Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Σε περίπτωση φωτιάς μη χρησιμοποιείτε ασανσέρ. Απλά πηδήξτε!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

ΕΓΚΥΟΣ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #58204 από agelosmams στις 31 Ιανουαρίου 2010, 1:54μμ

agelosmams

Εικονίδιο
μέλος από: 10/12/2009
ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ... ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΩΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΕΣΠΑΣΕ... ΒΡΗΚΑ ΥΓΡΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΥΣΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ... ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ... ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΧΑΠΙ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΕΛΙ .. ΙΕΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΘΕΛΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!! (ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 15 ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ 16, ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ).

Συνέχισε να γράφεις με κεφαλαία και θα δεις για πότε θα φας ban.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58206 από Darkfieras στις 31 Ιανουαρίου 2010, 2:24μμ

Darkfieras

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/11/2009
αν ειναι γλιστερο και πικτο αυτο το υγρο ειναι σπερμα.. αν οχι δεν ξερω....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58225 από sophie28 στις 31 Ιανουαρίου 2010, 6:56μμ

sophie28

Εικονίδιο
μέλος από: 15/1/2010
το χαπι η κοπελα το πηρε?? αν ναι δεν χρειαζεσαι να φοβασαι... απλα να εχει η κοπελα σου υποψιν οτι δεν κανει καλο να το παιρνει συνεχεια... το πολυ 2 φορες τον χρονο κ αυτο παλι δεν ειναι καλο... δηλαδη πρεπει να αποφευγεται η χρηση του παρα μονο σε εκτακτου αναγκης περιπτωση.. δεν καταλαβα εαν εσυ τελειωσες.... τα υγρα μπορει να ηταν κ της κοπελας σου... απο την μυρωδια μπορεις να το ξεχωρισεις... το χαπι πρεπει να το παρει μεσα σε 72 ωρες...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58238 από agelosmams στις 01 Φεβρουαρίου 2010, 2:45μμ

agelosmams

Εικονίδιο
μέλος από: 10/12/2009
το χαπι το πηρε εγω δεν εσθανθηκα να τελειωσα αλλα βρηκα υγρα. δεν ηταν πιχτα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58240 από sophie28 στις 01 Φεβρουαρίου 2010, 3:28μμ

sophie28

Εικονίδιο
μέλος από: 15/1/2010
απο την στιγμη που το πηρε δεν χρειαζεσαι να φοβασαι τιποτα... ουτε αν ηταν στις γονιμες μερες της... να την προειδοποιησεις για παρενεργειες που εχει, μπορει να αλλαξει ο κυκλος της να εχει καποιες ζαλαδες... τ γραφει ολα στο χαρτι... τωρα για τα υγρα μπορει να ειναι της κοπελας σου αλλα αμα εσυ δεν τελειωσες πως να ειναι δικα σου? δεν νομιζω να μην καταλαβες αν τελειωσες η οχι... θα το επαιρνες ειδηση... παντως μην φοβασαι η κοπελα σου δεν ειναι εγκυος!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login