πετσακι
Μήνυμα #54803 από scorpionsrc στις 06 Οκτωβρίου 2009, 5:19μμ
![]() |
ρε παιδια παλι εγω αλλα τωρα σχετικα με το πετσακι διοτι οπως ειχα πει σε αλλο θεμα που ειχα ανοιξη ειμαι παρθενως και ειμαι 18 το προβλημα ειναι οτι το πετσακι μου δεν κατεβαινη όταν μου είναι σε στύση.Τι να κανω ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54806 από bluebird στις 06 Οκτωβρίου 2009, 6:57μμ
![]() |
μαλλον με την... εξασκηση θα κατεβει. αλλα αν διαλεξεις να κανεις εγχειρηση (περιτομη) εχω ακουσει οτι αυξανεται και το μεγεθος του πεους. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #54807 από anwnymos στις 06 Οκτωβρίου 2009, 7:23μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησητο πετσάκι θα κοπεί όταν πας να...μην φοβάσαι! όσο για την εγχείρηση,όχι δεν αυξάνεται και μετά δεν έχει και ωραία όψη είναι αηδία! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54809 από bluebird στις 06 Οκτωβρίου 2009, 7:57μμ
![]() |
εγω το ειχα ακουσει απο καποιον που εκανε εγχειρηση και καυχιοταν οτι του ¨μεγαλωσε¨ . αν εχει δικιο ο anwnymos ξεχνα την εγχειρηση, μην το καταστρεψεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54844 από Doctoras στις 08 Οκτωβρίου 2009, 11:34μμ
Ρε δεν ειναι απαρετητο να κοπει!Εμενα γιατι δεν εχει κοπει ακομα? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54846 από anwnymos στις 09 Οκτωβρίου 2009, 1:46πμ
![]() |
δεν είναι σίγουρο ότι θα κοπεί το πετσάκι...είναι σαν την κλειτορίδα στισ γυναίκες που λένε δλδ οτι είτε κόβεται αμέσως είτε μετά είτε με δυσκολία. έτσι και σε εμάς τουσ άντρες,μπορεί να κοπεί κάποτε στο μέλλον δόκτωρ μπορεί και ποτέ υ.γ. να και κάτι doctor που δεν ήξερες και σε βοηθήσαμε :p |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54847 από MaRmO στις 09 Οκτωβρίου 2009, 12:05μμ
![]() |
παω στιχοιμα οτι το ηξερε και η ερωτηση του ηταν ρητορικη απλως...δεν περιμενε καποια απαντηση...ωστοσο anwnyme θες να πεις ο παρθενικος υμενας* οχι η κλειτοριδα...αλλο το ενα και αλλο το αλλο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54848 από Doctoras στις 09 Οκτωβρίου 2009, 2:04μμ
Nαι ηταν ρητορικο αλλα ενταξι δεν εγινε και τιποτα!!!Και δεν κοβεται το πετσακι ρε παιδια μονο αυτο που ειναι σαν κλοστη (παρθενικος ημενας αντρων) που κραταει το πετσακι.Το πετσακι απλα ερεθιζεται. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54865 από anwnymos στις 10 Οκτωβρίου 2009, 12:58μμ
![]() |
nai marmo ton ymena ennoousa apla imoun 3enyxtis kai dn imoun sta kalytera mou :p eleos....katafera na spasw thn kleitorida xa0x0a0xa0x0a |
προφίλάλλα...˵quote˶ |