Μήνυμα στις 1/7/2010 στις 00:24 @Sex
Ναι, επίσης, αμα τον παίζεις τυφλώνεσαι, βγάζουν οι χούφτες σου τρίχες, σου πέφτουν τα δόντια, ανοίγουν οι ουρανοί και πέφτει φωτιά να σε κάψει... Πάτε καλά;;;...
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 27/6/2010 στις 01:12 @Sex
αν θες να ξερεις το να χρησιμοποιησεις κατα την διαρκεια του ερωτα με την κοπελα σου ερωτικα βοηθηματα,παιχνιδια κλπ που διεγειρουν τον προστατη καθε αλλο παρα π##στικο ειναι εγω παραδειγματος χαρη με την κοπελα μου το κανουμε συχνα και πιστεψε με δεν ειμαι γκευ.... ανοιξτε επιτελους τα μυαλα σας οι κολλημενεοι,σχετικα με το θεμα του σεξουαλικου προσανατολισμου,των ταμπου και της κλειστομυαλια σας..... γκευ ειναι οποιος δεν μπορει να φανταστει τον εαυτο του στο κρεβατι με γυναικα παρα μονο με εναν αντρα [/QUOTE] Εντάξει, ο πρωκτός (πόσο μάλλον ο αντρικός) εξακολουθεί να είναι θέμα ταμπού. Μαζί σου για την απόλαυση που προσφέρει το συγκεκριμένο σημείο, έχω την ευκαιρία να το διαπιστώσω συχνά, είτε μόνος είτε με τη σύντροφό μου. Όσο για το ποιος είναι gay, sorry, αλλά 1ον: Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... και 2ον: έχω φίλους που όχι μόνο μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους με γυναίκα, αλλά χτυπάνε και τα καλύτερα γκομενάκια, όμως, δε λένε όχι και σε κάναν άντρα, άμα λάχει. Οπότε, τι και ποιος είναι gay...;... Πήγαινε στο θέμα: Απορια γυρω απο το θεμα του αυνανισμου!
Μήνυμα στις 27/6/2010 στις 01:04 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Απορια γυρω απο το θεμα του αυνανισμου!
Μήνυμα στις 27/6/2010 στις 01:02 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: Απορια γυρω απο το θεμα του αυνανισμου!
Μήνυμα στις 26/6/2010 στις 15:10 @Sex
δεν εχεις το δικαιωμα να προπαγανδιζεις !αν εσενα σ αρεσει το προκτικο(να στο κανουν ενοω) τοτε δικαιωμα σου αλλα τι λες στο παιδι να βαλει δονητες στον κωλο του?οντως το ban το αξιζες..το παιδι ειναι στην εφηβια και του λες να βαλει δονητες?.... [/QUOTE] Butt Plugs, είπε, όχι δονητές... Πήγαινε στο θέμα: Απορια γυρω απο το θεμα του αυνανισμου!
Μήνυμα στις 26/6/2010 στις 13:54 @Sex
Ρε παιδιά, ξέρετε τι λένε για το πολύ το τάκα τάκα... Πήγαινε στο θέμα: Απορια γυρω απο το θεμα του αυνανισμου!
Μήνυμα στις 17/6/2010 στις 01:18 @Sex
Γειά σου, νομίζω πως είναι γαριδάκι.... Μωρ' πάτε καλά;;; Πήγαινε στο θέμα: ιδανικο μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 16/6/2010 στις 00:44 @Διάφορα
ΈΛΕΟΣ!!! Ο.κ., αστυνομικός θέλεις να γίνεις, αλλά έστω το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν είναι δύσκολο να ξέρεις πως γράφεται...
Πήγαινε στο θέμα: μένουμε μέσα?
Μήνυμα στις 15/6/2010 στις 01:46 @Sex
ΜΠΟΡΕΙ και να' ναι. Εγώ, πάντως, ξέρω πως καβλώνω τρελά και χύνω άλλο τόσο, είτε μόνος είτε με τη γκόμενα...
Πήγαινε στο θέμα: δαχτιλο
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 16:22 @Sex
Σπαστικό καταντάει, γιατί αν δεν έχω επαφή ή, έστω, αν δεν την παίξω στο καπάκι, η στύση επιμένει... και επιμένει... Φαντάσου, τώρα, να βιάζεσαι, να έχεις δουλειά και στο παντελόνι σου να ξεχωρίζει κάτι... (ιδίως, τώρα, το καλοκαίρι...).
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργο... |