Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Να μη φοβάσαι τις σκιές, είναι η απόδειξη του ότι υπάρχει φως κάπου κοντά!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

bi η αδερφη η κανονικος;;;

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #119885 από Σηπτικό Βόδι στις 28 Απριλίου 2013, 12:21πμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Το "ψάχνομαι απλά και διαβάζω" απέχει πολύ απ' το "προσπαθώ να βρω λύση σε ένα θέμα μου διαβάζοντας παπαροσοφίες που μπορώ να τις σκεφτώ και μόνος μου". Οι οποίες μάλιστα έχουν αντίθετη ροπή: σε πείθουν πως πρέπει να αποβάλλεις το "πρόβλημα" στρεφόμενος στην ηθική χωρίς τις "σκέψεις του Σατανά" και τον "πειρασμόν". Σιγά μη γίνει και ασέξουαλ.

Και ναι, πες μου ένα καλύτερο τρόπο να καταλήξει τι είναι. Εν ολίγοις, όσο το συζητάς και το σκέφτεσαι απ' έξω, τόσο θα μένεις με την απορία.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119897 από Gray στις 28 Απριλίου 2013, 3:44μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
Δεν καταλαβαινω αν "ψαχνεσαι" η αν "προσπαθεις να πισεις εμας και εσενα πως δεν εισαι γκαι/μπαι "

Και να εισαι τι ? ..

- Ειναι φυσιολογικο να πειραματιζεσαι σε τετοια ηλικια
- οι τσοντες δεν ειναι κριτηριο
- το αν εχεις στυση σε τσοντες με γκαι δεν ειναι κριτηριο
-Εισαι πολυ μικρος για να ξερεις
-αν δεν αποδεχτεις καποια πραγματα , δεν θα μαθεις ποτε και παντα θα προσπαθεις να πισεις τον εαυτο σου και τους γυρω σου τι ΔΕΝ εισαι.
- Κατσε και σκεψου ολα αυτα που εγραψες ..
-Μπορει να ειναι απλα μια φαση της εφηβειας
-μπορει να εισαι γκαι/μπαι και να μην το παραδεχεσαι/αποδεχεσαι (χωρις να το καταλαβαινεις)

Ο Μονος τροπος να το μαθεις , ειναι να ανοιξεις το κεφαλι σου , να μην προκαταβαλλεις καταστασεις , να αφησεις πισω σου προκαταληψεις και στερεοτυπα , να κατανοησεις τι θες και τι οχι , και να μην εχεις ως κριτηριο το "Τι θα πουν οι γυρω" και το "τι κανουν οι αλλοι"

//Gray
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119906 από Alekos18 στις 28 Απριλίου 2013, 8:16μμ

Alekos18

Εικονίδιο
μέλος από: 13/4/2012
Γεια και από εμένα. Κατ'αρχάς αυτό που διαβάζω στην ανάρτησή σου είναι ένα πράγμα: ντροπή και ενοχές για τις σκέψεις που κάνεις και τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε να αποβάλλεις αυτό πρώτα. Σε όλο το γράμμα μας δείχνεις πως σε προβληματίζουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις αλλά προσπαθείς να μας πείσεις ότι δεν είναι έτσι και πως είσαι τελείως μα τελείως , 100% στρείτ και φτου και το πατάω και φιλάω σταυρό. Λες και εξαρτάται από εμάς. Ή προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου. Συνεχώς σκέφτεσαι ενοχικά, λες πως έκανες πράγματα με φίλους μικρός αλλά προσπαθείς να τα δικαιολογήσεις, - συμφωνώ με το Σηπτικό Βόδι- ότι είχες επηρεαστεί από τσόντες και ήθελες να δοκιμάσεις τις στάσεις (! τις γυναικείες; δε βγάζει νόημα), ότι είχες απωθημένα, ότι ήσουν μικρό και απονήρευτο και έκανες μαλακίες... και άλλα τινά. Μπορεί απλά και να γούσταρες λίγο. Κακό είναι; Όλα είναι ανθρώπινα, μην αισθάνεσαι άσχημα για τίποτα.

Στο θέμα όμως: λες ότι σε φτιάχνουν οι κοπέλες και ότι είσαι με κοπέλα και ότι περνάς γαμάτα. Ε, πού είναι το πρόβλημά σου λοιπόν; Άμα σου περνάει και καμιά ομοφυλοφιλική φαντασίωση από το μυαλό δε σημαίνει πως αυτό αναιρεί τα πάντα και ότι πρέπει να είσαι 100% γκέι.
Λες πως καμία φορά πως όταν βλέπεις τσόντα με μια γυναίκα και 2 άντρες, φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε αυτή την κατάσταση να κάνεις πράγματα με τον άλλο τυπά και φαντάζεσαι να κάνεις παθητικό, επιμένεις όμως πως δε σε καυλώνει. Φαντάζεσαι (απλή περιέργεια) ή φαντασιώνεσαι; Έχει διαφορά. Όντως δε σου σηκώνεται, ή απλά σου έρχεται η φαντασίωση και εσύ σκέφτεσαι: "γιατί να το σκέφτομαι αυτό; Είναι λάθος! Δεν πρέπει να μου αρέσει, δεν πρέπει να με καυλώνει..." και σου πέφτει. Δεν ξέρω τι από τα δύο συμβαίνει, γι' αυτό σου λέω να απενοχοποιηθείς λίγο ώστε να σταματήσεις να "λογοκρίνεις" τις σκέψεις και τις φαντασιώσεις σου. Όλα φυσιολογικά είναι.

