Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Ακόμα και μία κοινωνία ηλιθίων είναι ταξική. Έτσι ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

Απορια γυρω απο το θεμα του αυνανισμου!

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63076 από Doctoras στις 26 Ιουνίου 2010, 3:53μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Eμενα δεν με πειραξε σιγα ισα ισα σοβαρα το πειρα αυτο που με πειραξε ειναι το οτι ο μαξιμαρας αφησε να αφεθει το ιπονοουμενο οτι ειμε μαλακας και οσει αυνανιζονται πολυ. . xD.Tεσπα αυτο με το προστατη και τον καρκινο το εχω ακουσει.Επισης η συχνει διεργεση του προστατη γυμναζει και δυναμονει
την ουρηθρα με αποτελσμα να εχεις πιο καλο ελενχο της στυσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63077 από Havers στις 26 Ιουνίου 2010, 3:58μμ

Havers

μέλος από: 25/6/2010
περαν αυτου..

αυτος ο τυπας μ αποδειξε το ποσο κλειστομυαλος και οπισθοδρομικος και γεματος ταμπου ειναι δυστυχως ακομα ο μεσος ελληνας σχετικα με το θεμα πρωκτος,προστατης κλπ

αν θες να ξερεις το να χρησιμοποιησεις κατα την διαρκεια του ερωτα με την κοπελα σου ερωτικα βοηθηματα,παιχνιδια κλπ που διεγειρουν τον προστατη καθε αλλο παρα π##στικο ειναι
εγω παραδειγματος χαρη με την κοπελα μου το κανουμε συχνα και πιστεψε με δεν ειμαι γκευ....

ανοιξτε επιτελους τα μυαλα σας οι κολλημενεοι,σχετικα με το θεμα του σεξουαλικου προσανατολισμου,των ταμπου και της κλειστομυαλια σας.....

γκευ ειναι οποιος δεν μπορει να φανταστει τον εαυτο του στο κρεβατι με γυναικα παρα μονο με εναν αντρα

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63101 από maximara στις 27 Ιουνίου 2010, 1:02πμ

maximara

μέλος από: 27/4/2010
Έγραψε:(Doctoras@26 Ιουνίου 2010)
Eμενα δεν με πειραξε σιγα ισα ισα σοβαρα το πειρα αυτο που με πειραξε ειναι το οτι ο μαξιμαρας αφησε να αφεθει το ιπονοουμενο οτι ειμε μαλακας και οσει αυνανιζονται πολυ.

Έγραψε:
Μάλλον, δεν κατάλαβες καλά.
Ξέρω εγώ (κι εσύ, άλλωστε, φαντάζομαι) κάτι λεβεντομαλάκες που το πουλάκι τους μπορεί να μην το αγγίζουν, αλλά τη μαλακία την έχουν κάνει προσκέφαλό τους, τάμα και αρχηγό τους...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63102 από maximara στις 27 Ιουνίου 2010, 1:04πμ

maximara

Έγραψε:(Doctoras@26 Ιουνίου 2010)
Eμενα δεν με πειραξε σιγα ισα ισα σοβαρα το πειρα αυτο που με πειραξε ειναι το οτι ο μαξιμαρας αφησε να αφεθει το ιπονοουμενο οτι ειμε μαλακας και οσει αυνανιζονται πολυ.

Έγραψε:
Μάλλον, δεν κατάλαβες καλά.
Ξέρω εγώ (κι εσύ, άλλωστε, φαντάζομαι) κάτι λεβεντομαλάκες που το πουλάκι τους μπορεί να μην το αγγίζουν, αλλά τη μαλακία την έχουν κάνει προσκέφαλό τους, τάμα και αρχηγό τους.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63103 από maximara στις 27 Ιουνίου 2010, 1:12πμ

maximara

αν θες να ξερεις το να χρησιμοποιησεις κατα την διαρκεια του ερωτα με την κοπελα σου ερωτικα βοηθηματα,παιχνιδια κλπ που διεγειρουν τον προστατη καθε αλλο παρα π##στικο ειναι
εγω παραδειγματος χαρη με την κοπελα μου το κανουμε συχνα και πιστεψε με δεν ειμαι γκευ....

ανοιξτε επιτελους τα μυαλα σας οι κολλημενεοι,σχετικα με το θεμα του σεξουαλικου προσανατολισμου,των ταμπου και της κλειστομυαλια σας.....

γκευ ειναι οποιος δεν μπορει να φανταστει τον εαυτο του στο κρεβατι με γυναικα παρα μονο με εναν αντρα

[/QUOTE]

Εντάξει, ο πρωκτός (πόσο μάλλον ο αντρικός) εξακολουθεί να είναι θέμα ταμπού.
Μαζί σου για την απόλαυση που προσφέρει το συγκεκριμένο σημείο, έχω την ευκαιρία να το διαπιστώσω συχνά, είτε μόνος είτε με τη σύντροφό μου.
Όσο για το ποιος είναι gay, sorry, αλλά 1ον: Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... και
2ον: έχω φίλους που όχι μόνο μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους με γυναίκα, αλλά χτυπάνε και τα καλύτερα γκομενάκια, όμως, δε λένε όχι και σε κάναν άντρα, άμα λάχει. Οπότε, τι και ποιος είναι gay...;...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63104 από Havers στις 27 Ιουνίου 2010, 1:17πμ

Havers

μέλος από: 25/6/2010
[/QUOTE]Εντάξει, ο πρωκτός (πόσο μάλλον ο αντρικός) εξακολουθεί να είναι θέμα ταμπού.
Μαζί σου για την απόλαυση που προσφέρει το συγκεκριμένο σημείο, έχω την ευκαιρία να το διαπιστώσω συχνά, είτε μόνος είτε με τη σύντροφό μου.
Όσο για το ποιος είναι gay, sorry, αλλά 1ον: Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... και
2ον: έχω φίλους που όχι μόνο μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους με γυναίκα, αλλά χτυπάνε και τα καλύτερα γκομενάκια, όμως, δε λένε όχι και σε κάναν άντρα, άμα λάχει. Οπότε, τι και ποιος είναι gay..;[/QUOTE]

αμφισεξουαλικος λεγεται αυτος,οχι gay...

οσο για το πρωτο,και βεβαια περι ορεξεως,προς θεου...αλλα ο μεσος ελληνας θεωρει πως απαξ και μπει κατι στον "πρωκτο" του αντρα τοτε τερμα,ειναι ομοφυλοφιλος...ειναι κριμα να υπαρχουν ακομα τετοιες μεσαιωνικες αποψεις

οσο για την απολαυση εμενα μ λες.... ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login