Είμαι gay;
Σελ. 2
Μήνυμα #53291 από pao 8riskia στις 22 Ιουνίου 2009, 11:44μμ
μέλος από: 13/6/2009 μηνύματα: 32 0 |
που πας ρε καραμιτρο με αυτο το μυαλο ακου εκει γκει!!!χαχαχαχαχα μια χαρα ειναι παλικαρι μου!!!!ειναι φυσικο να θες να ξαναδεις το πεος αφου ειναι τεραστιο χαχαχα!!!!
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #53491 από SanTa BarBaRiaN στις 15 Ιουλίου 2009, 9:58πμ
μέλος από: 15/7/2009 μηνύματα: 37 0 |
το θεμα δεν ειναι αν εισαι γκει..αλλα αν φοβασαι μηπως εισαι... εγω θεωρω οτι επειδη σου συμβαινει πρωτη φορα αυτο φρικαρες μηπως εισαι γκει...κ απο φοβο αρχισες να ψαχνεσαι κ εδω για αλλες γνωμες... ειναι κατι σαν αρρωστοφοβια....σου εχει καρφωθει τωρα η ιδεα κ αρχιζεις να βλεπεις πραγματα που σου συμβαινουν συχνα με αλλο ματι εξαιτιας αυτου του φοβου... αυτο σε οδηγει σε αμφιβολιες κ σε κανει να πιστευεις οτι δεν ξερεις τι εισαι πραγματικα...βαλε να δεις ενα λεσβιακο κ θα δεις οτι δεν θα σου ερει ευκολα κ μολις βαλεις το κανονικο το hardcore το πορνο θα σουγινει καγκελο...τοτε θα καταλαβεις οτι σε ερεθιζει το πεος.. αυτο μαλλον συμβαινει γιατι εχεις ταμπου με το δικο σου κ θαυμαζεις τα αλλα παραπανω απ' οσο πρεπει.. τραβα μια γρηγορη οσο θα βλεπεις κ οταν τελειωσεις θα καταλαβεις οτι θα ηθελες αυτη τη βρωμα στα 4 κ οχι τον ψωλαρα απο πανω σου... πες μου αν ειχα αδικο... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #53510 από minrotateonoma στις 15 Ιουλίου 2009, 10:15μμ
μέλος από: 21/6/2009 μηνύματα: 86 0 |
πιστευω οτι η ταση σου να θελεις να βλεπεις τον αδερφο σου ειναι επειδη δεν εχεις αυτοπεποιθηση και επειδη εχεις κομπλεξ γιατι νομιζεις οτι ο πουτσος σου ειναι μικρος.ΟΚ του αδερφου σου ειναι (αν λεει αληθεια) μεγάλος χαλαρωσε όμως .Συμφωνω με τον SanTa BarBaRiaN τραβα μαλακια και αν το ευχαριστιεσαι δεν υπαρχει προβλημα |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #53733 από miltos85 στις 27 Ιουλίου 2009, 12:16πμ
μέλος από: 12/12/2008 μηνύματα: 11 0 |
Έχεις δικιο σε αυτο με το λεσβιακο ομολογώ πως δεν γινετε δουλειά, εν με το hardcore Καγκελο. Επίσης μετα συνηδητοποιώ οτι όντως θα ήθελα την γυναικα αν και υπάρχει μια φωνούλα μεσα μου που μου λέει οτι και με τον ψωλαρα θα πέρναγα καλα δεν ξέρω πια τι να πώ |
προφίλάλλα... |