Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο παραγωγικό, όσο η τελευταία στιγμή.
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

SOS Η σεξουαλική μου ζωή

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #92413 από jimis o megas στις 04 Ιανουαρίου 2012, 1:18μμ

jimis o megas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/1/2012
Παιδιά,θέλω να σας περιγράψω την σεξουαλική μου κατάσταση...Έχω πολλά προβλήματα :( Κατ'αρχήν είμαι 12,5 οι γονείς μου δεν μου έχουν πει ΤΙΠΟΤΑ για το sex και εγώ ξέρω τα πάντα.Είμαι επίσης 6η και δεν μπορώ να βγάλω χύσι!!!Προσπάθω να βγάλω γιατί 2 φίλοι μου κοκορεύονται!Επίσης έχω ένα πρόβλημα με το πως κάνω (ξέρετε τι)...Έχω εντύπωση οτί δεν το κάνω σωστά...γιαυτό και δεν χύνω... jimis από πάτρα καινούριο μέλος ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92414 από jimis o megas στις 04 Ιανουαρίου 2012, 1:20μμ

jimis o megas

Εικονίδιο
banned
Απαντηστε γρηγορα παρακαλω!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #92417 από maria27 στις 04 Ιανουαρίου 2012, 1:30μμ

maria27

Εικονίδιο
μέλος από: 20/8/2011

Αποδεκτή απάντηση

Νταξει βρε μην αγχωνεσε τοοοσο... εισαι αρκετα μικρος για να αγχωνεσε για την σεξουαλικη σου ζωη! Πιστεψε με εχεις χρονιααα μπροστα σου. Οι γονεις σου ισως δεν εχουν θεωρισει οτι πρεπει να σου πουν για το σεξ απο τωρα αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα σου μιλησουν στο μελλον. Επησης να ξερεις οτι ο καθε ανθρωπος αναπτυσετε με διαφορετικο τροπο. Οπως δηλαδη και σε μας τα κοριτσια μας ερχετε απο αλλη ηλικια η περιοδος ετσι και στα αγορια ο οργανισμος τους αρχιζει να παραγει τα χυσια απο αλλη ηλικια. Μην ανησυχεις θα χυσεις οταν ερθει η ωρα! Τωρα για την τελευταια σου ερωτηση νομιζω πως πρεπει να σου απαντησει ενας αντρας...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92418 από jimis o megas στις 04 Ιανουαρίου 2012, 1:33μμ

jimis o megas

Εικονίδιο
banned
ευχαριστώ μαρία,άλλος;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92423 από jimis o megas στις 04 Ιανουαρίου 2012, 2:15μμ

jimis o megas

Εικονίδιο
banned
παιδιά είναι σοβαρό :(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92424 από kalamela_97 στις 04 Ιανουαρίου 2012, 2:20μμ

kalamela_97

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2011
δεν εχεις τιποτα.καλα εισαι.μας καλυψε η μαρια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92425 από jimis o megas στις 04 Ιανουαρίου 2012, 2:28μμ

jimis o megas

Εικονίδιο
banned
thanks παιδία,δεκτές οι απόψεις όλων
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92440 από squash στις 04 Ιανουαρίου 2012, 3:55μμ

squash

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/1/2012
οταν λες δεν το κανεις σωστα....τι εννοεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92442 από Σηπτικό Βόδι στις 04 Ιανουαρίου 2012, 4:31μμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Καταρχήν μπράβο για την ορθογραφία σου, αν και 6η δημοτικού.

Ωστόσο, θα σε κάνω ban καθώς απαγορεύεται η συμμετοχή μελών με ηλικία κάτω των 13, και θα σε συμβουλέψω να μην ασχολείσαι από τώρα με τη "σεξουαλική σου ζωή". Αν είναι δυνατόν δηλαδή.

Εγώ όταν ήμουνα 6η δημοτικού έπαιζα μπάλα με τα παιδιά και γινόμασταν σκατά, και πηγαίναμε στο σχολείο και φωνάζαμε "αγόρια ατσίδες κορίτσια κατσαρίδες".

Είπαμε να είμαστε θετικοί στη σεξουαλική απελευθέρωση και στην εξαφάνιση των σεξουαλικών ταμπού, αλλά μη το παραχέσουμε τελείως. Εδώ καλά καλά δεν έχει ολοκληρωθεί το 1/5 του οργανισμού σου, θες να χύσεις κιόλας;

Επίσης, μην ασχολείσαι με το τι λένε οι φίλοι σου. Αν πάρεις για πρότυπο κάποιους τρίτους που οι περιπτώσεις να σου λένε αλήθεια είναι όσες ο πρίγκηπας να πάρει τον ΠΑΟ, τότε μια ζωή θα "έχεις προβλήματα".

Λοιπόν, χωρίς κανένα δασκαλίστικο ύφος, ό,τι σου είπα παρ' το σαν φιλική συμβουλή, και έλα πάλι πίσω σε κάνα δύο χρόνια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92532 από manolio4 στις 06 Ιανουαρίου 2012, 3:22πμ

manolio4

Εικονίδιο
μέλος από: 9/6/2010
καλά και συ βρε "βόδι"(λόλ) τον έκανες μπαν για μισό χρόνο; νταξει ας είμαστε λίγο πιο ελαστικοί.. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι κανόνας και θα έπρεπε να τον τηρούμε αλλά ας είμαστε λίγο πιο ελαστικοί..για μισό χρόνο δεν χάλασε κι ο κόσμος..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login