Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ο δάσκαλος να ρίχνει ξύλο και βρισίδια στους μαθητές. Όχι οι μαθητές στο δάσκαλο όπως σήμερα
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δεν Μπορω Να Της Το Πω

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #77427 από Psychedelic στις 23 Μαΐου 2011, 12:15πμ

Psychedelic

Εικονίδιο
μέλος από: 27/4/2011
Καλησπερα σε ολους και ολες...Εχω σχεση με μια κοπελα εδω και πολυ καιρο και θελω να της πω να προχωρησουμε εαν οχι σεξ απλα τα προκαταρκτικα και πιστευω θα ερθει μονο του μετα..Καθε μερα πριν βρεθουμε καθομαι και σκευτομαι οτι θα τα καταφερω και θα της το πω αλλα οποτε βρισκομαστε(σπιτι μου)κολαω και μενω σαν το μαλακα...Εχει κανει κινησεις και μου εχει δειξει οτι θελει αλλα τι να της πω θες να κανουμε τα προκαταρκικα η εκει που φιλιομαστε να ξεκινισω εγω και να της κανω χωρις να την ρωτησω...θελω γνωμες και συγνωμη αν σας κουρασα :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77431 από faidra:) στις 23 Μαΐου 2011, 12:32πμ

faidra:)

Εικονίδιο
μέλος από: 14/5/2011
Θα μπορούσες να το προχωρήσεις λίγο για να δεις την αντίδραση της, κ μετά ανάλογα να συνεχίσεις. Αφού κ εκείνη σου έχει δείξει οτι θέλει, μην κολλάς!Προχώρησε το κ όπως είπες κ εσύ τα άλλα θα έρθουν μόνα τους:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77433 από takatakaros στις 23 Μαΐου 2011, 1:44πμ

takatakaros

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/1/2011
Καλό θα ήταν να κάτσετε να το συζητήσετε μαζί..
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #77436 από stekka στις 23 Μαΐου 2011, 2:00πμ

stekka

Εικονίδιο
μέλος από: 5/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Πάντως εμένα αν με ρώταγαν θα ξενέρωνα απίστευτα και δεν θα ήξερα και τι να απαντήσω!!!!
Γιατί αν της το πεις και σε άκυρη φάση μπορεί να ντραπεί και να σου πει και όχι χωρίς να το εννοεί και να ξενερώσεις και εσύ και αυτή, και τρέχα να το σώσεις μετά!

Καλύτερα είναι να γίνει μόνο του!
Ξεκίνα να την φιλάς για να ανάψει και μετά συνέχισε το (ήρεμα εννοείται) και άμα θέλει και η κοπέλα θα το συνεχίσει και αυτή, αν δεν θέλει θα σε σταματήσει!!

Και στην περίπτωση που θα σε σταματήσει (αν και δεν το νομίζω) μετά το συζητάτε!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77444 από εξοκοσμικος στις 23 Μαΐου 2011, 10:42πμ

εξοκοσμικος

Εικονίδιο
μέλος από: 20/2/2011
εγω τα χω με μια κοπελα ενα χρωνο ειμαι 17 και αυτη 16 οταν ειθελα να πρωχορισουμαι δεν τη ρωτησα απλος τοκανα δεν μοθ ειπε τιποτα ουτε αντισταθικε...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77459 από Psychedelic στις 23 Μαΐου 2011, 2:11μμ

Psychedelic

Εικονίδιο
μέλος από: 27/4/2011
Σασ ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας.. :D θα δοκιμασω και βλεπουμε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login