Πρήξιμο πέους
Μήνυμα #65033 από hristosss στις 21 Αυγούστου 2010, 1:45πμ
μέλος από: 23/1/2010 μηνύματα: 7 0 |
Καλησπέρα σας κάθε φορά μετά τον αυανισμό μου πρήζετε λίγο απέξω γύρω γύρω το πετσάκι γιατί γίνεται αυτό; επίσης το πέος πόσα εκατοστά μεγαλώνει το χρόνο; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65036 από hristosss στις 21 Αυγούστου 2010, 2:29πμ
μέλος από: 23/1/2010 μηνύματα: 7 0 |
α επισης το πεος μου ειναι 16 εκατοστα πως μπορω ν α το μεγαλοσω κιαλο μεσα σε λιγο διαστημα να ανεβει ποντους; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65101 από drogbach στις 23 Αυγούστου 2010, 1:28μμ
μέλος από: 21/8/2010 μηνύματα: 163 0 |
Απο οσο ξερω στο ιντερνετ υπαρχουν ασκησεις επιμυκηνσεις αλλα δεν τις εχω δοκιμασει για να σου πω αν λειτουργουν η οχι...Μια ασκηση(πριν ξεκινησεις επιβαλεται να βρεξεις ενα κομματι πανι με ζεστο νερο και να το αφησεις πανω στο πεος σου το οποιο πρεπει να βρισκεται σε 80% στυση δηλαδη οχι τελειως σκληρο)ειναι ενω εισαι σε στυση να πιασεις το κεφαλακι και να το τραβηξεις για 45 δευτερολεπτα προς τα πανω αλλα τοσα προς τα κατω αλλα τοσα κατω αριστερα και κατω δεξια..Δευτερη ασκηση ειναι ενω εισαι σε στυση να πιασεις την βαση του πεους και σχηματιζοντας ενα δακτυλιο με τα 2 δαχτυλα σου(αντειχιρας δεικτης) να το σφιξεις και να το γλιστρησεις μεχρι την κεφαλι..Χωρις μετα να αφησεις τα δαχτυλα σου απο την κεφαλη με το αλλο χερι κανεις παλι το ιδιο..Φαντασου κατι σαν αρμεγμα..Και τελος ενω εισαι σε στυση πρεπει να κουνησεις 50 φορες τον μυ του πεους(Ουσιαστικα προσπαθησε να εκσπερματωσεις)..Αυτες ειναι οι ασκησεις και πρεπει να τις κανεις καθε μερα και οπως αναφερει θα δεις αποτελεσματα σε 3 εβδομαδες(μια ιντσα θα μεγαλωσει δηλαδη 2.5 ποντους)..Αν το κανεις και δεις αποτελεσματα γραψε μου στο ιδιο θεμα..Επαναλαμβανω ομως..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕ΅ΙΣ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.... Σημείωση Moderator: Αυτά που προτείνει το συγκεκριμένο μήνυμα έχουν προκαλέσει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΓΓΕΙΑ και άλλες καταστάσεις που τους έστειλαν στα επείγοντα περιστατικά των νοσοκομείων. Παρακαλώ να έχετε το μυαλό σας όταν γράφετε και να μην πετάτε ό,τι αρλούμπα σας κατέβει δεδομένου ότι πολλοί που το διαβάζουν αυτό το θέμα ίσως από βλακώδη περιέργεια να προσπαθήσουν τις πρακτικές αυτές με ολέθρια αποτελεσματα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65102 από drogbach στις 23 Αυγούστου 2010, 1:30μμ
μέλος από: 21/8/2010 μηνύματα: 163 0 |
Αν εχεις απορια πες μου... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66255 από Erietta στις 15 Σεπτεμβρίου 2010, 2:21μμ
μέλος από: 7/9/2010 μηνύματα: 8 0 |
Δεν ειμαι αντρας οποτε η απαντηση μου δεν ξερω κατα ποσο θα σε καλυψει..!!προφανως εισαι βιαιος με το πεος σου την ωρα του αυνανιμου.Για αυτο προσεχε και ενας αντρας βρισκεται σε αναπτυξη μεχρι την ηλικια των 22..και ολα τα μελη του σωματος μεγαλωνουνε οποτε..αν εισαι μικροτερος των 22 το μονο που εχεις να κανεις ειναι υπομονη..!!και προς θεου μην κανεις καμια απο τις ασκησεις επιμηκινσεις.Και οσον αφορα τα εκατοστα που μεγαλωνει το πεος του αντρα ειναι αναλογα με τον ανθρωπο..!!Σε καποιους μπορει να μεγαλωνει..!!ο.50 εκ..σε αλλους 1.00 εκ η 2,00 εκ..κανε υπομονη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |