Μήνυμα στις 1/2/2010 στις 14:49 @Sex
δεν εχεισ προβλημα και εγω ετσι γαμαω επειδη δεν μου εχει σπασει το πετσακι!! εγω με οχι τελειωσ ανοιχυο πετσακι γαμαω!!
Πήγαινε στο θέμα: ΠΕΤΣΑΚΙ
Μήνυμα στις 1/2/2010 στις 14:45 @Sex
το χαπι το πηρε εγω δεν εσθανθηκα να τελειωσα αλλα βρηκα υγρα. δεν ηταν πιχτα
Πήγαινε στο θέμα: ΕΓΚΥΟΣ
Μήνυμα στις 31/1/2010 στις 13:54 @Sex
ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ... ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΩΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΕΣΠΑΣΕ... ΒΡΗΚΑ ΥΓΡΑ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΥΣΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ... ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ... ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΧΑΠΙ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΕΛΙ .. ΙΕΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΘΕΛΩ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!! (ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 15 ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ 16, ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ). Συνέχισε να γράφεις με κεφαλαία και θα δεις για πότε θα φας ban. Πήγαινε στο θέμα: ΕΓΚΥΟΣ
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 21:44 @Sex
ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ???(ΕΙΜΑΙ 15)
Πήγαινε στο θέμα: ΓΡΗΓΟΡΑ
Μήνυμα στις 27/12/2009 στις 19:52 @Sex
ρε γραψτους ολους..... θασου πω κατι ποτε μην βλεπεις μια γυναικα φιληκα
Πήγαινε στο θέμα: mia mikrh bwh8ia...clik edwwwww!
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 21:02 @Sex
μαγκες εχω ενα προβλημα τον εχω 16 με στυση τι κανω για να μου μεγαλωσει κι'αλλο το βρισκω καπωσ μικρο με στυση.... παρακαλω βοηθηστε με. θα μ μεγαλωσει κι'αλλο για να ξερω να μην ανησυχω!!!!
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος του πεους
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 20:56 @Sex
και εγω συμφωνω. αυτο το προβλημα στο πεος μου το ειχα νεογενιτος και οσο για το μεγεθος μιν τρελενεσαι θα σου μεγαλωσει και αλλο.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος και πετσακι
Μήνυμα στις 10/12/2009 στις 18:27 @Sex
ειμαι 15 εχω μια κοπελα που ειναι 16 θα τιν γαμησω και ειναι παρθενα τι να κανω για να μην τιν πονεσω????
Πήγαινε στο θέμα: θα πάω με παρθενα |