Απωθητικός ή αδιάφορος;
Σελ. 2
Μήνυμα #63739 από Pelvic_Thrust στις 14 Ιουλίου 2010, 9:50μμ
μέλος από: 5/11/2009 μηνύματα: 613 0 |
Εγω μπορει να θελω να κατσω στο σπιτι μου, να δω καμια ταινια η να αραξω.. Αυτο δυστηχως δεν το καταλαβαινουν πολλες κοπελες και αν τους αρνηθεις μια-δυο φορες στο να παμε για καφε αρχιζουν οι ιστοριες.. Η για παραδειγμα οταν γυρνας απο την δουλεια, την οποια την μισεις αλλα την κανεις επειδη εισαι αναγκαζμενος, και τα νευρα σου ειναι τεντομενα, εισαι αγχωμενος και δεν μπορεις να χαλαρωσεις επειδη σκεφτεσε πως θα ξαναπας αυριο στην δουλεια αλλα και οτι δεν σου μενει πολυς χρονος για τον εαυτο σου, και σου'ρχεται καπακι η γκομενα που δεν καταλαβαινει τετοια και απαιτει νυχτερινες εξοδους και πανυγηρια.. Η σχεση δεν ειναι μονο το να βγαινεις εξω με τον γκομενο, να βγαζεις 250 φωτογραφιες, να τις ανεβαζεις στο facebook για να διξεις οτι καλοπερνας, οτι εισαι μεσ'τα πραματα και για να ζηλεψουν οι φιλες... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63745 από toros locos στις 14 Ιουλίου 2010, 11:39μμ
μέλος από: 11/2/2010 μηνύματα: 74 0 |
Δοκτωρα.. συμφωνω απολυτως μαζι σου! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #63746 από toros locos στις 14 Ιουλίου 2010, 11:40μμ
μέλος από: 11/2/2010 μηνύματα: 74 0 |
Μες στο μυαλο μου εισαι! Συμπασχουμε.. Εγω δεν εχω fb ομως |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #63748 από AggelosTuDromu στις 14 Ιουλίου 2010, 11:57μμ
μέλος από: 9/7/2010 μηνύματα: 622 0 |
Αποδεκτή απάντησηαυτο που θελεις ειναι ελευθερη σχεση οχι τηλεφωνιματα οχι σ'αγαπω μ'αγαπας μια ξεπετα κ η επομενη παρακαλω...περιπτοση μου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64141 από vikiss στις 23 Ιουλίου 2010, 3:13μμ
μέλος από: 16/7/2010 μηνύματα: 49 0 |
toros locos Νομίζω ότι το θέμα σου είναι ότι δν θέλεις σχέση... ΟΚ. μην αγχώνεσαι υπάρχουν άπειρες κοπέλες που ψάχνουν το ίδιο, μια ελεύθερη σχέση ας πούμε ''χωρίς δεσμεύσεις'' Αυτές που ονομάζουν οι περισσότεροι από σας ''εύκολες γκόμενες'', ή αλλιώς just sex... relax αγόρια γεμάτος ο τόπος είναι! Το άλλο θέμα είναι πως γουστάρετε μια γκόμενα να σας έχει μόνο για το πήδ...; Σαν παιχνιδάκι της δηλ; Νομίζω πως κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να σέβεται και το σώμα του... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |