιώθεις άρα δεν είσαι στραιτ. Το θέμα σου ίσως να μην είναι τι είσαι άλλα πως το μεταφέρεις σε αυτή την κοπέλα άλλα και στους γονείς σου. Δε νιώθεις καθόλου άσχημα ίσως και γι΄αυτό να μη κολλάς στον προσανατολισμό. όσο για τους γονείς? Μην το λες. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |