Μήνυμα στις 21/8/2010 στις 02:42 @Sex
εγω ειμαι 16 ξυρίζομαι απο κάτω κανονικά δεν με νοιάζει για τους γονείς μου και με ξυραφάκι και στα @@ και δεν έχω πάθει τίποτα μέχρι τώρα πάλι καλά το μόνο να πάρετε καλές μηχανές ξυρισματος γιατι μια φορα που αναγκάστηκα να πάρω μιας χρήσης κόπηκα πιο πάνω απο το πέος Πήγαινε στο θέμα: Πεος και τρίχες
Μήνυμα στις 21/8/2010 στις 02:29 @Sex
α επισης το πεος μου ειναι 16 εκατοστα πως μπορω ν α το μεγαλοσω κιαλο μεσα σε λιγο διαστημα να ανεβει ποντους;
Πήγαινε στο θέμα: Πρήξιμο πέους
Μήνυμα στις 21/8/2010 στις 01:45 @Sex
Καλησπέρα σας κάθε φορά μετά τον αυανισμό μου πρήζετε λίγο απέξω γύρω γύρω το πετσάκι γιατί γίνεται αυτό; επίσης το πέος πόσα εκατοστά μεγαλώνει το χρόνο; Πήγαινε στο θέμα: Πρήξιμο πέους
Μήνυμα στις 23/1/2010 στις 14:16 @Sex
ελπίζω την επόμενη φορά να ολοκληρόσω και να μήν εχω αγχος Πήγαινε στο θέμα: Δεν ολοκλήρωσα
Μήνυμα στις 23/1/2010 στις 01:13 @Sex
σας ευχαριστώ πολύ παιδιά :) ήρθε η τσατσά και χτύπησε τη πόρτα αλλα η κοπέλα που είχα ήτανε πολύ καλή και δε με έβιασε καθόλου ίσα ίσα έκατσε το τριπλό χρόνο της και στο τέλος μου λέει: Έκανα ό,τι μπορούσα ,να έχεις λιγότερο αγχος ώπος είσαι μονος σου σπίτι και αυανίζεσε... Με ρώταγε και ποιά στάση θέλω και τέτοια ητανε καλή Πήγαινε στο θέμα: Δεν ολοκλήρωσα
Μήνυμα στις 23/1/2010 στις 00:51 @Sex
Γειά σας, με λένε χρήστο και είμαι 16 χρονών Σήμερα για πρώτη φορά έκανα σεξ σε οίκο ανοχής μπήκα μέσα στο δωματιο όλα καλά έγινε ολη η πράξη αλλα στο τέλος δεν έχυσα και τέλιωσε,τι μπορούσε να φτέει; γύρω στα 20 λεπτά έγινε όλη η πράξη Με έχει στεναχωρήσει πολύ αυτό και όλη την ώρα το σκέφτομε Πήγαινε στο θέμα: Δεν ολοκλήρωσα |