Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Έλληνας: Θηλαστικό ζώο που γλύφει τους πλούσιους ξένους και το παίζει υπεράνω στους φτωχούς.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Σχεση & Σεξ - Ερωτηση για τις κοπελιες..

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #55631 από Pelvic_Thrust στις 07 Νοεμβρίου 2009, 10:38μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Ειναι γνωστο οτι οι περισσοτεροι αντρες δεν παιρνουν σοβαρα τη σχεση και το μονο που θελουν ειναι σεξ, οσο το δυνατον πιο γρηγορα απο την στιγμη που θα γνωρισουν καποια και επισης να κανουν συχνα.

Οι γυναικες απο την αλλη πλευρα ειναι επιφυλακτικες απειδη το γνωριζουν αυτο και δεν θελουν να πληγωθουν, να τους βγει το ονομα κτλ... Θελουν χρονο να σιγουρευτουν οτι η αγαπη ειναι αληθινη πριν ολοκληρωσουν.

Και θελω να ρωτησω ολες τι κοπελες σ'αυτο το φορουμ: Εαν κανατε μια σχεση και το αγορι σας δεν σας ζητουσε ουτε μια φορα να κανετε σεξ, αλλα ξερετε οτι η αγαπη ειναι αληθινη και ειστε μαζι πολυ καιρο, θα τον θεωρουσατε gay, ξενερωτο η κατι τετοιο ?

Γιατι θελω να ομολογησω οτι ποτε δεν ζητησα απο τις κοπελες μου να κανουμε ερωτα, παντα περιμενα αυτες να ειναι ετοιμες γιατι δεν ηθελα να νομισουν οτι ειμαι μαζι τους μονο για το σεξ η να τις φερω σε δυσκολη θεση.

Ισως τωρα καπιοι να περασουν για ξενερωτο η μαλακα... αλλα τεσπα..

Εγω ειμουν και ειμαι παντα ετοιμος για σεξ, αλλα παντα περιμενα τη συντροφο. So please πειτε μου τι θα σκεφτοσασταν για το αγορι σας. thx
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #55657 από MaRmO στις 08 Νοεμβρίου 2009, 7:08μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
το αγορι αυτο θα ηταν το τελειο αγορι...προσωπικα ετσι ειναι το αγορι μου...ποτε δεν μου ζητησε τιποτα...ετσι με εκανε να θελω εγω...ηξερα βεβαια οτι το ηθελε...αλλα δεν ηταν ο ψυχωμανης παπαρας που θα μου τα επριζε συνεχεια με αυτο...δεν θα σε θεωρουσε κανεις gay...ισως οι κομπλεξικοι μο_νο_δουλοι φιλοι σου να στο λεγανε αλλα δεν ισχυει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #55659 από antreas_14 στις 08 Νοεμβρίου 2009, 7:37μμ

antreas_14

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/8/2009
afto pou simveni se sena ine oti 'ema8es' alla apo tin koinonia mass kai ise ligo fovismenos apo ton kosmoo!!! etsi einai oi ali8inoi antress kai min fovase na di3is tin prosopikotita sou kai min se niazi ti 8a pi o ka8e malakas!!! etsi ise ke den 8a alla3is gia kanenan! o tipos sou, aresei stis perissoteres kopelles!!!

Dont caree about people, enjoy yourself!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #55661 από Doctoras στις 08 Νοεμβρίου 2009, 8:02μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Ολο συμφωνω με καποιον σε καθε ποστ.Πολυ σωστα τα λες αντρεα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56537 από Helena_90 στις 16 Δεκεμβρίου 2009, 5:52μμ

Helena_90

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/12/2009
Κοιταξε, εαν το αγορι μου δεν συζητουσε μαζι μου καθολου για αυτο το θεμα, το συμπερασμα που θα εβγαζα θα ηταν πως ή οτι δεν τον συναρπαζει η ιδεα του σεξ ή οτι φοβαται μην με πιεσει, οποτε θα εκανα εγω κατι για να τον χαλαρωσω. Τωρα το οτι οι αντρες δεν σκευτονται τιποτα αλλο εκτος απο το γαμ/ση, ενω οι γυναικες περιμενουν να βρουν την αγαπη δεν το θεωρω βασιμο πλεον! Αυτο γιατι, περισσοτερο πορωμενοι για το σεξ ειναι οι αντρες-αγορια σε σχετικα μικρη ηλικια που το εχουν σαν κατι αγνωστο και περιμενουν πως και πως να το δοκιμασουν καθως εχουν τα αρχεγοννα ενστικτα της πολυγαμιας. Οι γυναικες παλι, σημερα εχουν ξεφυγει ΤΕΛΕΙΩΣ μα τελειως ομως!! Τι αγαπη και κουραφεξαλα, κατευθειαν στο ψητο με το που μαθουν τι εχουν μεσα στο βρακι τους!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login