Επίσης κανείς δε σε κυνηγάει να διαλέξεις σεξουαλική ταυτότητα. Πάρε το χρόνο σου αν θέλεις. Αν δε θέλεις να κάνεις εσωτερική αναζήτηση, τότε σταμάτα εδώ, κάνε ότι σου αρέσει και ότι σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και μην έχεις ενοχές και δεύτερες σκέψεις συνεχώς. Αλλά θα σου πρότεινα να το ψάξεις με τον εαυτό σου. Δεν έχει νόημα κατά τη γνώμη μου να σου πω "τράβα δοκίμασε με κάποιο αγόρι για να δεις" γιατί 1ον, πρέπει να βρεις κάποιον πρόθυμο και θα είναι δύσκολο έτσι στο ξεκάρφωτο αν δε βγεις σε γκέι μέρη ή δεν μπεις σε κανένα τσατ και 2ον, γιατί αν δε σου αρέσει ο άλλος φυσικά δεν θα καταφέρεις και τίποτα. Αυτό που πιστεύω πως πρέπει να σου πω είναι, αν γουστάρεις ποτέ καμιά φάση με κάποιον και θέλει και εκείνος, άσε τις ενοχές και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να δεις πως πάει. Γενικά κάνε ό,τι γουστάρεις χωρίς να αισθάνεσαι άσημα και χωρίς να κατηγορείς τον εαυτό σου. Σημείωσε και ότι η αμφιφυλοφιλία δεν είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιων, ούτε "λύση ανάγκης" ή "μέση λύση" ούτε "κάλυψη" για όσους φοβούνταιο την ταυτότητα του γκέι. Είναι φυσιολογικό κομμάτι του φάσματος της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Και που ξέρεις, μπορεί να μη σου αρέσουν γενικά τα αγόρια παρά μόνο σε κάποιες φάσεις. Μπορεί να θες να υλοποιήσεις αυτή την φαντασίωση που μας λες. Μπορεί και η κοπέλα σου, η κάποια μελλοντική κοπέλα σου, να γούσταρε ένα τέτοιο τρίο, όπως το περιγράφεις , ψάξε λίγο και σε άλλα φόρουμ, να δείς που συζητιούνται τέτοιες καταστάσεις. Θα μπορούσες να το συζητήσεις μαζί της αν είσαι σε επίπεδο πολύ καλής επικοινωνίας, ή έστω να δεις τις απόψεις της, άμα θες. (εμένα πάντως μου φαίνεται καυλωτικό ;) ). Δε σου λέω ντε και καλά να κυνηγήσεις τέτοιες καταστάσεις, απλά να είσαι ανοιχτός σε προοπτικές και ειλικρινής με τα "θέλω" σου.
Τώρα, επειδή είσαι και θρήσκος ξέρω ότι μπορεί να σου είναι έξτρα δύσκολο στη συνείδησή σου, αλλά κατά τη γνώμη μου οι μετέπειτα "ερμηνείες" του χριστιανισμού επιμένουν χωρίς λόγο στην ενοχή των "πειρασμών" και στην αρετή της αυτοσυγκράτησης, στην ουσία καταπιέζοντας όμως κάθε απόλαυση της ανθρώπινης ζωής. Όταν υπάρχει μέτρο και ισορροπία στη ζωή σου νομίζω πως δεν έχεις να δώσεις λόγο σε κανένα. Προσωπική μου άποψη.

Αυτά τα ολίγα :Ρ Συγγνώμη αν σε κάποια σημεία γίνομαι εριστικός και παντογνώστης και συγγνώμη που μακρηγόρησα! Το ρεζουμέ πάντως είναι: απόβαλε τις ενοχές, να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου πάνω από όλα και όλα μες στη ζωή είναι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119907 από Alekos18 στις 28 Απριλίου 2013, 8:54μμ

Alekos18

Εικονίδιο
μέλος από: 13/4/2012
Καλά ρε, το μήνυμα είναι του 2011, ποιος το ανέσυρε; Και κάθομαι και απαντάω με εκθέσεις κιόλας...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119912 από Σηπτικό Βόδι στις 29 Απριλίου 2013, 12:20πμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Ναι ρε πούστη (no offence στον topic starter), κι εγώ τώρα το πρόσεξα. Δε τη μπαλεύουμε :|
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login